Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שהן חולקות קו ייצור משותף, והסובארו גם זולה ממנה לרכישה, גם במוסך הסובארו תהיה זולה יותר לתחזוקה שוטפת מהטויוטה.

השוואה מתוך ynet.

לא נהגתי עדיין לא על זו - ולא על השנייה.

ובכל זאת - אילו הייתי מחליט לרכוש אחת משתייהן זו הייתה הטויוטה, למרות מחירה היקר יותר, יודע למה? כי יש משמעות גם לעובדה שהרכב לא נרכש מחברה שרואי החשבון שלה הצמידו לה "הערת עסק חי".

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הסעיפים הבאים:

2. האם בכל זאת יתכן שהם התכוונו לעלויות ביטוח? אמנם לא מדובר בקבריולט אבל אני משער שחברות הביטוח לא ישושו לבטח נהגים צעירים ברכב הזה, לא?

אם הייתי מתכוון לעלויות ביטוח, הייתי אומר עלויות ביטוח. מה גם שלדעתי אין סיבה שהביטוח למכוניות הללו יהיה יקר יותר מדי בהתחלה. לפחות עד שיתחילו התאונות הראשונות של אנשים שחושבים שהם הדריפט קינג ושוכחים שהם נוסעים על מישלין פרמאסי...

בכל מקרה, מי שהתלונן על הכתבה של כלכליסט על ה-GT86, מוזמן לקרוא את הכתבה של פייביש עליה :lol: :lol: :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלוהים אדירים!!!!!!!!!!!! (אני מצטער מנהלים, אבל סמני הקריאה נדרשים, קראו את הכתבה ותבינו ;-) )

תודה רוני שעשית לי את הבוקר!

איזו כתבה מטופשת!

איזה שטויות!

כבר הרבה זמן לא קראתי בשפה הפייבישית אבל לא זכרתי את הרמה הירודה, שגיאות התחביר המרובות, הקלישאות המטופשות וכמובן - את תמונות הדריפט בעמידה :-)

יש שם כל כך הרבה שטויות שממש לא ידעתי איך להגיב.

בקיצור - רוצו לקרוא!

פורסם

לא יודע, אולי זה רק אני. אבל אני מתקשה להאמין למשפט הבא:

כשנסעתי בפקקים של ת"א שאל אותי אדם היושב לו בפורשה פאנמרה S חדשה :

"תגיד-זו הטויוטה החדשה עם מנוע בוקסר?” - השבתי לו – כן

:roflmao::roflmao:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ניסיתי לקרוא, אבל נשברתי באמצע.

. לא פלא שלסובארו נשמטה הקרקע מתחת לרגליים

בבואם לחפש שם במקרה זה וחיפשו משהו להאחז בו וקראו ל"נפיחה" - BRZ דבר המוכיח

באופן נחרץ ששורשים אמיתיים אין בה. כך שלקנות את הסובארו BRZ זה כמו לקנות

את החיקוי של טויוטה GT86 ולא להיפך.

מה?!

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

"הטויוטה GT86 מוכיחה לא צריך להפתר מסכומים ל דירה בצפון ת"א בכדי להנות, ובודאי שאין צורך

לקנות את החיקוי (סובארו BRZ) אלא את הדבר האמיתי טויוטה GT86"

רבותי זה ציטוט מהכתבה באתר שקורא לעצמו "טורבו",הייתי בהלם שקראתי את זה ממי שאמור להבין משהו בעלם הרכב ,איזה חובבנות פושעת.

פורסם

עזבו את התוכן, לכל אחד מותר לכתוב מה שהוא רוצה והמסך והמקלדת סובלים הכל אבל ראבאק, מישהוא צריך לעצור את הבחור הזה מהנוהג שלו להעמיד רכבים באמצע הסיבוב בכביש ציבורי בשביל לדפוק תמונה אה-לה-דריפטינג. :roll:

אבל אם כבר מתיחסים גם לתוכן:

אולי הייתי מקסימום מוסיף לה עוד 50 כ"ס ודי. מעבר לזה , זה סתם לחימת הגה כתוצאה מאוברפאוור.

לחימת הגה כתוצאה מאוברפאוור? בהנעה אחורית? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אהבתי את ה-"אוברפאואר".

באנגלית overpower זה פועל ולא קשור למכוניות. אז "העיתונאי" המציא ביטוי לא קיים באנגלית וכתב אותו בעברית.

מביך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...