Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו שנת 94 1400 IES לא ניתן להכניס/להעביר הילוכים

genadi
שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב ,

ביום חמישי האחרון קרה לי מקרה במהלך הנסיעה בוא לא הצלחתי לשלב הילוכים ובלחיצה נוספת על הקלאצ' הצלחתי

מיום שישי בבוקר אני לא יכול לשלב בכלל הילוכים כאשר הרכב מונע אני לא יכול לשלב לאף הילוך ישנה התנגדות - כאילו אני לא לוחץ על הקלאצ' וזאת למרות שאני לוחץ עליו.

רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

האם זה אומר שהלך הקלצ' ויש צורך להחליפו או שהדבר מעיד על בעיה אחת ?

אשמח לתגובותיכם

בתודה

גנאדי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל, תן למישהו ללחוץ על דוושת הקלאצ' מתוך הרכב ואתה ממיכסה המנוע תביט לכיוון הגיר תראה בכלל אם קיימת תזוזה של המזלג שאמור ליצור את ההפרדה של הקלאצ' מהמנוע. יש מצב שמדובר רק במשאבת קלאצ' שלא מתפקדת. משם ניתקדם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפיאט אונו אין משאבות קלאץ, הקלאץ' מופעל על ידי כבל קלאץ' והוא כנראה הגורם לבעיה.

אפשר לנסות למתוח אותו מעט ולראות אם יש שינוי.

בדוק גם שדוושת הקלאץ' יורדת עד הסוף כשאתה לוחץ, ואין משהוא שמפריע לה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל, תן למישהו ללחוץ על דוושת הקלאצ' מתוך הרכב ואתה ממיכסה המנוע תביט לכיוון הגיר תראה בכלל אם קיימת תזוזה של המזלג שאמור ליצור את ההפרדה של הקלאצ' מהמנוע. יש מצב שמדובר רק במשאבת קלאצ' שלא מתפקדת. משם ניתקדם..

"המזלג" הזה זז כשמישהו לוחץ על הדוושה

בפיאט אונו אין משאבות קלאץ, הקלאץ' מופעל על ידי כבל קלאץ' והוא כנראה הגורם לבעיה.

אפשר לנסות למתוח אותו מעט ולראות אם יש שינוי.

בדוק גם שדוושת הקלאץ' יורדת עד הסוף כשאתה לוחץ, ואין משהוא שמפריע לה.

דוושת הקלאץ' יורדת עד הסוף וגם עולה מה שכן , עכשיו אני שם לב שההתנגדות שלה קצת פחתה

קיבלתי כיוון :)

מודה לכם מאוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"המזלג" הזה זז כשמישהו לוחץ על הדוושה

דוושת הקלאץ' יורדת עד הסוף וגם עולה מה שכן , עכשיו אני שם לב שההתנגדות שלה קצת פחתה

קיבלתי כיוון :)

מודה לכם מאוד

השאלה אם שהוא זז נוצרת כל התנועה של המזלג במלואה. בכל מיקרה הייתי מתחיל בבדיקת הכבל כמו שהציע בוקי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

עידכון - הרכב נגרר למוסך ,

במוסך ביצעו החלפת קלצ' - והכל חזר לתפקד בשלום

כמו כן לאחר החלפה - ראיתי שאחד הקפיצים שמורכבים (מתוך 4 ) עליו פשוט יצא מהמקום (דבר שפתר לי בעיה נוספת של רעשים שלא ידעתי וגם מספר מכונאים נוספים במהירות של מעל 90 ק"מש )

מצ"ב תמונה ( לא של הקלץ' שלי מצאתי באינטרנט וסימנתי את הקפיץ שפשוט יצא ממקומו )

attachment.php?attachmentid=307538&stc=1&d=1348757924

תודה לכל המגיבים

201208031711121812.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...