Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי ב EBAY סט פנסי ערפל קדמיים למיאטה שלי.

האם כשהפנסים יגיעו לארץ אצטרך לקבל אישור ממש' התחבורה?

חשוב לציין,אלו פנסי "אפטר מרקט" כך שאין להם את החותמת האירופאית על עדשת הפנס.

הסיבה שאני מעוניין בהם היא לא כדי לנסוע בהם דלוקים תדיר,אלא משום שזה משדרג את מראה החזית של המיאטה.

אשמח לקבל תשובות-טיפים מאנשים שהתנסו בכך.

לא הייתי רוצה לעמוד לפני שוקת שבורה כשהפנסים יגיעו ולא אוכל לקחת אותם...

תודה מראש.

נ.ב מנהלים,אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תזיזו,תודה וסליחה :-D

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

במידה ורשום שזה קשור לרכב , צריך אישור (אלא אם זה ברשימה של משרד התחבורה שלא דורשת אישורים)

פנסים לא ברשימה וכן יהיו צריכים אישור - בלי חותמת תקן E גם אלוהים לא יכניס את זה דרך המכס.

אבל , שים לב שוב למשפט הראשון - "במידה ורשום שזה קשור לרכב"

אגב , יותר מ 75$ ייתכן וגם תצטרך לספק אישורים למה שבחבילה ואז אתה חוזר לנק' הראשונה.

פורסם

שלילי- פלילי כמו שאמרו בצבא. חבל על הזמן, הכסף והמאמצים שלך. אם אין סימון על הפנסים שהם חוקיים לשימוש בכביש אז כמו שאמרו אפילו אלוהים לא יכניס אותם. אבל עקב העובדה שכבר מעל ל 2012 שנים לא ראו או שמעו ממנו במקומך לא הייתי בונה על ניסים ונפלאות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...