Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש רכב לידידה בתקציב של 25+- אמין, קטן, אוטומטי ושיעלה את העליות.

עד עכשיו חשבתי על:

1) פונטו ספייס 06'

2) סיאט איביזה ממודל 2003 מנוע 1.4

אשמח לשמוע עוד המלצות למי שיש.

תודה רבה.

Polo 2012

פורסם

כל הרכבים יעלו את העליות. תוסיף לרשימה דיהטסו YRV.

למרות שלא מזמן ראיתי פיאט 500 משנות ה70' שלא הצליחה לעלות עלייה קלה, ישבו בה 4 אנשים והיא כל פעם התגלגלה אחורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גטס גם תעלה לא רע,

רק מה - ב25 אלף ש"ח לקחת 2008, כנראה לא במצב מי יודע, ק"מ בשמיים ורמת גימור GLF.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש עוד רכב אמין במחיר הנ"ל שהוא אמין?

מה לגבי גטס ממודל 2008?

אוטומאט גטס 2008 ב25 כנראה תיהיה במצב גרוע למה שלא תלך על ידני 2007?

זה יכול להיות מעולה

גטס גם תעלה לא רע,

רק מה - ב25 אלף ש"ח לקחת 2008, כנראה לא במצב מי יודע, ק"מ בשמיים ורמת גימור GLF.

מה רע בGLF? (שואל, לא נכנס בך :p)

אני רוצה ללמוד על הגטס

פורסם

שוב, התקציב הוא 25+- כלומר יש התגמשות מעלה אם מדובר ברכב טוב.

היא רוצה רק אוטומט.

לא אמרתם מה אתם חושבים על הפונטו ספייס מודל 2006 והסיאט איביזה?

Polo 2012

פורסם

GLF-כרית אויר אחת,מחליק לך בגשם(אין ABS),ריפודים ב2 צבעים!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
GLF-כרית אויר אחת,מחליק לך בגשם(אין ABS),ריפודים ב2 צבעים!!

ריפודים בשני צבעים לא קשור לGLF,

זה קשור לתוספת שהגיעה בשנת 2008 שנקראה FUN, זה בעקרון מוסיף ריפודים, ציפוי לידית ההילוכים ולהגה בצבע אדום או כחול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

אני אשמח אם נוכל לחזור לשאלה המקורית שלי ולא להמשיך בדיון על יונדאי גטס עם ריפודים או בלי ריפודים, מצטער אבל זה לא האישו פה.

אני אשאל שוב,

מה אתם חושבים על הפונטו ספייס מודל 2006 והסיאט איביזה?

והאם יש למישהו עוד איזה רכב קטן ואוטומטי בתקציב הזה?

תודה.

Polo 2012

פורסם

פונטו ספייס היא חביבת הפורום ייעוץ תריץ חיפוש תמצא לא מעט תגובות חיוביות עליה,

אם כבר לקנות אותה אז את הדגם דינאמיק עם הגיר הרציף ו80 כ"ס.

יש להן מס מחלותאני בטוח בחיפוש תמצא הכל עליה.

לגבי הסיאט הרכב לא מכיר.

404

פורסם

קודם תמצא את הספייס הנ"ל. לא נמכרו הרבה כאלה אוטומטיות, זה רכב סופר מבוקש בגלל שהוא אחד החסכוניים בקטגוריה ואחד הבודדים שמשלב גיר אוטומטי ורכב קטן.

ולא, יונדאי גטס זו לא אופציה במחירי הדלק של היום.

יש מספר דברים שכדאי להקפיד עליהם ברכישת ספייס, תעשה חיפוש תראה לבד, הכל כבר נכתב. סה"כ רכב מעולה עם שוק יד 2 מצויין - משחק לרעתך במקצת בתור רוכש.

פורסם

בדוק את נוזל הקירור-שזה לא מי ברז אלא נוזל ייעודי(לא זוכר את הצבע ולא רוצה להטעות אותך),בדוק מתי בוצעו טיפולים(שאל את הבעלים),קח את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...