Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצה!

עדכון בבעיה:

בהמשך למה שנאמר עד כה, עדיין לא הוחלפו סלילי הצתה.

הרכב עדיין ממשיך באותה התנהגות:

1. חיתוכים מגובה גדישה מסויימת ומעלה.

2. ריח של שרוף מתא המנוע (אך בבדיקה ויזואלית אין אף רכיב שרוף).

3. רעש של ניפוץ בעת סרג'ים.

4. זליגה בגדישה (מגיע למצב של אובר-בוסט).

5. רעש של חרחורים מהחלק הקדמי של הרכב.

אני מניח שכמעט בוודאות זה קשור למערכת ההצתה.

אבל רגע לפני שאני מכניס את הרכב למוסך/סדנא מהימנה, אבקש לדעת האם הנ"ל, או חלקו, קרה למי מכם, וכיצד נפתרה הבעיה.

אני לא מעוניין שיעשו "קומבינות" על מצב הרכב.

תודה לכל העונים!

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אמנם הסובארו הגודשת שלי הרבה יותר ישנה משלך, ואין לי ידע טכני של מכונאי אבל מניסיון שלי מהתנהגות דומה, יש מצב גדול שהטורבו שלך נדפק.

תבדוק אם יש לו חופש בציר (1) ואם הוא זורק שמן לפילטר אויר (2).

אם יש לך אפשרות לקחת טורבו אחר ולבדוק את התנהגות הרכב איתו תהיה לך תשובה ברורה לגבי זה.

מקווה שאני טועה ושהבעיה שלך פשוטה יותר.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אם תיגש למוסך/סדנא מהימנה לא יעשו קומבינות.

תנסה להחליף את הסלילי הצתה(יותר זול מטורבו),ואם זה לא עוזר, אז יכול להיות טורבו שמשחיז/זורק שמן.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שלום דניאל !

ראשית אפתח בכך שיש לי סימפתיה והערכה גדולה מאוד (מאוד מאוד מאוד...) לרכב שלך בעיקר לייחודיות השנתון והצבע, עם או בלי הלויאליות שלי למותג :roll::oops::lol: .

שנית, יש פתרון לבעיית הרכב, אך הוא לא בשאלות בפורום ובטח שלא מהמלצות כאלו ואחרות על החלפת חלקים,מצתים,סלילים וכו' ע"פ שיטת המצליח, כי לרוב ברכבים מן הסוג הספציפי הזה השיטה לא עובדת ברוב המקרים, מה גם שזאת גישה חאפרית בעיניי לפתרון בעיות בכלל.

פתרון לסוג הבעיות ה"חולפות" או הלא מוגדרות בהכרח אשר גם לא תמיד נראות ע"י הסורק ולמכונאי\מנהלי מוסך מורשה (אגב טיפול במוסך מורשה לא תמיד "הכי טוב", מה גם שרמת הידע של העובדים לא תמיד מספקת את הציפיה הכי קטנה ממכונאי חוץ מעבודה שהוא יודע אולי לסובב ברגים במומנטים - לא אכנס לזה עכשיו). הדרך הכי נכונה במקומך והכי יעילה להגעת פתרון היא כהמלצה חמה מאוד - דיינו, בו אתה יודע בכל עשירית השניה מה קורה עם הרכב על כל מרכיביו (גדישה,מפלות מתח, תערובות דלק, תפקוד המחשב וכו' וכו' וכו'..) - שברגע האמת כפי שאתה מאתר את הריג'קט הזה הוא יירשם במיידי ובאוטומט ומכאן שניתן יהיה לעשות את הדיאגנוזה המדויקת ביותר ולהבין מהיכן מגיעה התופעה ולפתור אותה.

סדנה הכוללת גם את הדיינו הכי טוב שקיים בארץ (מהאחד וחצי שקיים..), ובעל סדנה שהוא אכן בעל מקצוע שאין שני לו בארץ (מוכן להתחייב - אגב זה הבחור שסידר ומטפל בקונטש שנכנסה זה עתה ארצה 8) ) תוכל לקבל ממני כהמלצה אישית. כך שאם תצטרך תפנה אלי ואני אפנה אותך למקום.

נ.ב

אחרי הכל אשמח (ואני ארשה להכליל את כולם - אז נשמח) לקבל איזה קומץ קטן (עדיף כמה שיותר) של תמונות הכלה ! :-)

בהצלחה !

פורסם

המניפה של הטורבו מסתובבת על ציר, כשהטורבו מתחיל להתעייף אחת הסיבות לכך זה חופש בציר שגורמת לחוסר אפקטיביות של המגדש (המגדש שלך גם ככה מוגבל לגדישה מסויימת ולא למקסימום אז יכול להיווצר מצב שהטורבו מסוגל לייצר גדישה כמו שנדרש ועדיין להידפק).

מכיוון שכל חלק נע זקוק לשימון וקירור גם השמן והמים במערכת של האוטו עובר דרך הטורבו בכדי ליצור סיכוך וקירור.

אחת התופעות של חופש בציר זה זריקת השמן שעובר דרך המגדש החוצה, החוצה = לכיוון הפילטר.

זאת יכולה להיות הסיבה שאתה מריח ריח שרוף.

אגב, דרך נוספת של המגדש להידפק זה סדקים בגוף שלו (נגרם ע"י הפעלה חזקה שלו ישר אחרי ההתנעה או כיבוי מיידי של האוטו לאחר שהוא פעל חזק).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...