Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן שלום , לפני מספר ימים סיימתי את תקופת המלווה שלי ואני מעוניין לרכוש רכב פרטי .

למשפחה שלי אין רכב כי לאף אחד אין רשיון לצערי ...

אז התקציב שלו הוא כ10K ש"ח , אני מעוניין ברכב חמוד שלא יצרוך המון דלק , לנסיעות באזור המרכז ואולי מדי פעם נסיעות רחוקות יותר , שיהיה רכב אמין ! שלא יראה מוסך כל יום שני וחמישי שיהיה נוח לנהיגה .

אני ממש חדש בכל העניין הזה ולכן מצאתי את הפורום הזה ובאמת ניראלי שאני יוכל למצוא פה מענה , תודה מראש לכל מי שיעזור . :-D

פורסם

הדיון הזה נחרש המון המון בפורום הזה כבר , צריך לעשות על זה שרשור .

בכל מיקרה , אני חייל ולא מזמן היתי בידיוק במצבך רכשתי לי הונדה והיתי מאושר עד הגג אבל הכיס השתולל לכן אמליץ לך להתרחק בעיקר מ-אקורד , וסיוויק ישנות שקרעו להן את הצורה בעיקר על ידי צעירים שחושבים שזה אוטו ספורט .

מה שכן היתי ממליץ לחפש רק רכב ידני - פיגו 205,306 עדיפות ל205 מבחינת אמינות יש על זה הרבה מחלוקות אבל באמת , סוסת עבודה ויש הרבה שיעידו על זה.

אם אתה יותר בכיוון של יפניות אז - דייהטסו שרייד,סיריון

יש גם אפשרות לחפש פונטו ספייס , אם לא אז פונטו דור ראשון , ELX .

מה שכן , רכב אמין בשנתונים האלה - תשכח מיזה , יש רכב שטופל טוב ובידים חמות והוא יהיה היחיד שיהיה אמין בכל זאת הגיל עושה את שלו , רוב המכוניות פה הן בעלות בערך אותו הפסקים , מנועים צריכות דלק וכו' חפש את השמורה ביותר ואת זאת אם הטסט הארוך ביותר וסע בזהירות

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

יש לי סתם שאלה , האם שווה לקנות הונדה סיויק שנת 2000 מנוע 1600 סמ"ק , שמורה במצב מעולה .

125 אלף ק"מ ב17K ? אני ממש מתלבט כי זה באמת נראה לי מציאה וזה ממשפחה .

פורסם
יש לי סתם שאלה , האם שווה לקנות הונדה סיויק שנת 2000 מנוע 1600 סמ"ק , שמורה במצב מעולה .

125 אלף ק"מ ב17K ? אני ממש מתלבט כי זה באמת נראה לי מציאה וזה ממשפחה .

סיוויק הוא אוטו שאוכל קצת יותר מהממוצע , מנוע 1600 כניראה רכב דגם SR הנפוץ ביותר , מנוע בעל VTEC מפיק כמדומני 127 סוסים , הונדה ידוע כאוטו אמין ללא ספק ,-א-ב-ל- רק בתנאי שטופל כראוי במורשה או במוסך מקצועי מינימום , זה רכב שאם יקבל יד אוהבת יתן הרבה, ובנוגע לכיסאות לא שיא הנוחוץאבל זה כבר ענין של טעם:oops:

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

ממליץ מאוד על פיאט פונטו ספייס- בין השנים 2001ל 2003 המחיר הוא סביב ה 10,000 ש"ח פחות או יותר. בבעלותי פונטו ספייס שנת 2004, אותה רכשתי ב 11,000 שח, רכב אמין סה"כ , חסכוני בדלק בצורה יוצאת דופן. מעוצב יפה.לא סוחב בעליות אבל זה זניח לעומת היתרונות של הרכב.

בנוסף אני יכול להמליץ של רנו קליאו b שנת 2001, שהייתה בבעלותי, רכשתי אותה בסביבות ה 10,000 ש"ח, ידנית- היה אוטו מעולה. חסכוני- ללא בעיות מיוחדות, ומנוע חזק במיוחד.

פורסם

בתקציב הזה עדיףף פחות להתמקד באיזה רכב, אלא במצבו המכני.

תריץ חיפוש ביד 2 של רכבים עד 15K ותבחן את האקזפלרים שנראים שמורים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...