Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

INOVA אין יבוא רשמי.

לגבי GO נשאר לי כול מיני מתנות שלהם שזכיתי באחת התארוכות מהם, אני יבדוק בערב אם יש על החולצה שלהם או על הדוגמיות טלפון.

אודי A4

דימה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גו נמכר שוב בארץ לאחר שהמון זמן לא היה. מחירו גם עלה ל 350 במקום 330 שהיה עולה קודם.

בזמן שגו נעלם האכלתי את הכלב שלי באוריג'ן נטול שעלה 320-330 לשק. עכשיו גם זה חסר ונאלצתי לקנות גור גדול ב 350. הדרקון שלי מחסל שק בחודש, ואשמח לקנייה קבוצתית שתוזיל קצת את המחיר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים גם אני מקפיץ, יש חדש בקשר לאוריג'ן ,אקנה ושאר הסוגים וחברות שציינתם? כרגע מאכיל את הכלב שלי בפרופלאן ומחפש משהו יותר איכותי.

מידע על חנויות שמוכרות באופן סדיר במרכז יהיה מצויין.

ועוד שאלה קטנה, האם נוטרה צוייס עדיפה על פרופלאן? יורגש שינוי? והכלב שלי בן 7 וחצי שנים האם כדאי להחליף לו לאוכל למבוגרים-סניור? תודה לעונים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש יבוא סדיר וקבוע ע"י "מחסני מזון לחיות".

הם היו (ועדין) היבואנים הבלעדיים ומשום מה לפני כחצי שנה הם הפסיקו למכור לחנויות ולקחו בלעדיות.

בעקבות כך, המחירים עלו מעט.

אוריג'ן 13.5 ק"ג= 380 ק"ג.

אקאנה 13.5 ק"ג= 290

אקאנה 18 ק"ג= 380 ש"ח.

אני "הורדתי" את הכלבה לאקאנה.

זה המספר שלהם.

03-5503440

עודד.

bitla התכוונת אליהם?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

התכוונתי אליהם בדרך עקיפה,

אני קונה ממשוק שקונה דרכם, אבל באמת הם הפסיקו לשווק לחנויות הגדולות ולפי מה ששמעתי היבואן הולך להתחלף.

פורסם

נצל"ש - אתם מכירים מזון בשם Cibao? הביאו לי דוגמית של זה לכלבים מבוגרים והכלב נורא התלהב (אוכל pro-pac מילדות ומעולם לא גילה התלהבות מאוכל אחר) - האם הוא טוב? שווה לחפש אותו בכלל או להשאר עם מה שהוא אוכל כרגע?

פורסם

בחודשים האחרונים אני קונה Now! ללא דגנים, הכלב שלי די מרוצה.

המחירים לעומת זאת עלו די בחדות. עד לפני כחצי שנה הייתי משלם כ-330 ש"ח לחודש לאוכל (אוריג'ן, Go), והיום כ-370.

פורסם

שוק המזונות ההוליסטים (GO, NOW, אקנה, קנין קוויאר וכו') סובל לצערנו מיבואנים מחורבנים ומתנודתיות רבה מאוד בזמינות, עד למחוסרים ממושכים.

המזון ההוליסטי היחיד שמיובא זמין לכל אורך השנה, מזה שנים רבות הוא EARTHBORN.

מגיע בשקים של 12 ק"ג והמחיר הוא כ 330-350 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שניסיתי שק בלקאנדו ולא הייתי מרוצה (האוכל בעל ריח לוואי גבוה, ריח הצואה מסריח ברמות והחיסרון העיקרי -כל הפרווה קשקשים), קיבלתי המלצה על GO! והחלטתי ללכת על זה.

קניתי שק של 2.7 קילו במחיר 135 ש"ח (בחישוב מהיר: 50 ש"ח לקילו! מטורף!!).

קיבלתי המלצות מאוד חמות והרכיבים שם בהחלט מענייניים (36 אחוזי חלבון) וכנראה שזהו עוד אחד מהסממנים שהכלבה שלי הולכת להיות מפונקת.

קניתי שק קטן רק כדי לראות אם הכלבה תאהב את זה והיא טפו טפו טפו אוהבת את זה. השלב הבא יהיה שק של 11.7 במחיר של 350 ש"ח !! אם יש פה בעלי כלבים, הם כנראה מבינים את המחיר הכ"כ גבוה הזה.

בקיצור, לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל הכלבה שלי אוכלת יותר טוב ממני :).

• תוכן חדש...