Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! הרכב מגאן קופה 2002 ידני. בסופ"ש מילאתי נוזל קירור אבל שכחתי לסגור את מכסה מיכל העיבוי. אתמול אחרי שחניתי שמתי לב שיוצאים אדים מתחת למכסה מנוע, ואז ראיתי ששכחתי לסגור את מיכל העיבוי. הוספתי נוזל סגרתי את המכסה והכל היה נראה תקין. יום למחרת המים ירדו כמעט עד הסוף (אחרי נסיעה של 20 דקות), כמו כן באותו היום נדלקה לי נורת שירות SERV וגם נדלקה הנורית של כריות אויר. לא ברור לי מה הבעיה- בדקתי ולא ראיתי נזילה כלשהי, לא היו רעשים או תקלות מיוחדות בשנתיים האחרונות.

האם למישהו יש רעיונות מה קרה ולמה הנורות נדלקו? ממש חשוב לי למה הנורה של הכריות נדלקה (ביחד עם SERV ) וגם האם מישהו יכול לתת חו"ד לאיזה נזק לצפות בגלל המיכל עיבוי?

תודה תודה תודה!

פורסם

השאלה הנשאלת האם המנוע התחמם או לא?, אם כן, יתכן והבעיה רצינית, תמלא מים שוב ותבדוק באם מדובר בנזילה חיצונית (נזילה שאפשר לראות כשהמנוע כבוי),כמו כן בדוק את מצב השמן מנוע האם יש מים בתוך אגן השמן. אם כן, הבעיה רצינית.

אם אין נזילה ו\או שמן במנוע, תניע ותעקוב אחר הטמפרטורה של המים.

כל בעיה של התחממות או ערבוב של מים בשמן מחייבת טיפול במוסך.

בהצלחה.

פורסם

המקרה נסגר ככה(פשוט כמעט אף אחד לא מעדכן איך נסגר המקרה שהוא כמעט קיבל התקף לב בגללו...).

לא קרה כלום מהנסיעה בלי מכסה מיכל עיבוי- תפסתי את זה בזמן (והאוטו שלי נמר).

נורת כריות אויר(שבגללה בכלל העליתי את הפוסט פה)- כובתה במוסך- מסתבר שבגלל שאני מחביא לפעמים דברים מגנבים מתחת לכיסא נגעתי בחיבור של הכריות, וזה גרם להדלקת המנורה- סודר טופל כמו שצריך.

נורת SERV -מסתבר שהיה צריך לעשות טיפול.

הכל נסגר 300 ש"ח כולל טיפול.

• תוכן חדש...