Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעדיף לשלם עוד 20' date='000 שקל בקניה ולא להיכנס לתחנת דלק כל שלושה ימים אלא פעם בשבועיים.[/quote']

לטעמי זה יהיה יותר אם זה יקרה פה.

אם לדוגמה גולף MK6 עם מנוע 1.6 רגיל ידנית עולה 125K (סתם דוגמה,לא יודע בדיוק מחירים),גרסת TDI תעלה כנראה 150 אם לא יותר (וכמו שאלעד ציין,עוד לא דברנו על אבזור).

כולם רוצים לגזור קופון על האזרח : גם היבואן,וגם המדינה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ליבואנים לא מפריע אם גירסאות חסכוניות לא יגיעו ארצה. מה אכפת למנהלי צ'מפיון כמה פעמים אתה נכנס לתחנת דלק? קנית גולף? תודה רבה ונתראה בעוד 3-5 שנים כשתרצה להחליף רכב. מכאן ואילך זו הבעיה שלך.

אתה כלקוח יכול להיות חכם יותר ולהביא רכב ביבוא אישי. בעקרון אני זורק את זה באוויר, אני לא בקיא בתקינות כאלו ואחרות והאם אין איזה קושי מיוחד שתערים עליך הממשלה ביבוא שכזה (לרכב מיוחד כמו הבלומושן), מקווה שאכן אפשרי להביא ביבוא אישי.

בלומושן או לא, דיזל בכללי היה מסדר לך כניסות פחות תכופות לתחנות הדלק, עפ"י הידוע לי פולקסווגן מביאים את גירסאת הTDI, היא פשוט עולה קצת יותר, ככה זה דיזל בארץ, מחיר האוטו מסבסד את מחיר הדלק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נניח והנוסחא לחישוב רמת הזיהום נכונה ומתארת את המציאות (אין לי מושג בזה), למה לא מכניסים את הסולר לפיקוח כמו בנזין (כך שהכנסות המדינה לא תפגענה)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין ספק שהמדיניות של הממשלות לאורך השנים נועדה לחלוב את הציבור ואין לזה קשר לזיהום. יש הרי מליון מפעלי תעשיה בארץ שמזהמים פי כמה וכמה ולהגיד שהדיזל הוא הרעה החולה של איכות הסביבה שלנו זאת זריעת חול בעיניים. המדינה פשוט לא מוכנה להפסיד הכנסות מהדלק וגם אם ימציאו מנוע שעובד על אוויר פקידי האוצר ימצאו דרך למסות את זה. גם אם הבלומושיין יקר' date=' אני מעדיף לשלם עוד 20,000 שקל בקניה ולא להיכנס לתחנת דלק כל שלושה ימים אלא פעם בשבועיים. המכונית נועדה לשמש אותנו ובמקום זה אנשים מוצאים את עצמם כל היום עושים שיקולים וחישובים אם לנסוע או לא לנסוע. זה מבאס. הגיע הזמן שיבואני הרכב יתאגדו ויובילו מהלך להוזלת מחירי הדיזל[/quote']

+1 , באמת הגיע הזמן שכולם התאגדו ולהכניס זרנוק למי שמנסה לחלוב אותנו

פורסם
אין ספק שהמדיניות של הממשלות לאורך השנים נועדה לחלוב את הציבור ואין לזה קשר לזיהום. יש הרי מליון מפעלי תעשיה בארץ שמזהמים פי כמה וכמה ולהגיד שהדיזל הוא הרעה החולה של איכות הסביבה שלנו זאת זריעת חול בעיניים. המדינה פשוט לא מוכנה להפסיד הכנסות מהדלק וגם אם ימציאו מנוע שעובד על אוויר פקידי האוצר ימצאו דרך למסות את זה. גם אם הבלומושיין יקר' date=' [u']אני מעדיף לשלם עוד 20,000 שקל בקניה ולא להיכנס לתחנת דלק כל שלושה ימים אלא פעם בשבועיים[/u]. המכונית נועדה לשמש אותנו ובמקום זה אנשים מוצאים את עצמם כל היום עושים שיקולים וחישובים אם לנסוע או לא לנסוע. זה מבאס. הגיע הזמן שיבואני הרכב יתאגדו ויובילו מהלך להוזלת מחירי הדיזל

יש לי הצעה בשבילך.

פתח חשבון בנק נוסף והפקד בו 20K ש"ח בעו"ש (רצוי בבנק מסויים אשר מפרסם שהם נותנים 3% ריבית על ייתרה בעו"ש).

הנפק לך כרטיס אשרי בנקאי ורשום עליו בגדול "כרטיס דלק".

