Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת עם פיג'ו 106?

עוזי תפוזי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חבר רכש לא מזמן פיג'ו 106 במצב די טוב, עשתה רק 150 אלף ,עברה טימייניג והוא עשה לא השבוע טיפול די גדול:

החלפת שמנים,החלפת בולמים קפיצים ונאבות,דיסקיות וקליפרים ברכב לא מזמן הוחלף כל המזרקים והיאנג'קטורים.

הוונטה והיוניט גם סודרו והמזגן.

המוסכניק אמר שאין בעיה להגיע עם הרכב לאילת ואיפלו בקלות גם כי הרכב מסוגל וגם כי הטמפ כרגע במצב נעים ולא באוגוסט.

לדעתי זה סיכון מה דעתכם לקחת את הסיכון או לסמוך על המילה ששלו?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באירופה הרכב עשה נסיעות ארוכות יותר מתל-אביב -> אילת. אם חום המנוע לא חורג מהנורמה בנסיעה מנהלתית, אין סיבה שהרכב לא ישרוד נסיעה לאילת, עם עוד שלושה שמנים ברכב. אם החבר רוצה להיות רגוע, שיצטייד בכמה ליטרים של נוזל קירור ייעודי או מים מזוקקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיסע ברגוע ויסתכל מידי פעם במד חם אם רואים משו חריג עוצרים קצת בצד וממשיכים מה הבעיה?

אנשים הגיעו לאילת על אופניים וקורקינט אז אם אוטו לא אמור להיות בעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב יחסית ישן שנת 98 כמובן שבנוסף 3 חברים עם ציוד,עצירות זה ברור לפחות אחת בבש ועוד אחד במצפה סתם לידע כללי זה משנה עם עוצרים לעשר דקות או לא עוצרים בכלל?כי הרכב עדין נשאר בטמפ שהוא היה?אתם אופטימים ואני מקווה שגם אני בדר"כ הרכב עושה ניסעות שבועיות של 200 קמ פעם בשבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהגליל לאילת ובחזרה בדייהטסו שרייד מזדקנת עם מנוע 1.0, אני וחבר מלפנים, ציוד צלילה מאחור. תכננו לישון בחוץ אבל ירד גשם - כך שגם ישנו ברכב.

בדרך חזרה באחת העליות זחלנו מאחורי משאית, מחוג הטמפ' עלה למקסימום, הנורה נדלקה, לחצתי על הגז, עקפנו את המשאית והמחוג החל לרדת לאיטו.

היה דבילי, אבל אנחנו והיפנית הקטנה עמדנו במשימה בכבוד. עם ה-106 זה יהיה נוח יותר, מהיר יותר ומהנה יותר בפניות. רק שיסע בזהירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש נגד אצלי בבסיס שנוסע כל יום מצאלים לפתח תקווה, עם 106 יותר ישנה מזו של חבר שלך, משהו כמו שנת 94.

אם הרכב מטופל ושמור אין שום בעיה, תעשה הפסקות מדי פעם, זה בריא גם לך וגם לרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד הברקה פרי עטו של תומר הדר

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=366

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מדוע אנשים מייחסים משהו מיסטי בנסיעה לאילת, אך בעקרון זו נסיעה קלה לכל רכב, אין עליות (דרך דימונה כמובן) ובסך הכל זו נסיעה מנהלתית ורגועה (עליות יש רק בחזרה וגם לא קטלניות במיוחד). רכב שעשוי להתחמם, יסבול הרבה יותר מסתם נסיעה עירונית בתל אביב או בפקקים מאשר נסיעה לאילת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד הברקה פרי עטו של תומר הדר

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=366

יש לי חבר, שלפני כ-3 שנים רצה למכור מיצובישי לנסר לפירוק, ובמקום זה מכר אותה לכתב הרכב תמורת 1500 ש"ח.

הוסבר לכתב שהרכב לא ממש במצב הנסיעה.

אחרי כמה חודשים יצאה כתבה. "שם בדוי" ומקצוע של החבר הופיעו כאמיתיים, הכתב המציא שהחבר שלי שיבח את מצב הרכב,

הרכב נלקח למשימות בלתי אפשריות - עלה לירושלים, נכנס לשטח ועוד..

אולי אתה יכול למצוא לי את הכתבה על מיצובישי בצבע בורדו ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה סיכון מה דעתכם לקחת את הסיכון או לסמוך על המילה ששלו?

תודה

כל עוד הרכב מתוחזק כראוי, נוזל קירור מקורי וטמפ' יציבה בנסיעה רגילה- הוא יכול לנסוע לאילת גם באמצע אוגוסט ב-14:00 והרכב יצלח את הדרך בכבוד.

באמת לוקחים את הנסיעה לאילת ביותר מדי כובד ראש כאשר מרבית הנסיעה די מישורית למעט קטע של 15 דקות בחזרה למרכז (עליות סדום).

עשיתי את הדרך מתל אביב לאילת לפחות 4 פעמים עם 106, למעשה את הזמן הכי קצר שלי בנסיעה לאילת עשיתי עם 106...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...