Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושבים שיש משוגעים בארץ?

מצבנו מצוין לעומת הטורקים, חיפוש קל ביוטיוב מניב תוצאות מדהימות.

http://www.youtube.com/watch?v=h5xbjjXdSQE

בתור נהג בוס תקופה ארוכה שהייתי בכל הארץ, גם באזורים של בני דודינו, בחיים לא נתקלתי בהתנהגות כזאת.

מזל שאנחנו לא חיים בטורקיה

תמיר.

פורסם

הייתי פעמים רבות בטורקיה ותמיד שכרתי מכוניות, והקפדתי שהן יהיו מתוצרת מקומית, אם כבר אז כבר.

די מהר גיליתי את השיטה; פשוט לנהוג כמותם ולשכוח כל מה שהורגלתי בארץ.

צריך לציין שזה עובד מצויין ומגיעים די מהר ממקום למקום.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא בטוח שזה חכם ליפול למנהגים מקומיים פסולים. אם באיטליה פשוט יוצאים לעקיפה על פס לבן תוך כדי שרכב מגיע ממול ויורד לשוליים אז אני יודע דבר אחד - אני לא אנהג כך! אגב, המצב בארצות הים התיכון והמזרח התיכון לא תמיד כל כך גרוע. מדד הקטלניות (המשמש מדד כללי למצב בדרכים) במצרים, לדוגמה, טוב כמעט כמו זה שבארץ ויותר מזה של האיטלקים.

בסך הכל מדובר בארצות (כן, גם אנחנו נחשבים) שהחשיפה ההיסטורית שלהן לכלי רכב ממונעים קצרה יותר מזו של אירופה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם לא תנהג כמוהם לא תנהג בכלל..

למרות שהסרטון מראה ג'ונגל, במציאות הנהגים הטורקים מתקשרים היטב אחד עם השני והתנועה זורמת היטב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...