Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי וזה יתפקד מצויין

אם אני יקח לדוגמא סט של HERTZ HI ENERGY HSK165 ויוסיף לו במקום הטוויטר המקורי טוויטר של מורל סופרימו

או שאני יקח וופר של מורל אלייט וטוויטר של סופרימו/MT23 ויעבוד איתם עם קרוס של חברה אחרת שהיא נחשבת לרמה יחסית גבוהה,

או שביכלל אני יקח כל חלק מחברה שונה ויחבר הכל האם למישהו יש ניסיון אם זה ואיך התוצאה הסופית?

עדיין מתלבט לגבי הרמקולים שאני יעמיד כי כל יום אני לומד משהו חדש, אני רוצה לבדוק את כל האפשריות שלי,

בנוסף גילתי שיש לי מקום לטוויטר של 2 אינץ ברכב על הדשבורד מובנה,

יש המלצה לאיזשהם טוויטרים שמתאימים לרכיבים האלה,

כל מי שמוכר סט קומפוננט מעניינים, מוזמן לפנות אלי בפרטי עם מספר טלפון, מחיר, וקצת פרטים עם הרמקול נקנה משומש חדש? קבלות/ אחריות וכולי,

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

מישהו יכול לעזור? לתת עצה,

מקווה שהבנתם את הכוונה.

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

בגדול זה יכול לעבוד, ויכול לתת תוצאה טובה מאוד!

בעבר היה לי ניסיון דומה עם מידבאסים של מורל וקרוס אחר (לא זוכר איזה),

ועקב כך שהקרוס המקורי של מורל (טמפו) לא להיט במיוחד, הקרוס השני שיפר את הסאונד.

• תוכן חדש...