Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם ישנה אפשרות התקנה של מזגן ברכבים האלה ?

היכן ניתן לעשות ?

מה העלויות ?

ישנה אפשרות לקיחת חלקים מרכב אחר ?

למשל של פיג׳ו 106 ולהתקין ?

לא הצכוונתי שאני אתקין אלא בעל מקצוע אך שאני אביא לו (לנסות לחסוך)

פורסם

בחיפושית אפשר.

יש כמה שהרכיבו בארץ.. אבל זה עולה הרבה יחסית (לפעמים יותר מערך המכונית!)

אני שמעתי על 7000 ש"ח בערך.

קח בחשבון שזה מעלה את הבלאי של המנוע.

תעשה חיפוש בפורום חיפושיות בתפוז ותקבל תשובות יותר מפורטות עם תמונות.

לגבי מיני-לא שמעתי.

ממ

פורסם

היו מיני מיינורים עם מזגן מקורי אבל רק בשנות ה-90. לצורך העניין המנוע 1300 של המיני מספיק להפעלת מדחס קטן ומבחינת מקום אם מסדרים את התא מנוע כמו שצריך גם אין בעיה להרכיב.

אני בטוח שיש בארץ מיני עם מזגן (הלכה למעשה אני מכיר אחת אבל היא לא רלוונטית לנושא השיחה הנוכחי).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

למרות הנדירות של רכבי אספנות בסינגפור, אם כבר רואים אחד רוב הסיכויים שזו תהיה חיפושית.

הפתיע אותי לראות אותן נוסעות עם חלונות סגורים, כי פה אי אפשר לשרוד בלי מזגן.

אז כנראה שהתשובה היא חיובית, יש חיפושיות ממוזגות והדבר אפשרי.

השאלה היא, איך 32 כ"ס יחזיקו גם מדחס של מזגן וגם יסעו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לצערי הרב אני לא יכול להסביר לך טכנית איך מתקינים במיני מזגן אבל זה אפשרי.

יש אחת, שאני לא יודע אם היא עדיין נוסעת, שהיה לה מזגן מעולה. והיו עוד כמה נסיונות שגם עבדו. (במיני הכוונה)

אני לא כולל את שנות ה-70 שאנשים נסעו לסיני והתקינו מזגן חיצוני על הגג...

יש גם קיטים מוכנים למזגן למיני בחו"ל אבל הם בפירוש לא מתאימים למזג האויר הישראלי.

אחד שעשה זאת באופן מקצועי השתמש בהונדה סיביק כתורמת חלקים. מעבר לזה אני לא יכול להוסיף.

כדאי שתתייעץ עם מתקין שיודע לאלתר ויגיד לך מה הדרישות שלו.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

לדעתי האישית מנסיון אישי אין דבר כזה שאי אפשר הכל קשור לעד כמה אתה רוצה. הספק המכונית הוא פחות רלוונטי במידה ואתה כבר נוסע ברכב בעל הספק נמוך (אז במקום 40 סוסים יהיו רק 35 ).

ישנו מתקין בנתניה שלדעתי יהיה מוכן לקחת על עצמו פרוייקט כזה כפרוייקט חורף ,כלומר שכאין לו יותר מידי עבודה.

במידה ואתה מעוניין שם העסק הוא "און קור" בקש את חזי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

בתור אחד שהתקין במיני שלו מזגן שעובד עד היום, אני חייב לציין שזה אפשרי ולא פשוט בכלל, לא מאמין שתמצא מכונאי שמוכן לבצע עבודה כזו ואם כן זה יהיה יקר מאוד מאוד.

אני תמיד אומר שלמי שיש ידיים טובות, מוכנות ללמוד, סבלנות ורצון חזק שהדרך היחידה היא לבנות בעצמך.

פורסם
אחד שעשה זאת באופן מקצועי השתמש בהונדה סיביק כתורמת חלקים..

הכי קל בלהתקין מזגן במיני זה פשוט להשאיר את המדחס על הבלוק של הסיויק TYPE R, מה לא? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למרות הנדירות של רכבי אספנות בסינגפור, אם כבר רואים אחד רוב הסיכויים שזו תהיה חיפושית.

הפתיע אותי לראות אותן נוסעות עם חלונות סגורים, כי פה אי אפשר לשרוד בלי מזגן.

אז כנראה שהתשובה היא חיובית, יש חיפושיות ממוזגות והדבר אפשרי.

השאלה היא, איך 32 כ"ס יחזיקו גם מדחס של מזגן וגם יסעו?

גם בארץ הרבה חיפושיות נוסעות עם חלונות סגורים, אבל עם המשולשים פתוחים.

פורסם

אני תיכננתי על קיט של פיג׳ו 106 שלם ולהתקין, חוסך לי בזה שישנו קיט ונשאר רק הענין של ההתאמות,

זה לא קל בטוח ודורש מאמץ טבל זה בר ביצוע,

גיל, קנית קיט מוכן למיני או מה ?

פורסם
אני תיכננתי על קיט של פיג׳ו 106 שלם ולהתקין, חוסך לי בזה שישנו קיט ונשאר רק הענין של ההתאמות,

זה לא קל בטוח ודורש מאמץ טבל זה בר ביצוע,

גיל, קנית קיט מוכן למיני או מה ?

בניה עצמית, בעזרה כמובן של כמה תורמות איברים מכל מיני מכוניות.

• תוכן חדש...