Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודיע בצער על...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פטירתה של ילדה בשם ילנה בתאונת אופנוע.

היא מהבית ספר שלי בשכבה מתחתיי.

התאונה קרתה אתמול בערב ליד השכונה שלי כאשר רוכב אופנוע מסוג suzuki gs 500e נסע במהירות מופרזת והיא אשר חצתה ללא (!) מעבר חצייה לא יכלה לברוח וכנראה שגם הנהג לא יכל לתמרן והתנגש בה בעוצמה, היא עפה ונחתה על המדרכה על הפנים ופונתה לבית החולים ושם נקבע מותה.

לא יודע מה עם רוכב האופנוע.

אני לא יודע אם פה זה המקום לשים את זה אבל כיווון שזאת תאונת אופנו שמעורבים בה הרוגים חשבתי שהכי כדאי שאני יעלה את זה פה.

אני אומר די לתאונות נמאס לשמוע חדשות רעות כאלה כבר!:cry:

למנהלים: אם זה לא המקום המתאים אתם מוזמנים למחוק פשוט רציתי לשתף.

פורסם

לצערי אני מכיר את המשפחה של אותה ילדה.

הם גרו בעבר השכונה שלי ואת אחותה הכרתי ממש טוב. התקשרתי היום ולא היה לי מה להגיד.

אנשים, פשוט סעו לאט...

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בראשית דברי, תנחומים למשפחה. שתיהן. ברוך דיין האמת.

אדם חכם אמר לי: אין תאונת אופנוע שהרוכב לא אשם בה.

אפשר תמיד למנוע בצורה כלשהי את התאונה- לשמור מרחק, לתת צפירת אזהרה, להוריד מהירות וכו'.

כמובן, צריך שניים לטנגו.

על הולכי הרגל/משתמשים אחרים בדרך לעזור לנו ולעצמם למנוע את התאונות.

לא בשמיים היא! והאחריות היא על כולנו. הורים לחנך את הילדים לחצות במעבר חציה ולהביט היטב. נהגים/רוכבים- להיזהר בזמן מעבר ליד איזורים הומי אדם בכלל, וילדים בפרט. והרשימה מתארכת.

אני בכוונה לא מזכיר את המדינה. הם מעמידים שוטרות שמסתתרות כדי לדפוק נהגים במקום לעמוד גלויות ולהרתיע.

אולי הם היו צריכות לעמוד במקום אחר? ליד איזה בית ספר? לאאאאאאא. אחרת, איך נדפוק את הרוכב/נהג הישראלי? לא חבל על תקציב המדינה?:x:roll:

מוות מיותר.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
בראשית דברי, תנחומים למשפחה. שתיהן. ברוך דיין האמת.

אדם חכם אמר לי: אין תאונת אופנוע שהרוכב לא אשם בה.

אפשר תמיד למנוע בצורה כלשהי את התאונה- לשמור מרחק, לתת צפירת אזהרה, להוריד מהירות וכו'.

כמובן, צריך שניים לטנגו.

על הולכי הרגל/משתמשים אחרים בדרך לעזור לנו ולעצמם למנוע את התאונות.

לא בשמיים היא! והאחריות היא על כולנו. הורים לחנך את הילדים לחצות במעבר חציה ולהביט היטב. נהגים/רוכבים- להיזהר בזמן מעבר ליד איזורים הומי אדם בכלל, וילדים בפרט. והרשימה מתארכת.

אני בכוונה לא מזכיר את המדינה. הם מעמידים שוטרות שמסתתרות כדי לדפוק נהגים במקום לעמוד גלויות ולהרתיע.

אולי הם היו צריכות לעמוד במקום אחר? ליד איזה בית ספר? לאאאאאאא. אחרת, איך נדפוק את הרוכב/נהג הישראלי? לא חבל על תקציב המדינה?:x:roll:

מוות מיותר.

אין לי יותר מה להגיד חוץ מ צודק!

אכן תאונה מיותרת וגם מוות מיותר.

• תוכן חדש...