Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית תקולה בדלת ימנית אחורית של סיאט קורדובה

streicher_19
שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הרכב: סיאט קורדובה שנת 2000, 1.6 SIGNO, 173K

לאחרונה התפניתי לתיקון בעיה ישנה שהיתה קיימת גם כשרכשתי את הרכב- הדלת האחורית ימנית לא נפתחה. כשקניתי את הרכב ועשיתי טיפול (בטיפשותי) בצ'מפיון מוטורס בחיפה נאמר לי שצריך להחליף את "הכל" (כולל שאסי ומגבים?) וזה 1400 שקל כולל עבודה או לא כולל מעמ או משהו ערטילאי שכזה אז עזבתי את העניין. לפני כשנה וחצי כשגרתי בקיבוץ בשער הנגב, התיקון הופקד בידי המוסכניק של הקיבוץ שרק הפעיל כוח ופירק את המנגנון מבפנים, ככה שמשם לא הגיעה הישועה.

אז ניגשתי למשימה- פירקתי מבפנים את דיפון הדלת והצלחתי למרבה השמחה לחבר חזרה את חלקי מנגנון המנעול שאותו מוסכניק חובבן מקיבוץ ברור חיל פירק בכוח ועכשיו אפשר לפתוח ולסגור את הדלת תוך שימוש ידני בכפתור. הבעיה היא שבדיקה של המנגון החשמלי גילתה לי שהמחבר מנותק ונראה שבור ו"פצוע" לעומת המנגנון בדלת שמאל שאותה פירקתי כדי לראות איך זה אמור להיות. ניסיתי לחבר את הכבל למנגנון החשמלי אך זה לא הניב תוצאות.

אז אני מחפש עצות מומחים- כמה אמור לעלות מנגנון כזה? אפשר ורצוי משומש וכמה שיותר זול, רק שיעבוד. האוטו ישן ואני מנחש שמנוע חשמלי חדש של פולקסווגן יעלה לי כמו הביטוח השנתי..

בנוסף, זה משהו שאפשר לעשות לבד ? בהנחה שאני יכול להגיע לזה פיזית.

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעתיק מס' קטלוגי מהמנוע התקול ותחפש באיביי. סביר להניח שמנוע דומה נמצא בעוד רכבים של הקונצרן כך שאולי תוכל אפילו לרכוש משומש ממגרש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש בעיה דומה ברנו מגאן שלי, שנת 99. נמסר לי מהמוסך המורשה שזה יעלה 500 ש"ח לתיקון... וויתרתי לבינתיים.

אבל, אם אתה מחפש מוסך מורשה לרכבי צ'מפיונס, שלא שוחט את לקוחותיו בדרך קבע, יש את מוסך שליין, ליד מכון דוד (כביש עכו חיפה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצה, אבל מבחינת מוסך אני מסודר- מכנית האוטו מטופל במוסך רון ואני סומך עליו יותר מכל מורשה יבואן בארץ. מה גם שאני כבר לא חיפאי, וגם מקבל עווית בצוואר וטעם מר בפה כל פעם שאני שומע את המילה "צ'מפיון" אז מבחינתי אף מוסך שלהם לא כשר.

בכל אופן, אני סטודנט, אז משתדל לטפל בעצמי בכל מיני תקלות חשמל בתוך הקבינה ולחסוך את עמלות המוסך בדברים הקטנים האלה אם אני יכול. ככה תיקנתי לבד את הידיות השבורות, את הנעילה המרכזית שבסך הכל היתה צריכה כמה התזות של WD40 על המנגנונים המכניים כדי לחזור לעבוד חלק, את הבקרת אקלים, טייפ ועוד כל מיני קטנות - אז היתי שמח לטפל בעצמי גם בעניין הנעילה של הדלת הסוררת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...