Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ האמת באמת לא קשה. כנראה זה שילוב משולש- מחשב + מכוניות אספנות אמיתיות + רפליקות ע"פ הצורך.

נ.ב. ברווז אני חייב לבקש ממך סליחה ביום כיפורים זה. לפני מספר שעות אמא שלי הכינה ארוחה מפסקת הכללה בין היתר קדירת ברווז עם תפוחים. :oops:

זמין 8)

פורסם

זה בסדר, אני לא מאמין בארוחה מפסקת... :lol:

ובכל מקרה, נראה לי שזה עוד יישב לך על המצפון לעוד הרבה זמן, כל פעם שתיכנס לפורום ותראה אותי :twisted:

אז, אני גם הייתי רוצה לומר סליחה לכל מי שקורא את התגובה הזו, על ה-"חחחחחחחחחחחח" הארוך שרשמתי בה. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^ האמת הסיטואציה יצאה בתזמון מעולה.

אכלתי ברווז, הרגשתי רע עם עצמי, ביקשתי סליחה ביום כיפור והתחלתי דף חדש. :lol:

תשמע האמת יש לך במה להיות גאה- קדירת ברווז עם תפוחים זאת באמת מנה חגיגית, מאוד מסוגננת וטעימה להחריד 8)

זמין 8)

פורסם

אני מתנצל שאני מנפץ לכם את האשליה, אבל היום בהרבה סרטים מצלמים את השחקנים על רקע קיר ירוק או כחול, ואת התפאורה מוסיפים במחשה.

קוראים לטכנולוגיה CHROMA KEY, והיא קיימת כבר עשרות שנים (בערך מאז שיצא הSTAR WARS הראשון), רק שהיום משתמשים בה גם בסרטים שהם לא מדע בדיוני, אלא סתם כדי לחסוך בהוצאות (כדי לא לחסום רחוב מרכזי בעיר גדולה, או לא לבנות באולפן רחוב שלם לסרט שעלילתו מתרחשת בשנות ה-30 של המאה ה19, לא שזה לא אפשרי, אבל זה עולה, אתם יודעים, כסף).

הנה איך זה בערך עובד:

http://www.youtube.com/watch?v=a21_WMiTAVE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אולי ייקנו /ישכרו רכבים בודדים לצילומים, אבל אם צריך למלא רחובות שלמים ברכבי אספנות, כדי לדמות את שנות ה30/40/50, אז כנראה לא יתאמצו יותר מדי, וימלאו את הרחוב ברכבי אספנות ושלטים משנות ה-50 בעזרת CGI.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפילו בפיג'מות יש מסך כחול או משהו בסגנון :lol:.

בסרטים מסויימים גם בונים את הצורה של הרכב שרוצים על שילדה של רכב רגיל בן זמננו.

• תוכן חדש...