Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערן, אני הגדלתי לעשות ויש לי עוזרת בית שגרה בתוך האוטו...

אתה מסתלבט, יום אחד אני עובר ברחוב הסוללים בתל אביב ועצרתי ליד בניין ופתאום אני רואה את המנקה של הבית שוטפת לבעל הבית גם את הפורד מונדאו שלו, הוא גר קומה ראשונה, אז היא הורידה גם כבל מאריך ועשתה לו גם שואב.:wink:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
הייתי היום באוטו דיפו ו-4 ליטר עולים 13 ש"ח ב"מבצע" ! אני זוכר שהם מכרו את זה, רק לפני כמה חודשים, ב-10 ש"ח.

לפעמים בסניפי אחת מרשתות המזון הגדולות, אפשר למצוא 4 ליטרים, בעשרה שקלים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אתה מסתלבט, יום אחד אני עובר ברחוב הסוללים בתל אביב ועצרתי ליד בניין ופתאום אני רואה את המנקה של הבית שוטפת לבעל הבית גם את הפורד מונדאו שלו, הוא גר קומה ראשונה, אז היא הורידה גם כבל מאריך ועשתה לו גם שואב.:wink:

אביב.

גם העוזרת בית שלי עושה את זה אבל לה יש שואב אלחוטי נטען.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נוזל כלים וכל חומר שיש בו מרכיב שומני להגנת ידיים עלול לסתום את חרירי ההשפרצה.

אני לא בטוח שצריך נוזל. אני מרתיח מים, אם יש בבית מסנן מים אז בכלל טוב יותר, מקרר אותם וממלא במיכל מי השטיפה. בלי שום תוסף. ואחרי כל "המאמץ" הזה - רואים דרך החלון!

פעם בכמה זמן אפשר לעשות וווש עם מי הג'יפה והמגב בתחנות הדלק, רק שבדרך כלל הם לא הכי נקיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

איך כל כמה חודשים נפתח שרשור כזה?

הנושא נדון ונחרש לפחות 78 פעמים בעבר, אפשר לעשות חיפוש ולמצוא את כל הטיפים ומה מותר ומה אסור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאחר שהנחתי ששרשורים כאלה נפתחו בעבר, ביצעתי חיפוש על שלל מחרוזות הגיוניות- אף אחת מהן לא נתנה לי תשובה. מאחר ובכל מקרה ידעתי שבטוח ענו כבר על שאלה כזאת בעבר- את השאלה פתחתי באוף. זה הכל ותודה לכולם :)

פורסם

אני יודע שזה מעצבן לשלם 13 כשלפני שבוע היה ב-10 בלי "מבצע" אבל קצת פרופורציות חברים...

אני שוטף את הרכב הרכב ידנית פעם בשבועיים בערך, הוא מכוסה, כשלא מכוסה עומד בחניה מקורה ולכן השמשה תמיד נקיה.

בחורף אני לא מכסה את האוטו אבל מספיקים רק וישרים, לא חייב שפריצרים.

אני "מבזבז" 10 שקלים פעם בשנתיים על נוזל שמשות, מוהל את ה-4 ליטרים (כמו ישראלי טוב) בעוד 4 ליטרים מים

מזוקקים/מהפילטר/תמי 4, מה שיש. ככה ש-8 ליטרים נוזל שמשות מספיקים בהחלט לשנתיים.

אז נגיד מספיק לכם לחצי שנה, בשביל זה לפתוח שרשור ולשים נוזל כלים שהורס את הצבע של הרכב!? :lol:

חג שמח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הכי טוב זה לפרמט ואז זה ינקה את החלונות. נוזל שמשות עולה 15ש"ח ל4 ליטר ומספיק להרבה זמן.

הייתי היום באוטו דיפו ו-4 ליטר עולים 13 ש"ח ב"מבצע" ! אני זוכר שהם מכרו את זה, רק לפני כמה חודשים, ב-10 ש"ח.

בתחנת דלק "טן" מוכרים 4 ליטר ב-10 ש"ח.

רק אני משתמש במים מזוקקים בלבד? :|

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

במנקה חלונות ביתי יש אלכוהול שלא מאריך חיי גומי.

בנוזלים הטובים הייעודיים לרכב יש סיליקון שמונע טרררררררר של הוישר על השמשה.

פורסם

הייתכן שלוישר האחורי יש מיכל מים נפרד?

פעמים רבות הייתי מתיז בשמשה הקדמית והיו יוצאים מים רגילים ללא סבון (כחול),אבל כשמפעילים את הוישר האחורי,פתאום שם יש מים עם סבון :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...