Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש מזגן עילי לסלון שיקרר גם את המטבח שצמוד לסלון וממ"ד (אמור לקרר סביב ה30-45 מ"ר), האם המחירים של המזגנים בזאפ משקפים את מה שקורה בחנויות בחוץ? או שעדיף ללכת לחנויות חשמל ולראות מה יש להם להציע.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום אני מחפש מזגן עילי לסלון שיקרר גם את המטבח שצמוד לסלון וממ"ד (אמור לקרר סביב ה30-45 מ"ר), האם המחירים של המזגנים בזאפ משקפים את מה שקורה בחנויות בחוץ? או שעדיף ללכת לחנויות חשמל ולראות מה יש להם להציע.

פנה בה"פ לאיציק נ. מהפורום. הם מתקינים מזגנים וגם ישיגו לך מחיר לא רע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ב 2000 שח מזגן שיקרר 30-45 מ"ר (מה גם שהטווח שרשמת הוא גדול מידי בשביל להתייחס לזה ברצינות)

באיזור ה 3100~ ש"ח אתה יכול לקנות תדיראן 2 כ"ס או אלקטרה 2 כ"ס ולהוסיף על זה התקנה (מינימום 700-750 שח להתקנה בסיסית מאוד).

הקפיצה ל 2.5 כ"ס היא סופר-משמעותית במחיר (מעל 1000 שח תוספת !!!).

אם השטח מלבני, שקול 2 מזגנים קטנים (של 1-1.25 כ"ס כל אחד).

בתקציב הזה אתה ממזג חדר (כולל התקנה) במזגן של 1 כ"ס בקושי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנצל"ש -

האם מזגן חצי כח סוס יצליח לקרר 15 מ"ר בהנחה והחדר מבודד יחסית טוב (יש פרקט ובידוד מעל התקרה)?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אין ב 2000 שח מזגן שיקרר 30-45 מ"ר (מה גם שהטווח שרשמת הוא גדול מידי בשביל להתייחס לזה ברצינות)

באיזור ה 3100~ ש"ח אתה יכול לקנות תדיראן 2 כ"ס או אלקטרה 2 כ"ס ולהוסיף על זה התקנה (מינימום 700-750 שח להתקנה בסיסית מאוד).

הקפיצה ל 2.5 כ"ס היא סופר-משמעותית במחיר (מעל 1000 שח תוספת !!!).

אם השטח מלבני, שקול 2 מזגנים קטנים (של 1-1.25 כ"ס כל אחד).

בתקציב הזה אתה ממזג חדר (כולל התקנה) במזגן של 1 כ"ס בקושי.

איציק

התקציב הוא 2000 וזה גם ככה יותר ממה שרציתי להוציא,(חייל משוחרר) איזה מזגן עילי עד 2000 שקל כולל התקנה אתה ממליץ לי? אני לא מבין למה רשמת שהטווח גדול מידי בישביל להתייחס ברצינות, מה ניסית להגיד? אני לא צריך מזגן שמקפיא את החדר אלא להוריד מעלות, ביום כול כך חם שאי אפשר בכלל להיות בבית.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מזגן 1.25 של אלקטרה יצליח לצנן אתכם.

העלות שלו כולל הרכבה תעבור בקצת את הסכום שהקצבת.

אל תתפתה לפירמות אחרות אני עברתי את כל סוגי המזגנים ולדעתי אין כמו אלקטרה.

אם תרצה כתובת לקניית המזגן:

רח' העליה 60 ת"א חנות קטנה אבל מחירים מצויינים למכשירי חשמל.

פורסם

אני מקווה שאני לא מפריע.

אני מתכוון לקנות מזגן לסלון בערך 40 מ"ר , הבנתי שאני צריך 20K BTU והעלות בדיוק כמו שאיציק ציין.

אומנם התקציב מאפשר להוציא 3K אבל כאן צצה ההתלבטות בין קניית יחידה בודדת סביבות 20K BTU לבין קניית שתי יחידות של SAGA שיתנו כול אחת 13K BTU.

לגבי התקנה אני מתכנן להתקין לבד, בעבר יצא לי כבר להתקין מזגן לבד, לכן נא לא להתיחס לתוספת המחיר של שני התקנות.

אז מה הפלוסים והמינוסים של שני יחידות במקום אחת?

תודה לעונים

אודי A4

דימה.

פורסם
התקציב הוא 2000 וזה גם ככה יותר ממה שרציתי להוציא,(חייל משוחרר) איזה מזגן עילי עד 2000 שקל כולל התקנה אתה ממליץ לי? אני לא מבין למה רשמת שהטווח גדול מידי בישביל להתייחס ברצינות, מה ניסית להגיד? אני לא צריך מזגן שמקפיא את החדר אלא להוריד מעלות, ביום כול כך חם שאי אפשר בכלל להיות בבית.

