Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טלפון ליצירת קשר?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחים יזדי

אלי(באבא) ציין 10K ש"ח לפחחות צבע.

אם הרכב יפול לידיים של משקם מקצועי, אין סיכוי שיחליפו כריות, מקסימום יעשו גישור מנורות הכריות לנוריות הטעינה כדי שהם ידלקו ויכבו ביחד.

הכי משתלם לקנות ולהפוך לרכב ראלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכי משתלם לקנות ולהפוך לרכב ראלי.

כן, רק שבשביל זה צריך כיסים עמוקים.

יאלה, מי בעד הקמת ראלי-קיבוצי?:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כן, רק שבשביל זה צריך כיסים עמוקים.

יאלה, מי בעד הקמת ראלי-קיבוצי?:-P

חחח רעיון מעניין :)

אתה רוצה את הרכב בסגנון של קלאב הוטל? כל אחד יש לו שבוע חח :wink:

קובי

:-)

פורסם

קספר,

יש לך אולי קצת יותר מידע על הנזק לרכב?

פורסם

אווץ׳! ועוד יש הטוענים ששילוש הספרות 666 לא מזוהה עם השטן..מספיק להתסכל על הלוחית של המיצובישי המסכנה ולהבין שהקשר אינו מקרי :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
10 אלף!? אתם בסדר?!

כריות אוויר פתוחות - סוגרים ומגשרים את הנורות ובחיים לא תדע מזה עד התאונה.

מתלים גמורים - איפה אתה רואה נזק למתלים ? מקסימום ציריות ומשולשים וגם לא בטוח ששבור.

מסרק הגה שבור - אפשר לשפץ או להחליף.

ג'אנט (ים?) עקום - שמים ג'אנטים ברזל, זה הרי לראלי 8)

תו תו תו תו תו

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה נראה כאילו הקומוניסט בשחור יודע משהו שאנחנו לא (אוהב אותך איש יקר)!

או שאנחנו יודעים גם ולא רוצים לגלות :lol:

בגבוהות הות הות...

1336946850_7.JPG

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אוי א-ברוך

לא הייתי בטוח, אבל טלפון אחד אישר את העניין.

זו איוו שהייתה שייכת לחבר, נבחנה בזמנו ב"הגה" מול STI, מכונה מופלאה - זכר צדיקה לברכה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
הסר דאגה מליבך, זו ככל הנראה האדומה היחידה בארץ.

אם ניקח את מה שאתה אומר ואת מה שקרמבו רשם, יש לפחות שתיים.

גם לי זה נראה כמו בלימה מאוחרת מדי ותת הגיוי חריף שנגמר בצלע הר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קספר,

יש לך אולי קצת יותר מידע על הנזק לרכב?

לא וגם אם היה אני לא חושב שזה המקום לפרט.

בכל מקרה, מהתמונות נראה שמדובר בנזק גבוה מאוד ובקלות עובר את ה- 40K ש"ח שזרקו פה.

רק סט BBS כזה עובר את העשיריה בקלות ושלא נתחיל לדבר על שאר הרכיבים המקוריים היקרים של הרכב הזה (ברמבו, בילשטיין ושות').

אם ניקח את מה שאתה אומר ואת מה שקרמבו רשם, יש לפחות שתיים.

גם לי זה נראה כמו בלימה מאוחרת מדי ותת הגיוי חריף שנגמר בצלע הר.

איתמר.

לי זה דווקא נראה שמדובר באותה אחת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אותה מכונית....

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מהתמונות נראה שמדובר בנזק גבוה מאוד ובקלות עובר את ה- 40K ש"ח שזרקו פה.

רק סט BBS כזה עובר את העשיריה בקלות ושלא נתחיל לדבר על שאר הרכיבים המקוריים היקרים של הרכב הזה (ברמבו, בילשטיין ושות')..

שיפוץ בחלקים מקוריים במוסך מורשה יעבור לדעתי אפילו את ה 100K, אבל סט גאנטים אפטר-מרקט, סט קויל אובר, ושאר "קומבינות" בסגנון יחסכו המון כסף ובסופו של דבר יתנו רכב שהוא אף יותר טוב מהמקורי.

מאחר ואי אפשר לעשות כלום בקשר לשילדה (אם בכלל קיימת בעיה) ומאחר ותיקון כריות האויר יעלה הון, המלצתי, להפוך לרכב ראלי או איזה רכב תחרותי אחר (מי אמר דראג רייסינג?)

פורסם

לאחר דיסקוס עם קספר מדובר בטעות בזיהוי. יהי זכרה ברוך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...