Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפשת רכב מיני או אפילו סופר-מיני, שיהיה חסכוני מאוד, וגם אמין, כי אני צריכה לנסוע כ-200 ק"מ ביום, כמעט כל יום.

הנסיעות שלי רובן ככולן הן על כבישים בין עירוניים ראשיים וישרים, בדרך כלל בלי פקקים, אז צריכה בתוך העיר לא ממש חשובה לי, זה זניח, רק צריכה בין עירונית, מאוד רגועה.

הנוחות פחות חשובה לי, אני צעירה עם גב חזק, ואין לי בעייה לנסוע גם עם הילוכים, אם זה באמת חיסכון רציני (הפרש של יותר מ-3-4 ק"מ לליטר - במרחקים שלי, על פני כמה שנים, זה יוצא הרבה מאוד כסף).

הבטיחות כן קצת חשובה, ולא הייתי רוצה לנסוע באוטו עם פחות מ-4 כוכבי בטיחות.

מבחינת התקציב, אני רוצה להגביל לאיזור ה-40-45K, אם זה אפשרי.

תודה לכם,

שחר.

פורסם

דייהטסו סיריון לא כזאת חסכונית - 12 ק"מ לליטר.

200 ק"מ ליום = 4000+ ק"מ לחודש. אני הייתי מחפש מכונית עם מנוע דיזל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גרנדה פונטו ידנית תעשה את העבודה מצויין.

אל תזלזלי בנוחות - נראה את מצב הגב שלך אחרי 20000 ק"מ.

דיזל בתקציב הזה יהיו מכוניות די שחוטות - הייתי נשאר עם בנזין חסכוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
דייהטסו סיריון לא כזאת חסכונית - 12 ק"מ לליטר.

200 ק"מ ליום = 4000+ ק"מ לחודש. אני הייתי מחפש מכונית עם מנוע דיזל.

מאיפה הנתון הזה? סיריון 1.0 עושה בקלות 16-17 ק"מ לליטר.

פורסם

מגאן דיזל ידנית. גם נוחה גם אמינה (יחסית) גם חסכונית (1/21 בפועל) וגם נכנסת בתקציב - יש לחבר טוב שלי והוא גם נוסע איתה כבר שנה וחצי כל יום כ 170 ק"מ.

סיריון 1/12?? האימפלה שלי עושה 1/12 מחוץ לעיר, וזה מנוע פי 3 כמעט (תלוי כמה הסיריון המדוברת), אני ממש בספק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
מאיפה הנתון הזה? סיריון 1.0 עושה בקלות 16-17 ק"מ לליטר.

40K מדובר בסיריון דור שני עם מנוע 1.3 ליטר. הייתה לי אחת כזאת בתור רכב חדש במשך שלוש שנים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שלום.

יש לי סיריון 2008 והיא עושה 14 ק"מ לליטר (אוטו נהדר).

מצד שני לנסוע בה בכבישים בין עירוניים 200 ק"מ ליום?

לא נראה לי -את צריכה רכב 1600 כבד יותר ,

נח יותר אולי חסכוני פחות אבל שישייט בבטיחות גבוהה יותר במהירויות תלת סיפרתיות.

הבעיה זה התקציב-הייתי הולך על קורולה 2005 .

או על סוזוקי ליאנה 2007.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הסיריון מעולה, כמו שאמרו חסכונית בדלק ואמינה.

אני גם מליץ על הפיאט גרנדה פונטו/ איבו. רכב מאוד נוח, חסכוני ומאובזר מאוד (לפחות האיבו).

למען גילוי נאות, אנחנו מוכרים פיאט פונטו איבו שנת 2010, ידנית באחריות יצרן לעוד 12 חודשים במחיר מעולה ולא רחוק מהתקציב- ככה שאם מעניין אפשר לפנות אלי בפרטי.

לכאן או לכאן, בהצלחה!

Lexus CT200H

פורסם

לדעתי גולף / בורה דיזל (TDI) יעשו את העבודה יופי, הם חסכוניות בטירוף על כבישים בין עירוניים , נוחות ומפנקות כמו שרק פולקסווגן יכולות , אין לך מה לפחד מרכב דיזל (ובכלל הקיבעון לבנזין נראה לי תמוה), גולף/בורה 2002-2005 TDI הם הבחירות האופטימליות לדעתי.

