Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שמפו לכלבים שאני משתמשת בו על הכלבים שלי שפשוט למשך יומיים יש לכלבים ריח וניל+פרווה רטובה

כנראה שלהאסקים אין נטייה לריח גוף כי הזקן שלי (בן 11) עדיין לא מסריח...

פורסם
אוכלת, גם אוכלת שטויות בלי סוף.

להפסיק לתת לה מזון של בני אדם לחלוטין?

המזון שלה לא התשנה לאחרונה, ובעבר לא הייתה בעיית ריח. האם יכול להיות קשר בכל זאת?

הכלבה מתגרדת, אפילו פתחתי בעבר ת'רד בנושא כאן בפורום, ומאז השתפר מאוד - ועדיין.. יש קשר?

מצ"ב תמונה של הטופינה מימים מסריחים פחות.

attachment.php?attach_id=21d522224c31ee16a1c15bd383d7f006&mid=id.217885455012463&hash=AQBq1DvGFk8Fn8I_

קודם כל להפסיק לתת לה חילבה ועמבה.

שנית להתייעץ עם וטרינר. לפעמים מספיק לנקז להם את בלוטות הריח בפי הטבעת.

לגבי שמפואים ובשמים לכלבים אני ממש נגד. אצל כלבים לריח יש תפקיד. לשים לו בושם זה כמו לשלוח את הילד לבית הספר עם חצאית מיני וביריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולחפוף אותו פעם בחודשיים זה גם לשלוח אותו עם ביריות? אתה יודע, יש גבול לכמה אפשר ללכת עם פרווה מלוכלכת

פורסם

כל חודשיים זה צפוף מידי אם הוא לא מתמרח בנבלות ובחרא. 3-4 חודשים זה זמן יותר סביר.

כשגידלתי סטר אירי מעורב בגולדן הייתי רוחץ אותו לעיתים יותר קרובות בגלל האופי שלו (היה הולך לשחות באגם בגני יהושוע ובכל בריכה/מזרקה שהיה רואה בדרך) אבל כלבים אחרים לא היתה שום בעייה למשוך 4 חודשים בין מקלחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכלבים עם פרווה ארוכה, נדבק יותר אבק אליה וכשאתה מלטף כלב והיד שלך יוצאת שחורה - זה הזמן לחפוף. אצלנו זה מגיע כל חודשיים בערך (בחורף יותר צפוף, בקיץ פחות)

פורסם
קודם כל להפסיק לתת לה חילבה ועמבה.

שנית להתייעץ עם וטרינר. לפעמים מספיק לנקז להם את בלוטות הריח בפי הטבעת.

האמת שהאוכל היחידי שלפעמים נותנים לה זה אורז.

נתחיל בלהחליף לה את המזון, ולהפסיק עם האורז - בתקווה שזה יעזור.

אח"כ נלך לוטרינר.

פורסם

יש נקודה חשובה מאוד (!) שאף אחד לא העלה.

לכלבים יש בלוטות אנאליות שאחראיות על הפרשות וזיעה. הבלוטות האלה מתמלאות וחובה לרוקן אותן כל חודש-חודשיים. אם לא מרוקנים אותן הן גורמות לריח מזעזע רקוב/צואה.

אני בטוח שזה הריח שאתה מריח.

כל וטרינר עושה את הפרוצדורה הזאת וזה לוקח בערך 2.5 דקות. העלות היא של ביקור/חינם.

מבטיח לך שזה שווה בדיקה.

אלון

אסיסטנט של וטרינר

פורסם

במידה והבלוטות האנליות היו מלאות, הכלבה הייתה מלקקת את איזור פי הטבעת ומגרדת את הטוסיק על הריצפה.

האם היא עושה את זה?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא - אבל היא מתגרדת ומלקקת המון בנקודה ספציפית שנמצאת מעט מעל הזנב.

נראה לי שבכל זאת נבדוק את האופציה הזאת.

יש המלצה לוטרינר מבת-ים? :roll: הם חדשים באיזור שם ולא כ"כ מכירים.

• תוכן חדש...