מה שאיציק ניסה להגיד לך זה:

א) הטווח שנתת הוא גדול מדיי (זה כמו להגיד שאתה מחפש רכב בין 100 ל-500 אלף ש"ח).

ב) כדאי שתתן איזה סכימה של המרחב שאתה מתכוון לקרר.

אני חושב שמזגן 1.5 כ"ס יעשה את העבודה. הוא אומנם לא יקפיא את הבית, יקח לו הרבה זמן "להגיע" לכל המרחב והוא יעבוד בד"כ בעוצמה מקסימלית שזה לא מומלץ (יקצר את חייו) אבל זה או הבחירה הזאת או שאתה מכפיל את התקציב (כפי שאיציק רשם לך).

Ave, ממליץ לך להתרחק ממוצרי SAGA שהם בדיוק אותו דבר כמו טורנדו (מיוצרים באותו מפעל).

במידה והמזגנים יכולים לעבוד לסירוגין, לדוגמא אם אתה נמצא בחלק אחד של הבית חלק מהיום ובשאר הזמן בחלק השני אז כל פעם תצטרך להפעיל רק מזגן אחד אז יש יתרון למזגן שמחולק ל-2 יחידות פנימיות (בעיקר בחיסכון בחשמל). במידה ואתה מתכוון להפעיל תמיד את 2 המזגנים במקביל אז זה סתם מיותר.

elkmino, מסכים אתך בגדול אבל אם מדובר בדירה זמנית/רוכש ללא אמצעים ניתן להתפשר על פירמות נחותות.

אני לפני שנתיים בחרתי במזגן 1.5 כ"ס של פמילי, בחרתי בו אחרי המלצה של מתקין מסויים (שבדיעבד גיליתי שהיא דיי טובה) שחשבתי שהוא סתם מנסה "להשחיל" אותי עם עוד מוצר סיני זול (אני מתכוון להשאר בדירה הנוכחית סה"כ 5 שנים כך שאת כל המוצרי חשמל שלי בחרתי לפי שילוב של הכי זול + אחריות הכי ארוכה).

בנתיים המזגן עובד מצויין וממש אין לי תלונות. בשביל להתקין אותו מזגן רק של "פירמה" (שמיוצרת בסין כמובן) הייתי צריך לרדת ל-1 כ"ס (ועדיין להוסיף קצת) או להוסיף כ-1K ש"ח (שזה כ-50% מעלות המזגן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מזגן 1.25 של אלקטרה יצליח לצנן אתכם.

העלות שלו כולל הרכבה תעבור בקצת את הסכום שהקצבת.

אל תתפתה לפירמות אחרות אני עברתי את כל סוגי המזגנים ולדעתי אין כמו אלקטרה.

אם תרצה כתובת לקניית המזגן:

רח' העליה 60 ת"א חנות קטנה אבל מחירים מצויינים למכשירי חשמל.

מה בדבר תדיראן ? להורי יש 1כ"ס בחדר והם מבסוטים ביותר .

אני מחפש גם עכשיו לחדר שלי 1כ"ס , למישהו יש המלצה על מתקין טוב ?

הקיר שעליו יותקן המזגן בחורף אוכל מים כמו נהר ויש להתקין כראוי :?

(איציק - אם אתה עובד באזור ראשון לציון אשמח אם תשאיר לי מספר טלפון בה"פ :-D )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כל המזגנים האלו מיוצרים בסין, וכל ההכללות שלכם כמו "הכי טוב אלקטרה" כבר לא רלונטיות. קניתי לאחרונה תדיראן (GREE, סין) והתרשמתי לטובה. גם טורנדו (מידאה, סין) בנויים היטב. אני לא זוכר מי מייצר את "אלקטרה".

ההבדל בין המותגים הוא אולי בשירות. טורנאדו נותנים את האחריות הארוכה ביותר אבל גם הבעייתית ביותר (חפשו באינטרנט על שירות טורנאדו).

לא הייתי ממליץ לקנות משומש. חלק גדול מהעלות היא ההתקנה, והאחריות. מזגן משומש הוא "חתול בשק".

:turn-l:
פורסם

אפשרות פשוטה יותר: אם אתה לא מבלה שעות על שעות במטבח ולא אכפת לך מהחום בדקות הספורות שתשהה שם,

תתקין וילון (אפשר מרצועות ניילון עבות שקופות או בד עבה ) בין חלל הסלון למטבח (במקרה והגיאומטריה של המרחב מאפשרת זאת) ואז תוכל למזג את החלל הקטן יותר במזגן מתאים.

• תוכן חדש...