בהצלחה.

פורסם

יש לי רעיון מעט מוזר שיכול להיות כדאי אם מספר פרמטרים יתגלו כנכונים.

תוכלי לבצע ליסינג לרכב חשמלי ל 3 שנים (ראי: הצעה שוברת שוק של בטר פלייס? 2000 ש"ח לחודש ) במבצע של "אלבר"

עלות: תשלום ראשון של 10 אש"ח, תשלום חודשי קבוע של 2000 ש"ח לאלף הק"מ הראשונים ועוד 2000 ש"ח ל3K הק"מ הנוספים. סה"כ כ 4300 ש"ח לחודש. עם נסועה כשלך המחיר דומה לעלות רכב בנזין

רכב: פלואנס משפחתית, רכב מספיק גדול ונוח לנסיעה ארוכה יום - יומית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415728&page=79

אז כדי לענות על חלק מהשאלות שלכם:

1. אכן ישנה מקדמה ע"ס 9900 ש"ח.

2. התשלום החודשי עומד ע"ס 1990 ש"ח.

3. עלות ביטוח וטסט, בהערכה לחלק בחודשי השנה ~700 ש"ח.

4. החבילה תכלול 36KKM ולאחריהם כל ק"מ בעלות 65 אגורות.

5. בעלות על הרכב, ככל ליסינג הבעלות הינה בידי אלבר, כאשר בתום העסקה תנתן אפשרות ללקוח לרכוש את הרכב מידי אלבר בהנחה של 12% מתחת למחיר המחירון, או להחזיר את הרכב לאלבר ולסיים את העסקה בכך.

סייגים:

1. המבצע הספציפי הזה יהיה כדאי בתנאי (המשתמע אך לא במפורש) שתוכלי לבצע את עיסקת הליסינג הזו ל 3 שנים ותוכלי להחזיר את הרכב בסוף התקופה ללא תשלום נוסף.

2. ישנן תחנות החלפה במסלול הנסיעה שלך או שמסלול הנסיעה קבוע בין שתי נקודות וישנו מספיק זמן לטעינה (7 שעות?) בין ההגעה לחזרה.

יתרונות: (אך ורק בהנחה כי הסייגים מתקיימים!)

-רכב חדש לחלוטין. גדול, משפחתי, נוח לנסיעות ארוכות ובטוח.

-עלות נמוכה משמעותית מכל עיסקת ליסינג אחרת לרכב חדש.

-ירקרקות:wink:

חסרונות:

-חוסר גמישות בנסועה היומית עקב הצורך בטעינה/החלפת סוללות.

פורסם

במשפחתינו סיריון קרוב ל 5 שנים אם אני לא טועה.

צריכת הדלק בתוך העיר היא סביב ה 1:10 בנסיעות קצרות ( 5-10 דקות) עם מזגן.

בפעם האחרונה שלקחתי את הרכב לנסיעה לצפון, צריכת דלק הייתה כ 1:15 או אפילו 1:16.

לגבי נוחות הרכב: הרכב אינו הכי נוח לנסיעות ארוכות, לי אישית יש כאבים בגב התחתון לאחר כ שעה-שעתיים נסיעה. (185 ס"מ גובה).

התחזוקה של הרכב זולה, ובנוסף יש שרשרת טיימינג ולא רצועה.

למיטב ידיעתי יש כמה מכלולים משותפים לסיריון ולטויוטה יאריס.

עד עכשיו לא נצפו תקלות בזמן שהרכב ברשותנו מלבד טיפולים שוטפים.

מקווה שעזרתי!

פורסם

אני לא חושב שרכב מיני שמתאים בעיקר לנסיעות עירוניות או רכב סופר מיני לנסיעות פרברים מתאימים לנסיעות ארוכות מאוד. טכנית גם עם טרקטור אפשר לעשות 200ק"מ ביום, אבל יותר בטיחותי ונעים לעשות את זה עם רכב לפחות משפחתי קטן כמו למשל מגאן דיזל שהציעו כאן.

גם סופר מיני שנחשבות לטובות יחסית בקבוצה בנסיעות ארוכות במיוחד זה לא להיט לאומת רכב גדול יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...