Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משמיע חריקות כשמניעים אותו למשך 10-15 דקות ואז מפסיק. פתחי מיכסה מנוע וראיתי שאחת הרצועות קצת גלשה מהמסלול שלה אז הלכתי למוסך וסידרו את זה, לא צריך להחליף. שמתי לב שהרעש לא הפסיק, מה עוד זה יכול להיות חוץ מהרצועה הזאת?

פיאט פונטו 98 1300

פורסם

שיבדקו שוב במוסך והפעם כמו שצריך,האם כל הרצועות שלמות,תקינות ולא יבשות.

רצועה יבשה תחרוק עד שתקרע-במקרה הטוב זו רצועת אביזרים ואז תתקע ותאלץ לתקן הגה/אלטרנטור ועוד ובמקרה הרע,אם חלילה זו רצועת טיימינג,הסיפור עלול לעלות ביוקר רב יותר.

אי אפשר לבדוק רצועת טיימינג ללא פירוק יסודי.מה שיצטרכו לעשות במוסך הוא להסיר רצועה -רצועה (מרצועות האביזרים) ולבדוק מי שורקת.אם לא מצאו חגורה שורקת/פולי/מיסב שהוא הגורם לבעיה,יש סיכוי שזו חגורת טיימינג וכדאי לטפל בהקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הימור שלי - המותחן של הטיימינג מסיים את חייו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אם אתה מכניס את הקלאץ' בסרק, בלי שום הילוך רק קלאץ' עדיין יש רעש?

כן הרעש נחלש בצורה משמעותית , גם במהלך נסיעה אין רעש.

פיאט פונטו 98 1300

פורסם

אם אתה מכניס קלאץ' והרעש נעלם זה יכול להיווצר מ2 דברים,

חוסר שמן גיר או קלאץ'.

אצלי בקליאו 99 הייתה אותה בעיה, בסוף מסתבר שכל השמן גיר נזל, אחרי הוספת שמן הכל הסתדר

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...