Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיתפתי כאן לפני כשבוע בערך שיש לי בעיה ברכב.

מדובר בפולו GTI חדשה בת חצי שנה, לכל בור קטן בכביש או באמפר שהייתי עולה עליו הייתה נשמעת בתוך הרכב רעידה, מעין נקישה של פלסטיק, ניגשתי למוסך ולאחר בדיקה חיצונית שערכה כמה דקות ונסיעת מבחן קצרה נקבע כי אגיע ביום חמישי (היום) על מנת לפרק את הדשבורד.

נלחצתי מהעניין מאוד כמובן, שיתפתי את חששותיי כאן בפורום הטכני, נציג השירות של צ'מיפון מוטורס ששמו שי שלח לי הודעה פרטית וביקש לדעת את מס' הרכב והמוסך.

היום כאשר הגעתי למוסך טיפל בי המנהל הטכני שסיפר כי שי ( נציג שירות) ואיתן (מהנדס החברה) שוחחו איתו בבוקר וכי הוא רוצה לבצע בדיקה מעמיקה יותר לפני שמתחילים לפרק את הדשבורד.

ואכן, הובררה התקלה לאחר פירוק הפלסטיק של תעלת הוישרים. מדובר באזעקה (סירנה) שמותקנת דרך קבע ברכב ( אך אין לה שימוש בארץ), בין האזעקה ובין הקיר שמפריד בין המנוע והדשבורד הייתה גומיה שנפלה ומשם מקור הרעש.

הייתי רוצה לשבח את פעילות צ'מפיון באתר ולומר תודה, לפעמים השירות לא גרוע אלה בדיוק כפי שמצפים ואף טוב יותר, יישר כוח!

רק נקודה מטרידה למחשבה- במהלך הרכבת הפלסטיק של תעלת הווישרים לאחר התיקון, המכונאי נתן מכה קטנה לפלסטיק על מנת לחברו, כתוצאה מהמכה נסדקה שמשת הרכב!!!! מנהל המוסך והמנל הטכני היו מופתעים וכמובן שהוזמנה שימשה חדשה, מקרה מוזר מאוד, גם המכונאי היה בהלם, באמת מדובר בדחיפה קטנה שהמכונאי נתן לפלסטיק ולא יותר מכך.

פורסם

תלוי איפה הוא נתן את המכה.

חוץ מהתקלה הנ"ל, הרכב בסדר? נקי מתקלות? (הרי אתה עם 1.4T ו-DSG7, לכן השאלות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תלוי איפה הוא נתן את המכה.

חוץ מהתקלה הנ"ל, הרכב בסדר? נקי מתקלות? (הרי אתה עם 1.4T ו-DSG7, לכן השאלות).

נקי מתקלות, המנוע עובד נהדר כמו גם הגיר!

מדובר במכה קלה בפלסטיק שלא הייתה אמורה לעשות נזק.

פורסם

שמח בשבילך ושאלו יהיו הבעיות של כולנו ברכבים. תהנה ממנה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי פיקששתי משהו - באיזה מוסך ספציפי מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נסדקה שמשת הרכב? וואו איך הוא הצליח לעשות את זה.

לא מובן, הוא לא עשה שום דבר חריג, הייתי נוכח במקום שנינו דיי הופתענו. גם מנהלי המוסך הופתעו!

פורסם

גם לי בסיאט לאון חדשה יש רעש דומה מתחתית האוטו. רעש מוזר, שלאו דווקא נשמע על כל בליטה אלא רק לפעמים. חוץ מזה, מהיום שקיבלתי את הרכב יש רעשים מהדשבורד והדלתות. מבחינה מכנית האוטו בינתיים מושלם :lol:

מקווה לקבל את אותו יחס

פורסם

שלא יהיו בלבולים וחוסר הבנות למיניהם חס וחלילה ואני מתנצל אם אני כותב פה משהו שהוא ברור מאליו לאחרים.

רק שמשה מקורית של פולו ! תשווה את החתימה בצד ימן למטה על השמשה והחלונות.

אחרת במהירות של 110 קמ"ש אתה תרגיש ותשמע רעשי רוח כאילו אתה נוסע ברחפת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ברכב תחת אחריות גם כך חובה בחלפים מקורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי פה מלא על צמפיון (חיפה), היובאן הזה חזירי ועם תודעות שירות בשיט.

אבל, הופתעתי לטובה מהמקצועיות של מורג, הגעתי לשם בהמלצת ידיד מסוכנות רכב מתחרה ואני יכול להעיד שהשירות במ.ש מורג היה על הכיפאק פרט ל 2 דברים: 1. ניסתי מספר פעמים להתקשר אליהם ובכל הפעמים לא היה מענה. 2. הלובי וחדר ההמתנה דורש שיפוץ :-).

הגעתי לשם לאחר הרצה של 1500 למילוי שמן, 700 גרם שמן בוצע ללא תשלום.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ברוב המוסכים זה הפוך, חוסכים עליו בשירות כדי לשפץ את הלובי, אז תגיד תודה שחוסכים בשיפוץ הלובי כדי שתקבל שירות נורמלי.

חרא של יבואן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, כדי לעשות שיפוץ בכמה בכמה עשרות אלפים הם ממש לא צריכים "לחסוך" במשהו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...