Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הקלטתי את מסיבת חנוכה במצלמת וידאו של סוני בעזרת קלטת מיני DV.

שמתי לב שאיכות ההקלטה ירדה פלאים.

הקלטתי פעמיים על הקלטת וזאת הייתה הפעם השלישית.

מה גם קרה משהו מוזר,למרות שהמצלמה הקליטה 50 דקות,בפועל צולמו 15 דקות ולאחר מכן מופיע הסרט הישן שהוקלט.

האם הבעיה היא בקלטת או במצלמה? {הוזמנה קלטת ניקוי ב5$ מאיביי, בוצע ניקוי של 40 שניות הפעלה}

האם להקליט רק פעם אחת?

{מחירי הקלטות בארץ הם שערוריה 30 שקל לאחת שבEביי עשריה עולה 100 שקל}

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני חורש על קלטות

בחיים לא ראיתי מה שצילמתי :-P

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעיה במצלמה.

קלטות DV נדרסות שוב ושוב בלי שום בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא אמורה להיות ירידה באיכות כי מדובר בהקלטה דיגיטלית. (0-1)

והמחיר שאתה משלם בהחלט שערורייתי, קלטת עולה בין 10-7 ש"ח בכל מקום שאני מכיר.

פורסם

רצוי לא להקליט יותר מפעם אחת על הקלטת מסוג הזה. נכון דיגיטאלי וכד', אבל בכל זאת אחרי כמה הקלטות יהיו דרופים של פריימים ועוד כל מיני דברים לא נעימים. הקלטת לא יקרה (10שח לשעת הקלטה באיכות גבוהה) - אין סיבה לחסוך. וכן, איכות הקלטה יורדת כי מידע הולך לאיבוד בהקלטות חוזרות - מניסיון. על מנת שאחרי ההקלטה תיראה את הסרט הישן צריך להקליט שוב ושוב בערך 5~10 פעמים.

אם אתה מקליט המון והוצאות על הקלטות מתחילות להיות גבוהות, שקול מעבר למצלמה חדשה שמקליטה על כרטיס זיכרון או דיסק קשיח. מצלמות חדשות הן HD לאומת MINI DV שזה SD. איכות HD במצלמות האלו זה עולם אחר לגמרי.

אני מקליט כל פעם על קלטת חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא אמורה להיות ירידה באיכות כי מדובר בהקלטה דיגיטלית. (0-1)

והמחיר שאתה משלם בהחלט שערורייתי, קלטת עולה בין 10-7 ש"ח בכל מקום שאני מכיר.

תודה לעונים.

בירושלים, טייק 1 בנחלת שבעה-30 שקל לשל סוני-פרימיום

בקניון האחים ישראל - פוטו שוורץ או קמרה 25 שקל לקלטת.

אני אבדוק בירושלים מקום שנקרא קרן אור,במרכז העיר, לגבי ניקוי של המצלמה.

צביפר, אני לא רואה את עצמי קונה מצלמת וידאו HD בשביל כמה סרטים של הילדים בגן.

יש לי את הסוני DCR-HC23

http://www.sony.lv/product/sdh-minidv/dcr-hc23e

*אני פריק של סוני,ואם מיוצר ביפן, עוד יותר טוב.

ואת הסטילס של סוני לסירטונים קטנים של HD אם אני רוצה

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/sony-cyber-shot-dsc/4505-6501_7-33528936.html

1489.jpeg

sony-cyber-shot-dsc-w290-digital-camera.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

eladns1, יש לי עדיין GS500 של פנאסוניק עם 3CCD. זו גם מצלמת מיני DV לא HD. לא חייב לקנות קלטות סוני פרמיום, קלטות של יצרנים אחרים לא פחות טובות ועולות הרבה יותר זול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לי יש את הפנסוניק הזאת.

העניין הוא שאחרי שאתה מתרגל לאיכות ולנוחות של הFULLHD, המצלמה יושבת בארון כמו אבן.

אני את הקלטות קניתי באייס.

פורסם
גם לי יש את הפנסוניק הזאת.

העניין הוא שאחרי שאתה מתרגל לאיכות ולנוחות של הFULLHD, המצלמה יושבת בארון כמו אבן.

אני את הקלטות קניתי באייס.

+1

יש לי את ה 330.

מצויינת, אבל וידאו HD ב DSR זה עולם אחר.

גם שלי בעיקר בארון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...