סע לשלום עם דלק חינם לשנתיים ועזוב אותך משרשורים.. :wink:

לפותח השרשור, לא הבנתי על מה אתה מתלונן.

אתה כבר יודע מה תהיה הצריכה של היאריס ההיברידית (אשר עולה הרבה, אבל ממש הרבה פחות מבלו פקקטן גולף) ושהיא רחוקה מההצהרה של 29 ק"מל, ובנוסף אתה יודע בוודאות כי הגולף בלו פקקטה תעשה את אותם 33 קמ"ל אשר מוצהרים ע"י החברה..

כן בטח.

בדיוק כמו שהגולף 1.2TSI עושה 1:17.2 או פולו 1.2TSI עם 1:18.9.

רוצה דיזל חסכוני, יש פלואנס דיזל אוט' במחיר של כמעט משפחתית רגילה (130K).

יוצא משתלם הרבה, אבל הרבה יותר, מאשר רכישת גולף TDI שלא לדבר על בלו פקקטה שאמורה לעלות הרבה יותר.

צ'מפיון הפסיקו ליבא את גרסאות הדיזל מאחר והם ראו שהם בבעיה, כאשר גרסאות הבנזין מתומחרות כל כך גבוה אין כל כך אפשרות לתמחר באופן כדאי את גרסאות הדיזל.

אך עובדה שישנם יבואנים אשר "מצליחים" להציע רכבי דיזל במחיר קרוב מאוד לרכב מקביל בנזין (הם פשוט קצת פחות חזירים).

פורסם
דבר הראשון והכי חשוב (לממשלה) מאיפה יבוא הכסף לביבי אם לא יהיה לו הכנסות מהדלק? ודבר שני למה לא מנועי מימן (H2O) הרי שדלק הזה יותר זול ולא מזהם.

3ofnpa.jpg

פורסם
ליבואנים לא מפריע אם גירסאות חסכוניות לא יגיעו ארצה. מה אכפת למנהלי צ'מפיון כמה פעמים אתה נכנס לתחנת דלק? קנית גולף? תודה רבה ונתראה בעוד 3-5 שנים כשתרצה להחליף רכב. מכאן ואילך זו הבעיה שלך.

אתה כלקוח יכול להיות חכם יותר ולהביא רכב ביבוא אישי. בעקרון אני זורק את זה באוויר, אני לא בקיא בתקינות כאלו ואחרות והאם אין איזה קושי מיוחד שתערים עליך הממשלה ביבוא שכזה (לרכב מיוחד כמו הבלומושן), מקווה שאכן אפשרי להביא ביבוא אישי.

בלומושן או לא, דיזל בכללי היה מסדר לך כניסות פחות תכופות לתחנות הדלק, עפ"י הידוע לי פולקסווגן מביאים את גירסאת הTDI, היא פשוט עולה קצת יותר, ככה זה דיזל בארץ, מחיר האוטו מסבסד את מחיר הדלק.

לא מסכים איתך, ליבואנים בלי יוצא מהכלל יש אינטרס משותף למכור כמה שיותר מכוניות. אם יוזילו את המיסים על מכוניות הדיזל והם יוכלו למכור יותר למה שלא יהיה להם אכפת מזה?!

פורסם

ואני כל הזמן תוהה מי האידיוט שהרכיב את נוסחת המיסוי הירוק והפך את הדיזלים לאויבי המדינה... האם אנחנו יודעים משהו שהאירופאים לא יודעים? הרי שם 60 אחוז נוסעים בדיזל...

We are the Human Race

פורסם
צ'מפיון הפסיקו ליבא את גרסאות הדיזל מאחר והם ראו שהם בבעיה, כאשר גרסאות הבנזין מתומחרות כל כך גבוה אין כל כך אפשרות לתמחר באופן כדאי את גרסאות הדיזל.

אך עובדה שישנם יבואנים אשר "מצליחים" להציע רכבי דיזל במחיר קרוב מאוד לרכב מקביל בנזין (הם פשוט קצת פחות חזירים).

יבואני אחרים? רק רנו מגאן דיזל מעפנה שמרכיבים בטורקיה נמכרת במחיר "אטרקטיבי". על מה אתה מדבר? תסתכל כמה עולה פאסאט TDI בלומושן בחו"ל ואז תנסה שוב לנסח את תשובתך. להזכירך, כשמדיניות המיסוי כאן לא הפלתה את הדיזל, צ'מפיון הייתה היבואן שמכר הכי הרבה מכוניות מונעות דיזל לשוק הפרטי.

We are the Human Race

• תוכן חדש...