Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לרגל 3 שנים אני רוצה לארגן לחברה שלי ארוחה רומנטית עם ארוחה שאכין.

המקום לא מוגבל באזור גיאוגרפי אבל רצוי שיהיה גבוה וישתקף ממנו נוף הכי יפה אפשר, עדיפות עם שקיעה/זריחה.

חשוב שלמקום יהיה ניתן להגיע עם רכב בסמוך לשולחן המתקפל שאביא.

חשבתי על מספר אזורים: הרים בסמוך למצדה בים המלח, ראש הנקרה, מקומות עם נוף לכינרת.

תודה מראש.

תומר

פורסם

אחח רוני כמה שאתה צודק!

אין כמו הגלבוע, יש בפסגת הגבעה מקום מגניב לפרוס שמיכה ולהנות מהנוף.

האקסית שלי מאוד אהבה את המקום, אז צירפתי תמונה רומנטית שלנו מלפני חצי שנה. :lol:

ddluwo30njiz.jpg

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

שכחתם לציין שבחודשיים הקרובים כל כך חם שם שכל גבינה שתביא לארוחה תהפוך מיד לטוסט. ובלילה, כשקריר, אין הרבה מה לראות משום חוץ מכמה אורות של קיבוצים.

יש אחלה מקומות במדבר שאפשר לפתוח בהם שולחן ולהיות לבד לבד, אבל בתור אחד שהיה בעבר שותף בארגון של ארוחה כזאת מדובר בהרבה כאב ראש שאני לא בטוח שאתה מעוניין בו. בקיצור, עזוב אותך. קח אותה למסעדה וזהו :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני ממליץ על נוף מהגלבוע. לדוגמא:

view_from_gilboa.JPG

%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A0%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%92%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%A2_01.jpg

חפש "דרך נוף הגלבוע", כביש 667.

מכיר את האזור בכללי, כנראה זה יהיה המקום.

תודה על ההמלצה.

טיילת לואי בחיפה. משקיפה על המפרץ

בתור חיפאי, מכיר את המקום. המקום חרוש מדי וסביבה עירונית שאנחנו רק מחפשים לברוח ממנה.

תודה.

שכחתם לציין שבחודשיים הקרובים כל כך חם שם שכל גבינה שתביא לארוחה תהפוך מיד לטוסט. ובלילה, כשקריר, אין הרבה מה לראות משום חוץ מכמה אורות של קיבוצים.

יש אחלה מקומות במדבר שאפשר לפתוח בהם שולחן ולהיות לבד לבד, אבל בתור אחד שהיה בעבר שותף בארגון של ארוחה כזאת מדובר בהרבה כאב ראש שאני לא בטוח שאתה מעוניין בו. בקיצור, עזוב אותך. קח אותה למסעדה וזהו :lol:

לגבי המדבר, בהחלט שווה אבל יחכה להזדמנות אחרת.

ידוע לי לגבי ה"כאב ראש" אך למרות הכול בא לי לעשות משהו קצת שונה. נמאס לאכול כל שבוע במסעדה.

תודה

פורסם

לגבי המדבר, בהחלט שווה אבל יחכה להזדמנות אחרת.

ידוע לי לגבי ה"כאב ראש" אך למרות הכול בא לי לעשות משהו קצת שונה. נמאס לאכול כל שבוע במסעדה.

תודה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419670

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עזוב אותך מסעדה. מסובך.

שיישאר בבית ויעשה ביד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...