Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין של JVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שציינת לגבי התחנות מתייחס לזכרונות לקביעת תחנות ולא לגבי התדרים שהרדיו נועד לעבוד בהם.

חובה לוודא את ההתאמה אחרת זה עולה כמה מאות שקלים, במעבדה בארץ, לבצע התאמה.

נסיון שלי עם רדיו DVD קלריון מארה"ב לא היה מזהיר. נקלטו תחנות אבל עם הרבה הפרעות.

לגבי המכשיר - לא רע - אבל בארץ יש לו תמיכה בעברית לממשק, לזכרונות הטלפון (אם תוסיף יח' בלוטוס) ולשמות שירים.

לקנייה בארץ תוכל גם להוסיף יחידת GPS עם IGO בעברית (1200-1400 ש"ח).

יש גם מי שמוכר אותו בארץ עם 3 שנות אחריות.

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

פניתי למוכר וזה מה שהוא ענה:

Both the U.S. and Europe use mostly odd decimal?d FM radio stations so there shouldn?t be radio incompatibility issues. There are some narrowcasts in the FM stations that use even decimal?d numbers ? those you can expect not to get. But, the majority of the FM stations will work just fine.

בעקרון הוא אומר שהרדיו יעבוד אבל הוא לא כ"כ מובן..

פורסם

מכשירי ה-JVC נועדו לעבוד גם בתדרים אמריקאים וגם בתדר אירופאי כך שאין בעיה להביא מחול.פשוט עניין של הגדרות במכשיר.

פורסם

בקיצור אני יכול להזמין בלי לדאוג?

ועוד דבר, שיטת השידור של המסך היא NTSC, לא תהיה בעיה להתקין אותו ברכב?

פורסם

היבואן כנראה לא מוכר אותם איכשהו אלה צורב תוכנה וכו'.

אני צריך לדעת בדגם הספציפי הזה אם הוא יקלוט רדיו בארץ ואם לא תהיה בעיה להתקין אותו ברכב למרות שהו NTSC?

מי משבין בזה, אשמח לקבל עזרה.

תודה רבה.

פורסם

כן אבל הבנתי שכאילו הוא אומר "יתכן שהוא לא יקלוט..",

וגם אם הוא לא קולט את התדרים האלה אני לא יוכל לשמוע רדיו כמו שצריך באיכות טובה?

כי הרי התכנות רדיו הן לא במספרים עשרוניים.

ואשמח אם תוכל גם לענות על השאלה השנייה.

• תוכן חדש...