Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר בפורד מונדיאו 2006

כאשר אני מכבה את הרכב המפתח לא מוכן לצאת מהסוויץ, כאילו שהוא לא מזהה שאני נמצא בP

כשפותחים את הדלת יש צליל התראה כזה.

ניסיתי לנתק את המצבר. זה עזר להוציא את המפתח אבל כשאני מחזיר את המצבר שוב מתחיל הצפצוף והמפתח לא יוצא.

האם יש איזה פיוז כלשהו שאני יכול לנתק ע"מ לבטל את המנגנון המטופש הזה ?

תודה מראש.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

לצערי ניסיתי גם את זה וגם את זה. שום דבר לא עוזר.

יש למישהו מושג מהו הפיוז שאחראי על הדבר הזה?

פורסם
ניסית לתת סוויטץ' שוב ושוב להוציא? אולי להוציא מP ולשלב שוב ל P?

ניסיתי הכל... כמעט שברתי את הידית מרוב עצבים !

פורסם

יכול להיות שזה נובע מכך שההגה ננעל?

אולי אתה נוהג לתת להגה שמינית סיבוב אחרי הכיבוי וגורם לנעילה שלו?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ההגה במצב ישר.. הסיבה שהמפתח לא יוצא היא משהו חשמלי, כשאני מנתק את המצבר המפתח מסתובב רגיל.

איך שאני מחבר את המצבר זה ישר מתחיל לצפצף וברגע שהכנסתי את המפתח, זהו אין דרך חזרה והוא לא יוצא.

הסוויץ פשוט לא מזהה שהתיבה נמצאת במצב P.

השאלה איך אפשר לנתק את המנגנון הזה?

פורסם

המגנון הארור הזה הוא מכני ולא חשמלי, יש כבל מהידית הילוכים לסוויטץ שמאפשר את הוצאת המפתח כאשר הרכב במצב חניה(P).

הייתי מציע לך ללכת לאדם שמבין בתחום שיפתור לך את הבעיה הזו.

דעתי האישית היא שהמגנון הזה עושה יותר בעיות מתועלת, במיוחד בפורד,ועדיף פשוט לנתק את החיבור.

שוב זו רק דעתי האישית, סופ"ש נעים ורגוע וחג שמח.

פורסם
המגנון הארור הזה הוא מכני ולא חשמלי, יש כבל מהידית הילוכים לסוויטץ שמאפשר את הוצאת המפתח כאשר הרכב במצב חניה(P).

הייתי מציע לך ללכת לאדם שמבין בתחום שיפתור לך את הבעיה הזו.

דעתי האישית היא שהמגנון הזה עושה יותר בעיות מתועלת, במיוחד בפורד,ועדיף פשוט לנתק את החיבור.

שוב זו רק דעתי האישית, סופ"ש נעים ורגוע וחג שמח.

איך ניתן לנתק את זה ?

פורסם

עם אני לא טועה זה באמת הגה ננעל, כי שההגה ננעלה הסוויץ לא יצא לך לא משנה מה תעשה מניסיון, סובב את ההגה ימינה ותוך כדי בדוק עם המפתח יוצא.

• תוכן חדש...