Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחירות ברובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** אני לא יודע לכתוב כותרת ולכן הכותרת נערכה ****

למה לרובר יש סחירות של כלב צ'יוואווה נכה?. האם מדובר במכונית כל כך גרועה? כל כך לא אמינה?.

הבוקר, בשיטוטי היומיים ברחובות בחיפוש אחר רכבים למכירה (תקציב עד 50000, רצוי משהו אמין וחסכוני. הצעות יתקבלו בברכה.) ראיתי רובר 200 שנת 98' אפורה, מטופחת, שנראית שמורה ויפיפיה. ביום ראשון אני בטח אתקשר לראות כמה רוצים עליה. אבל ממה שאני הבנתי "רובר לא קונים" כי אחרי זה אתה נתקע עם האוטו ומוכר אותו במחיר של קוקינט טוב. מישהו מוכן להסביר לי למה???.

נ.ב

הכותב מתבטא מתוך בורות כמעט מוחלטת בכל מה שקשור לשוק המשומשות בישראל. כל נתון מוטעה בהודעה הנ"ל נובע מהתבססות על שמועות. תודה.

תמיד הכי חשוך, לפני עלות השחר....

פורסם

ברוך הבא לפורום!

תריץ חיפוש על: 214 ו 216. תמצא כמה וכמה סיבות :wink: .

באופן כללי הרכב לא אמין, חלפים יקרים, ובעל סחירות אפסית.

אם כי זה בעיקר מתייחס ל 2XX אינני יודע מספיק לגבי ה8XX.

גיא

פורסם

כל יומיים בערך נכנס כאן מישהו ושואל על רובר 200.

אם זה מדגם מייצג פחות או יותר כנראה שיש המון אנשים בחוץ שמתעניינים ברכב.

הרובר 200 במידה והיא במצב טוב תצליח למכור אותה.

לכל סיר יש מכסה.

יש רכבים שיותר קשה למכור ויש רכבים שפחות.

אבל בשום פנים ואופן שלא תחשוב שרובר 200 יותר יקרה לאחזקה מפז'ו 306 סעלת מנוע באותו נפח לדוג'.

• תוכן חדש...