Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

הזמנתי פריט מסויים מאיביי ארה"ב ב8.10.12 ולאחר יומיים הפריט הופיע כ"נשלח" והיה בדרכו אליי.

עד כאן הכל טוב ויפה. אציין כי היה מספר מעקב.

לאחר כחודש שלא קיבלתי החבילה, ביצעתי בדיקה באתר דואר ישראל ובאתר לא הופיע שום מידע אודות הפריט הנ"ל.

עברו כ40 יום ביצעתי שוב בדיקה באתר דואר ישראל ולהפתעתי הרבה הופיע המסר הבא:

דבר הדואר האמור הועבר ליחידת הדואר *** אשר ב*** לצורך מסירתו לנמען אשר קיבל הודעה על כך.

מאחר שדבר הדואר לא נדרש בידי הנמען, לאחר תום התקופה הקצובה, הוא יוחזר לשולח.

אציין כי בכל התקופה הנ"ל לא קיבלתי את הפתק הלבן להגיע לסניף לצורך קבלת החבילה.

לאחר שראיתי שהחבילה הנ"ל נימצאת ביחידת הדואר ניגשתי לסניף ע"מ לקבל אותה (יום שני 11.11.12).

לרוע מזלי בדיוק ביום הזה לא היתה תקשורת בסניף הנ"ל ולא היתה אפשרות לבדוק עפ"י המספר היכן החבילה נימצאת.

היום, לאחר מספר ימים ניגשתי שוב לסניף הנ"ל ע"מ לבדוק מה עם החבילה. כשהגעתי לסניף הפקידה ביצעה בדיקה במחשב עפ"י המספר ובישרה לי שהחבילה שכבה בסניף חודש ונשלחה בחזרה לחו"ל כי לא באו לקחת אותה, ובדיוק ביום שני ה11.11 היא עדיין היתה בסניף!!!!

אני מזכיר שלא קיבלתי את הפתק הלבן עד לרגע כתיבת שורות אלה.

קיבלתי שחור בעיניים... רתחתי מעצבים כמו שהרבה זמן לא רתחתי כך.

מיותר לציין שאין עם מי לדבר ואין למי לפנות שם, כל אחד מפנה את האשמה על השני.

ואני שואל, מה זה הביזיון הזה?? ומה זה צריך להיות לכל הרוחות??

אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה ואני מתכוון לרשום מכתב חריף ביותר לסניף הראשי לירושלים ומשם ניראה לאן זה יתפתח.

בנתיים כבר ביצעתי פניה מכובדת למוכר וביקשתי ממנו בצורה מכובדת לשלוח לי את הפריט חזרה, מקווה שהוא יבין את המצב ויתחשב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

פעם לקח לי חודש לקבל בדואר משחק מחשב שאם הייתי מחליט לאסוף אותו עצמאית מהחנות היה לוקח לי במסלול משולב אוטובוס בינעירוני והליכה: 45 דקות לכל כיוון.

אין כמו הדואר הישראלי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דואר ישראל זה אחד הגופים הכי דפוקים שקיימים פה.

בין אם זה מקרה כמו שלך,

או בין אם זה מקרה שקרה לי בו העובד התעצל לחפש את הפריט וביקש שאחזור ביום אחר בגלל שיש אנשים בתור.

מה זה אמור לעניין אותי? מי שישמע אני לא חיכיתי בתור ולא בזבזתי מהזמן שלי בשביל להגיע.

כמובן שאחרי שלחצתי עליו הוא מצא א הפריט בתוך פחות מדקה.

8)
פורסם

אני מזמין קבוע מאיביי ואתרים אחרים.

חצי בערך מגיע, השאר הולך לאיבוד בדואר.

אם יש מספר למעקב אני הולך עם הדפסה של אתר האינטרנט שלהם ולוקח את החבילה.אני לא מחכה שיגיע הפתק.

אם זה חבילה בלי מספר למעקב אין הרבה סיכוי שאני אקבל את החבילה (השבוע קיבלתי אחד אז אני רגוע)

מעטפות תמיד מגיעות.

אייל

פורסם

גוף שיש לו נפח כל כך גדול בשינוע של פריטים - אך טבעי יהיה שיהיו פה ושם טעויות, כלומר אבדות.

על זאת אני לא מצר; מה שהכי מתסכל ומעצבן כאן הוא שכאשר יש תקלה - אין עם מי לדבר.

זה הבזיון הגדול ועקב אכילס של כל גוף שכזה ועל כן טוב יהיה אם יוחלט לאלתר לפתוח את השוק הזה לתחרות, כלומר 3-4 חברות דואר ר ש מ י ו ת .

פורסם

אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה ואני מתכוון לרשום מכתב חריף ביותר לסניף הראשי לירושלים ומשם ניראה לאן זה יתפתח.

בנתיים כבר ביצעתי פניה מכובדת למוכר וביקשתי ממנו בצורה מכובדת לשלוח לי את הפריט חזרה, מקווה שהוא יבין את המצב ויתחשב.

