Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על הבראבו החדשה (משומשת) משנתוני 2010/2009.

אני קצת דואג לגבי עניין האחזקה ואמינות של רכב שאין הרבה ממנו על הכביש, ואין הרבה ניסיון מצטבר ממשי.

אני מבקש את עזרתכם עם רעיונות לרכב הקרוב שאקנה. המטרה:

למצוא רכב שכיף לנהוג בו, לא חייב להיות מכונת נהיגה אלא רכב עם יורמות ספורטיביות קלות.

אנו עושים כ20-25 אלף קילומטר בשנה, בעיקר בינעירוני.

-ידני עדיף, אבל אוטומט/ טיפטרוניק גם אפשרי

-יכול להיות קטן כמו פולו או גדול כמו בראבו, לא יותר

-אפשר מוגדש, או אטמוספרי שיהיה כיפי

-צריכת דלק שפוייה בשיוט, לא 1 ל9 וכל יום בתחנת דלק

-כולנו מחפשים אמינות יחסית, לא?

-תקציב - 65000 ש"ח מקסימום.

-שנתון גבוה בהתאם ליכולת התקציב.

חשבתי על - בראבו, טויוטה אוריס, מאזדה 3 מה אומרים?

תודה מראש.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

אני ממליץ לך מנסיון על הבראבו . עיקר בעיות האמינות שלה נמצאות בראשים של הישראלים המקובעים, אני נוהג בראבו 2010 שעברה כבר 76000 ק״מ והכל בסדר... צריכת הדלק היא בין 11-12ק״מ לליטר עם רגל יחסית כבדה אם את מרבית הנסיעות שלך אתה עושה בדרכים בין עירוניות ובמהירויות סבירות הצריכה תהיה טובה בהרבה. אני לא יודע אם תמצא אחת בתקציב שלך רק קח בחשבון שדגים 2009 לא מצוידים בesp

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אם חדוות הנהיגה חשובה לך, הרי שהבראבו מובילה לעומת האחרות שהזכרת בהפרש עצום.

לגבי אמינות - אני נוהג בבראבו עם 60000 ק"מ ועד כה לא היו שום תקלות. מדובר ברכב חדש יחסית ולכן קשה לדעת מה יהיה בהמשך.

אני בחרתי בבראבו מפני שזה הרכב היחיד במחיר שלו שנותן משהו פחות או יותר ספורטיבי. לטעמי אין לו מתחרים בקבוצתו.

כבר שמעתי אנשים שקוראים לו "רכב הספורט של הליסינג" - לדעתי, בצדק.

דני

פורסם

תודה לתשובות, אני מאוד מעריך את הבראבו וידוע שהיא נותנת המון תמורה.

אני בכל זאת רוצה לחשוב על משהו חלופי לבראבו, הפנייה לפורום היא כדי לראות על מה לא חשבתי עדין ולקבל עוד רעיונות.

אולי אפילו הונדה עם מנוע 140 סוסונים ואם יש גיר ידני - גם יכול להתקבל בברכה, משהו שלא חשבתי עליו?

למה גרסאות השרירים של היפניות לא מגיעות גם הן.. מאזדה MPS הייתה נופלת לי בול עכשיו :twisted::lol:

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

אוקטביה VRS אולי נכנסת בתקציב (להערכתי כן), יותר ישנה מהבראבו אבל גם הרבה יותר ספורטיבית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תנסה את הרכבים המוגדשים של פולקסווגן\ איביזה\ סקודה. מבחינת חדוות נהיגה, הם בוודאי מהנים יותר ממזדה 3 או אוריס (:? )

סיבוב על הפולו TSI יפתיע אותך מאוד.

אני דווקא חושב שהבראבו בהחלט יכולה להיות קניה חביבה, בטח אם אתה לוקח ידנית, כי הגיר הוא החלק הפחות מהנה בה.

ומכיוון שאתה רוכש משומשת, מעבר לכך ששוק המשומשות חלש מאוד, זה של פיאט כבר יבלות לא היה חזק, מה שאומר שתוכל למצוא אחלה דיל.

אם התקציב מאפשר אז גם אחותה- המיטו, יכולה להיות אחלה אלטרנטיבה.

בנוגע להונדה, אם התכוונת למשפחתית 4 דלתות, שלא יטעו אותך ה140 סוסים, הרכב הזה הוא הרבה דברים, חדוות נהיגה היא לא אחד מהם.

מה שכן, ל5 דלתות יש שוק חלש הרבה יותר כך שאפשר לקנות שנתון מתקדם יותר באותו המחיר ולקבל רכב מעוצב יותר.

פורסם

האחזה של הבראבו ממש לא יקרה והיא כמו כל משפחתית אחרת. אין כל בעיה לגבי אמינות לפי מה שידוע לי. החיסרון הגדול של הבראבו הוא הגיר הרובוטי המעצבן.

פורסם

היום יש לי פולו 16V הדגם ה"ספורטיבי" יותר בחבורת שנת 2000.

ההתנהגות שלו בטוחה, אבל לא ממש ספורטיבית.

האם השלדות של האיביזה/פולו החדשות טובות יותר? אולי שווה למתוח את התקציב וללכת על רכב חדש, בגרסת ה1.2TSI?

מישהו יודע מה המבצע העדכני על הדגמים הנ"ל? גרסת 5 דלתות עדיף.

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם
אני דווקא חושב שהבראבו בהחלט יכולה להיות קניה חביבה, בטח אם אתה לוקח ידנית, כי הגיר הוא החלק הפחות מהנה בה.

ומכיוון שאתה רוכש משומשת, מעבר לכך ששוק המשומשות חלש מאוד, זה של פיאט כבר יבלות לא היה חזק, מה שאומר שתוכל למצוא אחלה דיל.

אם התקציב מאפשר אז גם אחותה- המיטו, יכולה להיות אחלה אלטרנטיבה.

ראשית, כדי להעמיד דברים על דיוקם: אחותה של פיאט בראבו היא אלפא רומיאו ג'ולייטה. אלפא רומיאו מיטו היא אחותה של פיאט גרנדה פונטו.

מעבר לכך, מה הניסיון שלך עם התיבה הרובוטית של הבראבו, שאתה כותב בכזאת פסקנות ש"הגיר הוא החלק הפחות מהנה בה"?

מה רע בתיבה שיודעת להוריד הילוכים בבלימה בהתאם לעוצמתה, או יודעת להחזיק את ההילוך כאשר היא מזהה שהנהג עדיין מעוניין להאיץ?

נכון שהתיבה הזאת אינה דורשת רמת מעורבות מצד הנהג כמו תיבה ידנית, אבל בהשוואה לכל תיבה אוטומטית אחרת היא פשוט מצויינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואני, כמי שהשתובב לאחרונה עוד פעם עם בראבו ידנית מספר ימים, לא יכול להפסיק מלתמוה כיצד זה האוטו הזה עובר לו מחוץ לטווח הראדר של אלו שאוהבים מכוניות ובמיוחד את חווית הנהיגה שבהן. גם נוח, שקט, מעודן ובנוי לתלפיות וגם קליל, מהיר עם תגובת מנוע נהדרת וכל אלו בתוספת אחיזה גבוהה בלי לפגוע בשובבות הכמעט טיבעית שלו. פשוט בובה של אוטו.

• תוכן חדש...