Jump to content

shaked119944

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

הנקודות של shaked119944

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אני סובל מאותה הבעיה בפונטו שלי, אני מאמין שזה פשוט בגלל שזה פיאט ורכב ישן.
  2. אני עשיתי בקניון בנהריה עם עוד 2 רכבים , יצא מצויין.. עבודה באמת מקצועית, 200 שקלים בשביל החלונות מאחורה
  3. יש לך מושג איך אני בודק שמן גיר בפונטו?
  4. הייתי היום במוסך ואמרו לי שזה בעיה עם הקלאץ׳ מה דעתכם?
  5. כן הרעש נחלש בצורה משמעותית , גם במהלך נסיעה אין רעש.
  6. אוקי, תודה לכולכם אני ילך למוסך ונראה מה יהיה..
  7. הרכב משמיע חריקות כשמניעים אותו למשך 10-15 דקות ואז מפסיק. פתחי מיכסה מנוע וראיתי שאחת הרצועות קצת גלשה מהמסלול שלה אז הלכתי למוסך וסידרו את זה, לא צריך להחליף. שמתי לב שהרעש לא הפסיק, מה עוד זה יכול להיות חוץ מהרצועה הזאת?
  8. אני מזכיר לכם שכשאני מפעיל על חום את המזגן זה מוציא אוויר קריר וגם כשאני מפעיל על קור זה אותו הדבר.. ואני מוסיף שהחום מנוע יושב על קצת מעל האפס ולעיתים עולה לכיוון הרבע
  9. על כמה בערך עומד טיפול כזה מבחינה כספית
  10. שלום לכולם, עם תחילתו של החורף הראשון שלי עם הרכב הזה שמתי לב שהחימום לא מחמם! המזגן לא עובד ( לא מקרר, רק איוורור)אם זה קשור, ועוד דבר מוזר ברכב, המד חום של המנוע לא עולה אף פעם מהרבע ונמצא רוב הזמן באמצע הרבע.. אם תוכלו לספק לי תשובות לשאלותיי זה יעזור מאוד!תודה מראש!
  11. מצאתי מגבר יש שניה 15v ב250 שקלים.. מה תעתכם
  12. קודם כל תודה על העזרה, אבל לא אמרתי שהתקציב הוא גם למגבר וגם להתקנה.. התקציב הוא למגבר בלבד ואת ההתקנה אני יעשה רק רציתי לדעת כמה עולים הכבלים של המגבר כי הבנתי שאני לא מקבל אותם יחד עם המגבר שאני יקנה.
  13. רוקפורד, קנווד, אלפיין, פיוניר, jvc ,ווגה, סוונדסטרים, בוס, ויש עוד מלא פשוט בלי סוף.. הדרך הכי טובה לבחור רמקול הוא לבקש מהמוכר להשמיע לך רמקולים שהוא ממליץ עלייהם, נסה מספר מקומות לפני הקנייה!
  14. יש לי רק 450-500 שקל בשביל הכול כולל הכול...
×
×
  • תוכן חדש...