Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא , השיטה הזאת לא עובדת.

מחר באור יום אני ינסה לדחוף מברג לחור של ההברגה אולי יש שם איזה פין שאמור להשתחרר.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
למה להסיק מסקנות שגויות (מי בכלל שאל איך מחליפים מגבים ??! הבנת הנקרא ) ובנוסף לדחוף לי מילים לפה שלא אמרתי ? ?

רשמתי "יכול להיות פאק בייצור" הבדל מאד משמעותי מ "פאק בייצור בוודאות" והכותרת נכתבה בצורה הזאת מסיבה פשוטה מאד: שתהיה יותר התעניינות ויהיו יותר תשובות !

חוץ מיזה,

איך בדיוק הסקת את המסקנה שלא פתחתי ספר רכב??בדקתי תחת הכותרת מגבים/תפעול טכני/תפעול ידית מגבים (אולי הייתי צריך לבדוק תחת כותרת החלפת שמן? ) ולא היה מצוין שם שום דבר על הנושא המדובר בשרשור .

תדה למגיבים, בקשר למגבים הבנתי את העניין.

בקשר לאנטנה , מישהוא מכיר בכל זזאת פטנט שאפשר להוריד את האנטנה?

תודה וערב טוב.

אחרי שהסבירו לך איך לעשות את זה המשכת להגיד שאתה חושב שזה פאק ביצור. אז לכן אמרתי לך לבדוק בספר הרכב כדי שתהיה בטוח. דרך אגב אם היתה לך הבנת הנקרא אז הייתי אולי מוצא את זה בספר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אחרי שהסבירו לך איך לעשות את זה המשכת להגיד שאתה חושב שזה פאק ביצור. אז לכן אמרתי לך לבדוק בספר הרכב כדי שתהיה בטוח. דרך אגב אם היתה לך הבנת הנקרא אז הייתי אולי מוצא את זה בספר.

נראה לי שאתה כאן בשביל לשחק משחקי כוחות.

לא כל פיפס כתוב בספר רכב.

אחרי שבועיים שניפתח השרשור, יש התפתחות בפרשה.

כל בעלי הסיאט ששונאים את המטאטא שתקוע על הגג (או שאיך שקוראים לזה בעברית: אנטנה ) יש דרך להוריד אותה (וכמובן גם להחזיר בחזרה) והאמת שהקליטת רדיו בכלל לא נפגעת מיזה !

1-מסובבים את האנטנה נגד כיוון השעון עד שהיא "משוחררת".

2- תופסים עם יד אחת את האנטנה ועם היד השניה את הבסיס שמחובר לגג.

3- מעקמים את האנטנה לכיוון מכסה המנוע ,שומעים קליק והאנטנה בחוץ.

*השימוש על אחריותכם בלבד.

פורסם

מדובר על האנטנה.

את העניין עם הוישרים כבר פתרנו :)

• תוכן חדש...