אני לא רואה טעם להתלונן על הדואר אצל הדואר. תתלונן במשרד התקשורת:

http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx

המקרה שלך לא מיוחד לצערי. אני חושב שזה גם נושא למבקר המדינה. דואר ישראל היא חברה ממשלתית, ובשנה האחרונה היא בהפסדים והשירות, שאף פעם לא הצטיין, התדרדר (חפש בגוגל).

:turn-l:
פורסם

דואר ישראל הופרטעפ״י הידוע לי. אני זוכר שאז התקשורת חגגה על העובדה שיתחיל להיות שירות נורמלי

פורסם

לא הופרט: (ההדגשה שלי).

חברת דואר ישראל בע"מ

במסגרת השינוי המבני בתחום הדואר, החליטה ממשלת ישראל כי רשות הדואר, שהוקמה בשנת 1987 ושמטרתה הייתה לייעל ולשפר את שירותי הדואר בישראל, תחדל לפעול כתאגיד סטטוטורי וכל פעילותה תועבר לחברה ממשלתית אשר תוקם לעניין זה.

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/aboutus?OpenDocument

פורסם

קרה לי מקרה זהה בדיוק למקרה שלך.

אין הרבה מה לעשות עם הגוף הבזוי הזה חוץ מלחרוק שיניים.

מאז אותו מקרה אני דואג להטריד כל יומיים את הנציגים במוקד 171 שלהם לגבי חבילות.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחרונה אני מרגיש התדרדרות נוספת בשירות שניתן על ידי דואר ישראל. חבילות שנשלחות אליי עם מספר מעקב, מופיעות במערכת לראשונה ביום בו נמסרת לי ההודעה בתיבה (ואני בודק בכל יום).

אשתי שלחה מעטפה בארץ ושילמה עוד 3 ש"ח (אאל"ט) עבוד "דואר 24" (שאם לא ניחשתם, אמור להמסר בתוך 24 שעות). המעטפה הגיעה ליעדה אחרי שבועיים.

חבר שלח דואר רשום והוסיף 1 ש"ח (שוב, אאל"ט) עבור קבלת SMS לאישור המסירה. לפי מערכת מעקב המשלוחים המכתב נמסר ביום שלישי בבוקר. ה- SMS הגיע ברביעי בערב.

פורסם

אני עומד לפני מקרה שמריח דומה, הזמנתי מטרייה ואני יודע שהמוכר שולח את המטרייה באריזת קרטון שרק עוטפת את המטרייה. נראה כמו מקל כזה. אני מחכה לה כבר חודש ושבוע, יש מספר מעקב אבל הוא לא מופיע עדיין במערכת הדואר.

אני מתכוון ללכת ביום שישי לחפש אותה בדואר,

אבל לא יפתיע אותי אם היא "נעלמה" כלא היתה בדואר, ואז את מי להאשים? את המוכר שאין לו צד בסיפור, או את דואר סין/ישראל.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אם עברו רק (או "רק") 5 שבועות, אז תרגע. משלוחים מסין לוקחים הרבה פעמים מעל לחודשיים. בשבוע שעבר קיבלתי חבילה שנשלחה 3 חודשים פחות כמה ימים קודם לכן.

לעומת זאת קיבלתי חבילה מיפן ב-6 ימים :-)

פורסם

אני מזמין כבר 8 שנים מסין, השיא זה חודש ו10 ימים. אם הגענו למצב של חודשיים כנראה החבילה לא יצאה מסין בשל סיבות כאלה ואחרות שקשורות לבירוקרטיה של הדואר שלהם, או שהיא נשלחה בדואר SURFACE /ימי.

כשיש מספר מעקב בד"כ אפשר לראות את מועד היציאה מסין (באתר מעקב המשלוחים של הדואר הסיני, שכרגע יש שם "בעיית שרת" כבר מספר שבועות, ולאחר שהחבילה מגיע לארץ עם אותו המספר אפשר לראות מתי זה נרשם כאן. אם לא רואים תאריך רישום בארץ, אז החבילה הלכה לאיבוד משלל סיבות, ואם יתמזל מזלך והיא תמצא אז ירשמו אותה במסודר וישלחו אלייך.

כנראה שזה מה שקרה אצלך ולכן חיכית חודשיים-שלושה.

הRESOLUTION CENTER של EBAY וPAYPAL מאפשר לך לפתוח DISPUTE על חבילה שלא הגיעה WITHIN 45 DAYS FROM THE ORDER DATE

ככה שאם רוצים לקבל את הכסף בחזרה מPAYPAL או EBAY צריך לעשות את זה לא יאוחר מ45 יום מרגע ההזמנה. לאחר מכן אתה והמוכר תקבלו עוד 30 יום הארכה להגיע ביניכם להסדר. המוכר יצטרך להוכיח שהוא שלח את החבילה בזמן.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני הזמנתי פריט מאיביי עם מספר מעקב. מרגע שהחבילה נשלחה אי אפשר לעקוב אחריה או לדעת מה עלה בגורלה.

• תוכן חדש...