Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחר בדיקה ומשחק עם שלט המולטימדיה גיליתי שהוא תקין ועובד טוב. הפואנטה - החיישן שלו ממוקם מימין ולשם צריך לכוון. מזה למדתי שבאולם התצוגה לא יודעים מה הם מוכרים כי הם אמרו שהשלט לא אמור לעבוד כלל (כולל גבר שמסר את הרכב).

* מיקרופון של הדיבורית שמו מתחת למגן שמש (איך קוראים לו?) של הנהג ואז המגן לא היה נפתח עד הסוף- הצטרכתי להזיז את המיקרופון בעצמי והכל הסתדר.

מסך מולטימדיה הוא HD וראיתי כבר DVD - כייף!

אגב, רזולוציה מקסימלית של DVD-Video עם Mpeg-2 הינה 720x576 - כאשר HD מתחלק למספר רזלוציות אפשריות כאשר

הנפוצות הן : 720P - 1280x720 - והשניה : 1080P 1920X1080.

לא יודע במה צפית ברכב במסך ה HD, אבל DVD הוא לא HD :)

נשמע כיף בכל זאת.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כל התופעות שאתה מתאר נשמעות כמו בעיות של התקנות מקומיות לא מקצועיות. לעתים מקור הרעש הוא בחוט שהעביר המתקין בצמוד לחלקי פח והוויברציות יותרות צליל לא נעים. מציע לך לגשת לאחראי התקנות שלהם ולברר איתו את העניין.

We are the Human Race

פורסם
כל התופעות שאתה מתאר נשמעות כמו בעיות של התקנות מקומיות לא מקצועיות. לעתים מקור הרעש הוא בחוט שהעביר המתקין בצמוד לחלקי פח והוויברציות יותרות צליל לא נעים. מציע לך לגשת לאחראי התקנות שלהם ולברר איתו את העניין.

היתי אצל המתקין - הכל חובר טוב ושמו עוד דבר\סלוטייפים, כך שזה נשלל בשנית

פורסם

אני מקווה שלא תעלה לך צריכת הדלק מרוב דבקים/גומי/ברגים וכו'.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני מקווה שלא תעלה לך צריכת הדלק מרוב דבקים/גומי/ברגים וכו'.

אני צופה בעתיד הלא רחוק ש-DSG יתפרק. אתמול מול עיני היה התקף היסטרי עם צעקות אצל בעל סקודה סופרב:

לא הספקתי לזכור את כל רשימת התקלות שהוא צעק אך זה שגיר החליפו פעמיים זה בטוח נאמר... (אני יודע שזה לא אותו הגיר בידיוק אבל... אני כבר יודע שזה לא ממש משנה :) )

פורסם

פולו ישן - הייתי היום במוסך (טיפול קטן) וגם לי היה את הרעש המדובר מהדשבורד בצד ימין (כשהאוטו עומד בניוטרל).

חזקו כמו שבקשתי את הצינורות דלק והבעיה נפתרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
פולו ישן - הייתי היום במוסך (טיפול קטן) וגם לי היה את הרעש המדובר מהדשבורד בצד ימין (כשהאוטו עומד בניוטרל).

חזקו כמו שבקשתי את הצינורות דלק והבעיה נפתרה :)

לי חיזקו את זה עוד בביקור הראשון... ומאז כבר 6 ביקורים היו. קיבלתי את הרכב היום... לאור זה ששמו לי מיטה כבר במוסך אני מתחיל לספור לא ימים אלא שעות מתי אחזור לשם :)

פורסם

אתה כבר רשאי לדעתי לבקש כרטיס נוכחות ומשכורת ;) סוג של בוחן רכבים או משהו :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אתה כבר רשאי לדעתי לבקש כרטיס נוכחות ומשכורת ;) סוג של בוחן רכבים או משהו :p

האמת? תוך 3 שבועות שהרכב אצלי אני למדתי פי 1000 ממה שידעתי על הרכב במשך 9 שנים שהיתה לי הפולו הקודמת! היום מנהל המוסך היה בשוק שאני יודע בדיוק איך מתחברת הבטנה ובאיזה אזורים, ושאפילו אני יודע שצריך איזה וו כדי להחזיר חלק מהפלסטיקים למקומם... קיצר... בית הספר חינמי אבל עם איבוד דם מסויים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לגבי 3 - מדובר בהגדרה במחשב. אפשר להתחבר עם כבל vag-com ולשנות את זה לצורה ה"ישנה". (או גם וגם)

אני מאמין שלא מפעילים את זה מהתחלה בגלל קשקוש בטיחותי כלשהו.

יש למישהו יותר פרטים לגבי איך להחזיר את זה לצורה ה"ישנה" דרך ה VAG COM?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

א) הרעש לא תוקן. לא ממש יודעים מה ולמה ואין לזה סוף.

ב) מערכת שמע PR1 הפסיקה לעבוד. ועוד קודם לזה היתה לה בעיה בכפתור הווליאום. היום החליפו את המערכת לחדשה לגמרי והיא יותר טובה מקודמת - ה-DVD לא מפסיק בזמן הנסיעה (נגיד עם הנוסע רוצה לראות עכשיו זה אפשרי, כמובן שכנהג אני לא רואה DVD בנהיגה)...

פורסם

"בעיה" נוספת קטנה - ציר של הוישר הימין לא טוב והוא לא נפתח כמו שצריך (נוגע במכסה תא מנוע ועלול לשרוט, טוב שגיליתי את זה טרם כניסה לפטיפה!) - יתקנו בהמשך.

לאו דווקא תקלה, "קיים" גם בגולף / אוקטביה / יטי / סופרב / שירוקו. צריכים לתת חצי סוויץ', המגבים יעברו למצב "עבודה" וניתן יהיה להרים אותם מבלי שיגעו במכסה המנוע.

תנסה זאת ותגיד לי אם עבד :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...