Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לקנפג שיעבוד על פורט 119 או 443(SSL, לפרנואידים שבנינו)

להפך, אני צריך כמה שיותר סטנדרטי, מכיוון שאני מאחורי פרוקסי של אוניברסיטה. אם הוא יכול לעבוד על 443 אז הוא ב Default על 80 ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
להתעסק עם טורנטים זה כלכך 2005 ..

יש היום USENET , וב USENET יש הכל . והרבה לפני הטורנטים :)

במחיר זעום של 11$ לחודש תוכל להוריד את כל המשחקים \ סרטים \ סדרות \ תוכנות שתרצה, כל הסרטים מגיעים לשם בממוצע 12-24 שעות לפני שהם מגיעים לאיזשהו טורנט (הם בד"כ מופצים לשם ישירות מהסייטים)

החיבור הוא חיבור מהיר ככל שאתה יכול (בעבודה אני עובד עם חיבור 1 גיגה לאינטרנט ומוריד ב 14-17 מגה לשניה) ולא תלוי בסידרים או כל בנאדם אחר.

כמו כן אין שום צורך להעלות משהו בתמורה

בקיצור - מילות גיגלול הן - Alt.binz (התוכנה)

http://www.nzbmatrix.com - אתר עם קבצי "קיצור" (קבצים שמאגדים בתוכם את כל הקישורי קבצים - מה שנותן לך קובץ אחד שאתה מוריד במשקל של כמה KB קטנים והוא בעצם מוסיף ל QUE של ההורדות שלך את מה שרצית - ממש לבחור סרט, ללחוץ על הלינק, ולהוריד אותו ישירות)

http://www.news.astraweb.com - ספק USENET (תנסה לגגל ASTRAWEB 11$ בשביל המבצע שלהם)

שיהיה בהצלחה.

500 ש"ח לשנה זה לא מחיר זעום על דבר שהוא אמור להיות בחינם.

בטורנטים צריך לדעת מאיפה להוריד,כל האתרים הטובים פרטיים וכל טורנט שאני מוריד אני מוריד על מהירות מקסימלית.

באתרים הטובים אתה מקבל שעה אחרי שהסדרה שודרה\משחק יצא כבר לינק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
500 ש"ח לשנה זה לא מחיר זעום על דבר שהוא אמור להיות בחינם.

בטורנטים צריך לדעת מאיפה להוריד,כל האתרים הטובים פרטיים וכל טורנט שאני מוריד אני מוריד על מהירות מקסימלית.

באתרים הטובים אתה מקבל שעה אחרי שהסדרה שודרה\משחק יצא כבר לינק.

הדברים עצמם חינם. הגישה הנוחה אליהם היא 11$ לחודש. או 132$ לשנה. או 533 שקלים לפי שער יציג לשנה. או 1.4 שקלים ביום.

אני ממליץ בחום רב על USENET, כבר שנתיים פלוס עושה את עבודתו נאמנה, במהירות מקסימלית תמיד. יש גם סטרימרים שיש להם קליינט USENET מובנה (Popcorn Hour), כל עוד יש לך דיסק קשיח בפנים, אתה יכול להוריד את כל התכנים ישירות לסטרימר (מה שאני עושה). פשוט תענוג. הדברים שם נמצאים כמה דקות אחרי שיוצאים ב"סצינה".

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
להפך, אני צריך כמה שיותר סטנדרטי, מכיוון שאני מאחורי פרוקסי של אוניברסיטה. אם הוא יכול לעבוד על 443 אז הוא ב Default על 80 ?

בדיפולט הוא על 119, אבל אני לא רואה סיבה שפורט 443 יהיה חסום.

בנוגע ל USENET אני מצטרף לצייד מעלי, אני בשנתיים האחרונות צורך את כל התכנים שלי משם ואין מרוצה ממני.

פורסם

ממממ, בדף מידע של http://www.news.astraweb.com ב FAQ:

Which ports can I connect to?

Article

The full updated list of our server addresses and ports are available in the Members Area of our website. Please login to view them.

קצת מעצבן שאפשר לראות את רשימת הפורטים רק אחרי שמשלמים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...