Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להחליף את ה205 העתיקה שברשותי.

אני מחפש רכב מיני כמה שיותר חדש, לפחות משנת 2009 ואוטומטי. אנחנו זוג ובשנה שנתיים הקרובות אין כוונה להרחיב את המשפחה.

חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, אמין ונוח. הרכב עומד לשרת אותי ברחבי חיפה והמפרץ עם נהיגה ממוצעת של כ600 ק"מ בחודש.

אני מתלבט בעיקר בין הפיאסטה למאזדה 2 דגם דינאמיק, הבטיחותית יותר. עם עדיפות למאזדה 2.

אבקש את המלצת חברי הפורום למי מהרכבים האלה. עם חסרונות ויתרונות שלהם.

לפיאסטה ידוע שיש תיבה מסרסת וכתוצאה מכך ישנה עצלות בהאצות. המאזדה 2, לפחות ממה שכתוב, זריזה יותר ומרגישה לפחות יותר נמרצת.

אשמח לדעת גם צריכת דלק מוערכת.

פורסם

1. לא ציינת תקציב.

2. לא ציינת אם תיבה ידנית תאים לך.

3. האם לא כדאי לרכוש רכב במחשבה לטווח של יותר משנה-שנתיים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל צויין, התקציב הוא עד 60K עם אפשרות חריגה קטנה באם הדבר כדאי.

עדיפות היא לגיר אוטומטי בלבד.

מכיוון שלא ידוע לי כרגע מה צופן העתיד, אני לא רואה טעם להשקיע ברכב גדול יותר שיביא גם הוצאות גדולות יותר.

פורסם

הגיר של המאזדה זה הגיר הכי גרוע שקיים בכל עולם הרכב. (לא רק 2, גם 3).

המאזדה מרגישה זריזה יותר, אבל בשיוט סידוד הרעשים בפיאסטה טוב יותר, במעט.

הפיאסטההרבה יותר נוחה, אני אחרי 20 דקות נסיעה במאזדה מתפרק לי הגב, אבל זה מאוד אינדיבידואלי.

הפיאסטה תצרוך פחות דלק, ותהיה יותר נוחה, ולכן אמליץ עליה.

גילוי נאות- אני נוהג על מאזדה 2 די הרבה, מחזיק במאזדה 3, והייתה לי פיאסטה צמודה לשבועיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז אני מבין שבין 2 הרכבים האלה העדיפות היא לפיאסטה.

האם ידועות בעיות אמינות או דברים שכדאי לשים אליהם לב?

האם יש מועמדות נוספות עדיפות במסגרת התקציב שהוא 60K והקטגוריה, מיני אוטומטית?

פורסם

תשמע, יצא לי לנהוג על מזדה 2 לפני חודש למשך סופשבוע שלם ( סהכ 520 קילומטר ) ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה! הרכב נוסע מאוד יפה יש לו הרבה כח והיינו 4 אנשים בוגרים באוטו ועם ציוד. בעליות רציניות האוטו שמר על מהירות בלי לחיצה ממשית על הגז ובתור אחד שנוהג על איביזה 2005 ואוקטביה 2009 אני ממש נהניתי מהאוטו, מה גם שצריכת הדלק הפתיעה אותי לטובה כיוון שיצאתי לדרך עם טנק מלא, עשיתי 520 קילומטר ותדלקתי באותה תחנה כשחזרתי הביתה נכנסו לי 34 ליטר. חישוב מהיר מצביע על צריכה של 1 ל 16.

חסרונות של האוטו זה שהגיר קצת אדיש וצריך לפעמים לשכנע אותו להוריד הילוך אבל שוב, לאוטו יש הרבה כח ככה שזה קורה לעיתים רחוקות מאוד. האוטו יציב ונותן תחושה נעימה על הכביש.

פורסם

הפיאסטה והמאזדה 2 הן "אחיות" מבחינת המכלולים, אך בעלות התנהגות שונה מאד.

הפיאסטה מרגישה איכותית יותר, אך פחות זריזה. המאזדה מאד זריזה, אך מרגישה פחות "יציבה" ולדעתי גם סביבת הנהג שלה פחות מפנקת. אם הרגשת האיכות והיציבות חשובה לך – לך על הפיאסטה. אם הזריזות והביצועים – תבחר במאזדה.

שתיהן טובות ולא תיפול עם אף אחת מהן.

פורסם

ראיתי שחברות ההשכרה מוכרות הן את הפיאסטה והן את המאזדה 2, האם רכב משנת 2010 שהיה בהשכרה ועבר כ60,000+ קולומטרים שווה את ההפרש במחיר מרכב מיד פרטית? מדובר על בערך התקציב שברשותי 60K.

ובכלל אם עדיף לקחת רכב שהיה בחברת ליסינג מאשר רכב שעבר את חייו בהשכרה?

• תוכן חדש...