Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק זיקה - האם יזכו אותי על אייפון 5 שנרכש בארץ?

Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בחייאת, נגמר עידן הניתוק זיקה.

אחרי כל הזיכויים האלו כמה תשלם בסוף לסלקום? שורה תחתונה?

115 שקל לחודש?

יש היום אפשרויות עדיפות (אהמ... גולן... אהמ...) ב88-99 שקל לחודש בלי להראות חשבוניות על מכשיר, בלי התניות של שימוש במכשיר זה או אחר, בלי שיעקצו אותך בהיעדר זיכוי על חודש ראשון ואחרון וכו' וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוך זמן קצר לכל המפעילים יהיה נאנו סים.

בגולן אמור להיות באמצע אוקטובר.

ואם אתה ממש לא יכול לחכות:

http://www.ebay.com/itm/Standard-Or-Mico-Sim-To-iPhone-5-Nano-Sim-Card-Cutter-2-adapter-/170912779606?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27cb320d56

ועם קצת כישרון אפשר גם לבצע לבד עם מספריים בלי המכשיר.

להחליט על מפעיל סלולרי בגלל הבדל של חודש בתאריך חלוקת ה-נאנו סים זה... לא חכם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפשתי גם את אותו העניין אתמול.

עברתי בכל החברות שאלתי את ניתוק זיקה, הסבירו לי כמו שהוסבר פה.

אין עניין לחברה לעשות לך תוכנית של 89-99 ש"ח לחודש ולהחזיר לך 115. הם יצאו בהפסד.

מה שכן, אחרי הכל, חברת גולן, והוט מובייל נכון להיום מציעות את החבילות הכי משתלמות.

אני עברתי אתמול מאורנג' (בשעה טובה! נוכלים), להוט מובייל. לחבילה של ה89 דקות.

האינטרנט השתפר ללא היכר, האיכות שיחה באיזורים בהם היו לי בעיות השתפרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שואל את זה כי אחד השותפים בחברה שלי עשה דיל בסלקום - 600 דקות לכל היעדים, 5000 לסלקום, 5 גיגה גלישה ב65 ש"ח לעובדי תעשיה אווירית (לכלל האנשים 95 ש"ח)

בנוסף הוא קיבל החזרים על גלקסי 40 ש"ח לחודש.

לא יודע איך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אפשרי.

כרטיס הנאנו סים דק יותר מכרטיס מיקרו סים - לכן גם לאחר חיתוך העובי שונה והכרטיס לא יכנס במגירת הסים החדשה באייפון 5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שואל את זה כי אחד השותפים בחברה שלי עשה דיל בסלקום - 600 דקות לכל היעדים, 5000 לסלקום, 5 גיגה גלישה ב65 ש"ח לעובדי תעשיה אווירית (לכלל האנשים 95 ש"ח)

לא יודע איך.

לחברות הממשלתיות-פרטיות יש הסדרים מיוחדים עם החברות סלולר.

אני משער שהוא עובד בתעשייה אווירית או קשור איכשהו לשם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איך.

התשובה בגוף השאלה.

סיכום עסקה תעשייה אוויירית הוא סיכום עסקה מבין הגדולים שיש כיום לסלקום,

ברגע שמדובר בכמות העובדים + בני המשפחות שלהם , החברה מרשה לעצמה לתת תעריפים מוזלים

מכיוון שהרווח כאן הוא עצום .

כנ"ל לגבי עובדי אל-על , חברת החשמל , אלביט ואינטל באורנג'

וכנ"ל לגבי השוטרים ועובדי המדינה בחברת פלאפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אפשרי. כרטיס הנאנו סים דק יותר מכרטיס מיקרו סים

תאורטית אתה צודק, מעשית יש מספיק עדויות ברשת לכך שמגירת הסים באייפון 5 "סלחנית" להפרשי העובי האלו, וסים חתוך אמור להיכנס שם בלי בעיה מיוחדת. מעבר לזה, טיפול זריז עם נייר שיוף 0 יפתור את בעיית הפרשי העובי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח לדעת האם ברכישת מכשיר מתקדם (סמארטפון)

האם אני מחוייב לשלם עבור חבילת אינטרנט/גלישה?

