Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רכשנו ברלינגו חדשה וישנה פונקציה שנועלת את הדלתות האחוריות באופן אוטומטי כך שלא ניתן לפתוח אותם מבחוץ אלא רק לאחר שלוחצים על כפתור מסויים בדשבורד, הייתי שמח לדעת איך ניתן לבטל אותה?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תתחדש,

כשהמנוע מונע, לחץ וחהחזק ברציפות 5 שניות את כפתור הנעילה המרכזית שבתוך הרכב. ישמע צליל ונעילת דלתות אוטומטית במהירות מעל 10 קמ"ש תתבטל.

להפעלה חזרה לחץ וחחזק את הכפתור הנל"ל שוב.

פורסם

תודה רבה בוקי,

קראתי את זה בספר רכב ועשיתי כך, אבל זה מבטל לי רק את הנעילה של הדלתות הקידמיות כאשר האחוריות ננעלות אוטו' ונפתחות אך ורק לאחר לחיצה על הלחצן שממוקם בצדו הימני של לחצן הנעילה המרכזית.

פורסם

או קי, אז מדובר על מערכת "נעילת בטיחות לילדים".

המערכת לא קשורה למערכת נעלה מרכזית רגילה.

אתה לוחץ על הכפתור הימני - זה מבטל אפשרות פתיחה מבפנים לדלתות האחרויות. לחיצה נוספת מחזירה למצב הרגיל.

לפי דעתי הפונקציה הזו לא פועלת אוטומטית, ואין מה לבטל בה.

פורסם

כך חשבתי, אבל הנעילה היא חיצונית :shock: אז child lock לא הגיוני...

וכן, זה מופעל בצורה אוטומטית

פורסם

על הכפתור עצמו אין פיקטוגרמה של ילד מוקף בעיגול?

בדוק גם מה כתוב בספר רכב, בפרק "בטיחות ילדים" ולא בפרק "נעילת דלתות".

מה שאתה מתאר נשמע לי קצת לא הגיוני.

פורסם

נשמע בהחלט חסר כל הגיון.

הכפתור שיש לי הוא לא של ילד אלא של אוטו עם מנעול באזור האחורי (כמו בשלט), וזה הכפתור שמשחרר את נעילת הדלתות האחוריות.

מאוחר יותר אקרא את הספר יותר לעומק. ואעדכן כמובן.

פורסם

הכפתור שיש לי הוא לא של ילד אלא של אוטו עם מנעול באזור האחורי (כמו בשלט)

על הכפתור הזה ניסית ללחוץ לחיצה ארוכה?

האם יש לך את הדגם המשפחתי או המסחרי הפשוט יותר (שהתחיל להגיע רק לאחרונה) עם פוגשים שחורים?

פורסם

הורדתי ספר של הדגם המסחרי וגם של דגם נוסעים:

בדגמי נוסעים כפתור זה משמש ל"נעילת ילדים".

בדגמים המסחריים יש שליטה נפרדת על נעילה מרכזית של איזור המטען. לא ממש מובן לי, מדוע זה נחוץ.

בכל מקרה, לפי הבנתי הנעילה האוטומטית (של כל הדלתות) אמורה להתבטל על ידי לחיצה ארוכה על כפתור נעילה מרכזית הראשי.

פורסם

מדובר בדגם המסחרי.

ניסיתי את ביטול הנעילה האוטו' כבר בהתחלה, הוא שם לי inactive וביטל את הנעילה של הנהג והנוסע שליידו זהו. :shock:

יש סוויצ' ילדים בדלת תא המטען, אבל הוא מגומי רך כך שאי אפשר לסובב אותו ולראות מה הוא עושה.

• תוכן חדש...