Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשר אליי הבחור מסובארו שבזמנו דיברתי איתו לגבי קניה של ה-BRZ:

"דיברתי איתך בעבר לגבי ה-BRZ"

– "כן, זה ממש היה בעבר"

"נכון, ורציתי לדעת מה התקדם מאז"

– "אני התקדמתי. קניתי מגאן קאפ".

מפגרים. זה היה לפני כמעט 5 חודשים !!

(אולי יצאו שם מהקפאה עם הרכישה שעומדת לקרות בקרוב ?)

נהגתי קצת (5 דק') בהשקה בכוכב-יאיר ביולי :!: וביקשתי לתאם נסיעת מבחן רצינית יותר. אמרו לי "תראה, אנחנו לא יודעים, יש כרגע תיאומים למבחנים של כל העיתונאים. נדבר איתך".

בסדר, חיכיתי בסבלנות.

בכל זאת, יש הייפ מטורף והמון עיתונאים אז רק אחרי 5 חודשים הגיע הזמן להתייחס גם לקונים פוטנציאליים.

עם הקבועי זמן האלה, תרשמו אותי כבר מעכשיו ל-BRZ המוגדשת העתידית שאולי תתפנה מהעיתונאים בזמן בשביל להיות הרכב הבא שלי.

ניר

פורסם

כמו שאמרתי בשרשור על סובארו:

בדה מרקר כתבו שסובארו (היצרן) עשו חיים קשים ליבואן מבחינת תנאים (מחיר וכד) כי הם רצו להיפטר ממנו. יכול להיות שברזילי מועדף עליהם ואולי נראה הורדת מחירים לדגמי סובארו בכלל וBRZ בפרט

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התקשרו גם לחבר קרוב שלי, שלא ממש השתגע על הרכב מ-5 דקות ההתנסות בכוכב יאיר. כנראה שהם קצת לחוצים.

מעניין אם פנו למישהו בהצעה קונקרטית...

נ.ב - גם טויוטה כבר אינם "בונקר", אחרי המבצע האחרון. אני מעריך שכל נושא ונותן סביר יוכל להוציא מהם את ה-GT86 הידנית ב-210K. כלול במחיר, למעוניינים, קורס הדרכה אישי אצל אחד מהגופים המוכרים(אני משער שויתור על הנ"ל בתוספת התעקשות על הנחת מזומן יורידו את המחיר בכמה אלפים נוספים).

מתנה נחמדה המחולקת עם הרכב היא ספר מהודר המתאר את תהליך הפיתוח של המכונית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
כנראה שהם קצת לחוצים..

ככל הידוע לי, עיסקת הרכישה של המותג אינה כוללת את הרכבים שנמצאים כרגע בבונדד ולכן ככל הנראה, הלחץ והנחיצות למכירה מהירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה קנית את הרנו הזו???

ובאמת חבל על סובארו.

נסה לבצע נסיעת מבחן בRS CUP, אני מבטיח לך שתבין תוך 3 דקות למה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
התקשר אליי הבחור מסובארו שבזמנו דיברתי איתו לגבי קניה של ה-BRZ:

"דיברתי איתך בעבר לגבי ה-BRZ"

– "כן, זה ממש היה בעבר"

"נכון, ורציתי לדעת מה התקדם מאז"

– "אני התקדמתי. קניתי מגאן קאפ".

מפגרים. זה היה לפני כמעט 5 חודשים !!

(אולי יצאו שם מהקפאה עם הרכישה שעומדת לקרות בקרוב ?)

נהגתי קצת (5 דק') בהשקה בכוכב-יאיר ביולי :!: וביקשתי לתאם נסיעת מבחן רצינית יותר. אמרו לי "תראה, אנחנו לא יודעים, יש כרגע תיאומים למבחנים של כל העיתונאים. נדבר איתך".

בסדר, חיכיתי בסבלנות.

בכל זאת, יש הייפ מטורף והמון עיתונאים אז רק אחרי 5 חודשים הגיע הזמן להתייחס גם לקונים פוטנציאליים.

עם הקבועי זמן האלה, תרשמו אותי כבר מעכשיו ל-BRZ המוגדשת העתידית שאולי תתפנה מהעיתונאים בזמן בשביל להיות הרכב הבא שלי.

ניר

ובבקשה תרשום אותי כבר מעכשיו למגאן שלך כשתחליף ל BRZ.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

:lol:

רגע, בעצם אלייך התגלגלה הקליאו ספורט שלי לשעבר, נכון ? עכשיו הקונטקסט של ההערה שלך ברור יותר 8) (זכית לשרשרת בעלים פדנטים שאין דברים כאלה)

אגב, לגבי הסובארו המוגדשת, לפי כתבות שפורסמו לאחרונה זה לא הכיוון. אין מספיק מקום לאינטרקולר והדגם הבא הולך לשיפורים קצת יותר סטנדרטיים שיביאו את ההספק ל-230 כ"ס אטמוספריים כנראה.

פורסם

רב היבואנים של נישת רכבי הספורט בארץ עדיין לא הבינו שלא מספיק שיהיה ברשותך רכב טוב, מסתבר שצריך גם לדעת לשווק אותו!!! בעניין הזה, קרסו יכולים ללמד את שאר היבואנים שיעור או שניים בעניין.

פורסם
רב היבואנים של נישת רכבי הספורט בארץ עדיין לא הבינו שלא מספיק שיהיה ברשותך רכב טוב, מסתבר שצריך גם לדעת לשווק אותו!!! בעניין הזה, קרסו יכולים ללמד את שאר היבואנים שיעור או שניים בעניין.

אתה רציני?!

אם יש מישהו שלדעתי לא יודע לשווק את רכבי הספורט שלו אלו קרסו.

למה אני אומר זאת?

- קליאו ספורט MK3- נמכרו בארץ פחות כ- 20 (כולל 3 רכבי הדגמה) יחידות כאשר חלק גדול מהן הגיעו לסטטוס המכובד "0 ק"מ מהיבואן".

- מגאן ספורט 225- בערך 10 רכבים בארץ (כולל רכב הדגמה)

נכון שיש התעוררות מסויימת במגאן RS החדשה, אבל את הקליאו הם עדיין לא מצליחים להזיז למרות שהיא טובה יותר דינמית מכל המתחרות.

אם כבר יש מותג שעושה עבודה יפה בתחום הספורטיביות בישראל אלו VW (שירוקו וגולף GTI) וסיאט (לאון).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה רציני?!

אם יש מישהו שלדעתי לא יודע לשווק את רכבי הספורט שלו אלו קרסו.

למה אני אומר זאת?

- קליאו ספורט MK3- נמכרו בארץ פחות כ- 20 (כולל 3 רכבי הדגמה) יחידות כאשר חלק גדול מהן הגיעו לסטטוס המכובד "0 ק"מ מהיבואן".

- מגאן ספורט 225- בערך 10 רכבים בארץ (כולל רכב הדגמה)

נכון שיש התעוררות מסויימת במגאן RS החדשה, אבל את הקליאו הם עדיין לא מצליחים להזיז למרות שהיא טובה יותר דינמית מכל המתחרות.

אני מדבר על היחס של היבואן לרוכש הפוטנציאלי, ולא בהכרח על כמות הרכבים שמכר. קרסו עורכים ארועי/נהיגות הדגמה לרכבי הספורט, מאד מתירניים בנסיעות המבחן, בקיצור מאד מודעים לנושא הספורט מוטורי. אל תשכח שלרכבי המותג רנו יש בארץ בעיה תדמיתית ביחס למתחרים.

• תוכן חדש...