מה רע בלהישאר עם התוכנית הישנה..? (כי ONCE עוברים תוכנית, אי אפשר לחזור אחורה...).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועם הרבה כישרון אפשר להשבית את הסים, ועם עוד יותר כישרון, אפשר לתקוע אותו במכשיר כך שיידרש למכשיר טיפול בדרג ד' (נדרשת תעודת הנדסאי אלקטרוניקה).

כדי להפוך סים רכיל לנאנו סים צריך לחתוך בצורה מאוד עדינה, ואז לשייף עם נייר 0, כשלכל הדברים האלה יש פוטנציאל מאוד גדול לדפוק את המגעים של הסים.

אם אתה רוכש מכשיר דרך חברת סלולאר, אז הם בכל הכח יינסו לדחוף לך חבילת גלישה, וצריך כושר מיקוח של סוחר מכוניות יד שניה, ואדישות של נזיר בודהיסטי כדי להישאר בתוכנית הישנה (אבל אם אתה כזה, למה אתה קונה מכשיר בחברת סלולאר?).

אם אתה קונה מכשיר באופן פרטי, אתה לא חייב לחברת סלולאר כלום. מקסימום יש עוד חברות (כמה יש היום? 6? 7?).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שנאמר כאן לפני, אביא דוגמא "מהבית":

חבילת "חבר" בפלאפון:

600 דקות לכל היעדים

600 דקות למשפחה

600 SMS

2 ג'יגה גלישה במהירות 2 מגה

סה"כ = 125 ש"ח.

40- שקל על ניתוק זיקה למכשיר שרכשתי בחוץ.

שורה תחתונה: 85 ש"ח.

לעומת זאת - גולן/הוט מובייל (וגם חלק מהחבילות של החברות הגדולות):

שיחות+SMS ללא הגבלה

גלישה ללא הגבלה במהירות לא מוגבלת (או בנפחים גדולים שגם ככה לא מנצלים)

סה"כ = 89 ש"ח.

4 שקלים זה בהחלט תוספת קטנה עבור חבילה טובה בהרבה.

מיותר לציין שרכישת מכשיר סלולר בחברת סלולר - זו אחת הטעויות הגדולות (אלא אם אתה נהנה לשלם פי שניים על מכשיר).

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה רע בלהישאר עם התוכנית הישנה..? (כי ONCE עוברים תוכנית, אי אפשר לחזור אחורה...).

אתה לא צריך, אבל למה לך סמרטפון אם אין לך חבילת גלישה? :shock:

אגב, ב- 88 ש"ח אתה מקבל ב- 012 mobile שיחות ללא הגבלה + סמסים ללא הגבלה + 1 גיגה גלישה + שיחות ללא הגבלה לארה"ב וקנדה.

אגב, אני ממש לא מבין למה כדאי במחירים כאלה להסתבך עם גולן נטול האנטנות שכמעט כל שיחה נעשית על רשת מארחת, ממש מיותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דורקי, אתה שואל למה - בוא ואסביר לך: 012 מובייל זו הדרך של אורנג' להילחם בגולן, הרי זו הסיבה היחידה לקיומם. דמיין לעצמך מצב שכולם עוברים ל 012, וגולן/רמילוי/הוטמובייל וכל שאר המפעילות החדשות - וירטואליות ופיזיות - קורסות, מה לדעתך יהיה הצעד הבא של אורנג'?

ההודעה לעיתונות תראה משהו כזה:

"עקב צעדי התייעלות, תמוזג פעילות 012 מובייל לתוך חברת האם, אורנג', ולקוחות 012 יהפכו ללקוחות אורנג' מן המניין"

והשלב הבא?

התעריפים יחזרו להיות סכומי העתק שהתרגלנו אליהם לפני שהתחיל העידן החדש בסלולאר.

בשורה התחתונה: רוצים תעריפים נמוכים לאורך זמן? אנחנו חייבים לתמוך במפעילות החדשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...