Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן להחליף צמיגים קדמיים (אני חושב שצריך גם את האחוריים, אבל לא הסכימו).

שמו צמיגים של פדרל. עם כל הדרישות והבקשות למי שהיה צריך לא עזר. על אחד מהם לא מצאתי אפילו תאריך.

עד כדי כך גרוע? לעשות משהו ??

פורסם

איזה דגם הפדרל? אני נוסע על פדרל 595 rsr מבטיח לל שהוא רחוק מלהיות זבל

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אם זה דגם 657 מציע לך להתעקש על החלפה או לשלם אפילו מכיסך. מדובר בצמיג פשוט מסוכן בכביש רטוב, לא פחות מזה.

קרא פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238334

אם זה FORMOZA FD1 יכול להיות שהוא פחות נורא, אבל לא יצא לי לבדוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הפדרל 657 פשוט זוועתיים, גרמו למאזדה ליסינג של העבודה לפרפר בטרוף בזינוק בעליה בכביש רטוב. בכביש יבש הם חרקו על סף איבוד אחיזה בכל סיבוב מעל 30 קמ"ש.

אם הליסינג מסרבים לשים לך צמיגים נורמליים, תשקיע מכיסך בהפרש בין הצמיגים וקח לך צמיגים טריים מחברה נורמלית, אתה פשוט תציל לעצמך ולשאר האנשים את החיים במקרה של בלימת חרום בכביש.

פורסם

מלפני שבועיים הרכיבו לי זוג אחורי פדראל 657 על אוקטביה והם בסדר. מקדימה הרכיבו זוג מחברה אחרת (לא זוכר את שמה)ולחודש שנשאר לי איתם הם סבירים. אמנם לא הקונטיננטל שעשו מאה אלף בלי למצמץ אבל אני גם לא לוקח את האוטו לפורמולה במונקו אז כנראה שזה יספיק. אם ש.שמלצר בכ"ז יתעקש שאסע כבדי לייצג בכבוד, אז כנראה שאפרק אותם ואשתמש בסליקס של פירלי:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה כנראה עדיין לא יודע כמה הם גרועים. כשהם מאחורה אתה פחות תרגיש את זה בנהיגה יומיומית.

בכביש רטוב, כשהם מקדימה, אתה ישר מרגיש בתת היגוי מטורף בכל פניה וזינוק. זה פשוט משהו שאי אפשר לא להרגיש, גם בנהיגה רגילה.

מאחורה זה יכול להפתיע אותך בסיבוב רטוב כשהזנב ייצא ותקווה שהESP יצליח לתפוס אותו...

ממליץ לך להפטר מהם, בכל ליבי. זה פשוט צמיג לא בטיחותי בכביש רטוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אתה כנראה עדיין לא יודע כמה הם גרועים. כשהם מאחורה אתה פחות תרגיש את זה בנהיגה יומיומית.

בכביש רטוב, כשהם מקדימה, אתה ישר מרגיש בתת היגוי מטורף בכל פניה וזינוק. זה פשוט משהו שאי אפשר לא להרגיש, גם בנהיגה רגילה.

מאחורה זה יכול להפתיע אותך בסיבוב רטוב כשהזנב ייצא ותקווה שהESP יצליח לתפוס אותו...

מה אני יכול לעשות? זה רכב לא שלי, אלא של החברה וזה מה שהם שמים.

אמרתי שכל הדיבורים לא הועילו.

אם זה צמיג לא בטיחותי ואני אחד שנותן לזה חשיבות כלשהי, אז מאות מכוניות אחרות, ליסינג או פרטיות, גם מתקינים עליהן צמיגים כאלה וגרועים יותר, ואת הנהגים זה לא מעניין, אז כך או כך אנחנו בסכנה על הכביש, בהנחה שזה מהווה מקור סכנה.

פורסם

הסברתי שבעוד כחודש אני אמור להחליף את האוטו אז זה כבר לא משנה. מקדימה שמו לי מטאדור. אין ממה להיפטר.

בשבועיים האחרונים נסעתי להדסה עין כרם כמה פעמים גם ביבש וגם במבול דרך כביש 395 מאשתאול (פינוק אמיתי) והרכב אחז מצויין ביבש - ממש עד הקצה (שלי) ואחז בסדר ברטוב -כי נהגתי בזהירות. לא זריקות תחת ולא זריקות נגד אלרגיה.

ייתכן שאצלכם מדובר בנהיגה ממש מהירה ברטוב ששם אני פשוט לא מנסה.

הרצתי אותם גם באותם התנאים ב 5803 מניצני עוז לתוך עמק חפר והם לא זייפו.

הייתכן שברכבים מסויימים הם "מתלבשים" טוב ובאחרים פשוט לא?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הסברתי שבעוד כחודש אני אמור להחליף את האוטו אז זה כבר לא משנה. מקדימה שמו לי מטאדור. אין ממה להיפטר.

בשבועיים האחרונים נסעתי להדסה עין כרם כמה פעמים גם ביבש וגם במבול דרך כביש 395 מאשתאול (פינוק אמיתי) והרכב אחז מצויין ביבש - ממש עד הקצה (שלי) ואחז בסדר ברטוב -כי נהגתי בזהירות. לא זריקות תחת ולא זריקות נגד אלרגיה.

ייתכן שאצלכם מדובר בנהיגה ממש מהירה ברטוב ששם אני פשוט לא מנסה.

הרצתי אותם גם באותם התנאים ב 5803 מניצני עוז לתוך עמק חפר והם לא זייפו.

הייתכן שברכבים מסויימים הם "מתלבשים" טוב ובאחרים פשוט לא?

גם אני תוהה. יש המון רכבים עם הצמיגים האלה.

• תוכן חדש...