Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק , הדבר שנראה לי הכי מאיים זה כמובן האפשרות של עקיפת רכב עוקף במהירות גבוהה ואגב תאוצה גבוהה תיתכן גם במהירות של,נניח 20 -10 קמ"ש שזה מסוכן בפני עצמו בגלל שלל תקלות שעשויות להופיע ברכב שלא מתוחזק כראוי ועדיין הנהג "ערס" מספיק בשביל "להשטיח" את הדוושה .

באופן כללי אני מתנגד לעקיפת כל רכב עוקף כי בנינו זה תמיד מסוכן .

אבל זו שאלה מעניינת מבחינת החק .

אם אתה מתנגד לעקיפת כל רכב עוקף, לשיטתך אין צורך בבניית כבישים עם שלושה נתיבים ומעלה.

מזל שאתה לא יושב בצומת קבלת ההחלטות

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם אתה מתנגד לעקיפת כל רכב עוקף, לשיטתך אין צורך בבניית כבישים עם שלושה נתיבים ומעלה.

מזל שאתה לא יושב בצומת קבלת ההחלטות

והרי הסיבה שבונים כבישים בעלי שלוש ויותר נתיבים היא שנוכל לשחק במירוצים .

הסיבה שיש כבישים מרובי נתיבים היא על מנת שהם יהיו מסוגלים להכיל יותר תנועה אין בדבר שום צורך הכרחי לעקוף רכבים עוקפים. מניסיוני בכבישים מהירים בנתיב השמאלי ביותר נוסעים בדרך כלל מוכי ירח השועטים במהירות העולה על 120 קמ"ש ובאם תיסע במהירות של 110 ,כלומר, כחוק הם ייעשו שמיניות במטרה לגרום לכך שתפנה את הנתיב . להלן , תזכורת מבחינת התאוריה : "בעת עקיפת רכב ,אין לעלות על המהירות המרבית המותרת בכביש" .

ואכן , מזלך שאני לא ב"צומת קבלת ההחלטות ", כי הייתי קובע רגולציות מחמירות בהרבה מאלו הקיימות כיום.

פורסם

אני מופתע לטובה ממיעוט התאונות במהירות גבוהה בהם מעורבים אוטובוסים.

ז"א שמהירות גבוהה לא גורמת לתאונות, על אף מה שאור ירוק מפמפמים לנו חזור ופמפום :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
והרי הסיבה שבונים כבישים בעלי שלוש ויותר נתיבים היא שנוכל לשחק במירוצים .

הסיבה שיש כבישים מרובי נתיבים היא על מנת שהם יהיו מסוגלים להכיל יותר תנועה אין בדבר שום צורך הכרחי לעקוף רכבים עוקפים. מניסיוני בכבישים מהירים בנתיב השמאלי ביותר נוסעים בדרך כלל מוכי ירח השועטים במהירות העולה על 120 קמ"ש ובאם תיסע במהירות של 110 ,כלומר, כחוק הם ייעשו שמיניות במטרה לגרום לכך שתפנה את הנתיב . להלן , תזכורת מבחינת התאוריה : "בעת עקיפת רכב ,אין לעלות על המהירות המרבית המותרת בכביש" .

ואכן , מזלך שאני לא ב"צומת קבלת ההחלטות ", כי הייתי קובע רגולציות מחמירות בהרבה מאלו הקיימות כיום.

הסיבה לבניה של כבישים בעל שלושה נתיבים ומעלה הוא בעית נפח תנועה,

תדמיין למשל את נתיבי איילון עם שני נתיבים ... הפקקים שם היו נמדדים עם לוח שנה לא שעון...

ואם לא הבנת, כאשר אתה נוסע בנתיב השלישי, אתה עוקף רכב שעוקף......

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הסיבה לבניה של כבישים בעל שלושה נתיבים ומעלה הוא בעית נפח תנועה,

תדמיין למשל את נתיבי איילון עם שני נתיבים ... הפקקים שם היו נמדדים עם לוח שנה לא שעון...

ואם לא הבנת, כאשר אתה נוסע בנתיב השלישי, אתה עוקף רכב שעוקף......

ירון ,שים לב שלמעשה חזרת על מה שאמרתי במילים אחרות - נפח תנועה.

לא בהכרח עוקפים בנתיב האמצעי את אלו שבנתיב הימני ביותר.

• תוכן חדש...