Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הלך לקנות פולו חדשה ובסוכנות נאמר לו שמחיר מבצע שיש על הפולו 3 דלתות של שמונים אלף שקל הוא מחיר ללא מע"מ ומעשית הרכב עולה כ 10 אלף יותר.

אותו דבר לגבי הלאון שמפורסמת ב 120 אלף שקל. האם יש פה סוכן של צמפיון או מישהו שבפועל קנה את הרכב בתקופה האחרונה שיכול לאושש או להפריך את זה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא יודע מה עם פולו אבל קניתי לאון במבצע והמחיר כולל מע"מ,מה שהוא לא כולל זה את הרישוי ואת ההתקנה של האזעקה - הרבה פחות מ 10k ₪

Sent from my Sensation using Tapatalk 2 Beta-5

פורסם

החוק בישראל מחייב פרסום מחירים כאשר הם כוללים מע"מ. כך אין הפתעות בקופה - בניגוד לארה"ב בה המיסים משתנים ממדינה למדינה ומעיר לעיר ועל כן בד"כ המחירים המפורסמים (כולל המוצגים בחנויות) אינןם כוללים מס, וצריך להיות מוכן להפתעה של כ-10% בעת התשלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המחיר לא כולל אגרת רישוי, אמצעי מיגון וצבע(מגיע לבן כל צבע אחר דורש תוספת 2K).

אני רכשתי אתמול את הלאון 1.8 TSI ודניאל פה צודק,

המחיר הוא 119,900 לרכב אך צבע עולה עוד כמעט 2,000 ש"ח, אגרת רישוי גם עולה, מיגון גם עוד קצת ואם אתה רוצה תוספת חבילת מולטימדיה זה גם יעלה לך תוספת. לי הכל הכל יחד יצא 130,000 על הכביש ואני עדיין חושב שזאת עסקה מצויינת ביחס למה שהאוטו נותן לך.

יום טוב,

פורסם
אני תוהה מדוע הם מבקשים תוספת על צבע, בעוד שיבואנים אחרים לא מבקשים. (למעט על צבעים מיוחדים)

אכן הזוי. ב-2008 רכשתי לאון 1.8 ידנית בצבע צהוב- לא הייתה תוספת תשלום כי הצהוב הוא לא מטאלי. הייתה תוספת של 2K רק עבור צבעים מטאלים.

השנה שרכשתי את ה-FR לקחו תוספת של 2K על צבע אדום. התווכחתי איתם ואמרתי להם שהצבע אינו מטאלי ולוקחים תוספת רק על צבע מטאלי.

ממה שהבנתי זאת מדיניות חדשה בכל צ'מפיון:

בפולו תשלום 2K תוספת עבור כל צבע שאינו לבן.

בגולף תשלם תוספת של 4K בעבור כל צבע שאינו לבן!

פורסם

נו, שיטה מצוינת להוציא ממך עוד קצת כסף. המחיר הבסיסי נראה לך טוב, אז אתה מגיע לסוכנות, מתיישב לקבל הצעת מחיר והופ - עוד 4K כי אתה לא רוצה לבן. מה, אחרי שכל כך התאמצת תוותר על הרכב בשביל 3% תוספת. יאללה, שיהיה. אתה הרי לא רוצה צבע לבן, זה כל כך סתמי. כסוף זה הרבה יותר מאגניב :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אכן הזוי. ב-2008 רכשתי לאון 1.8 ידנית בצבע צהוב- לא הייתה תוספת תשלום כי הצהוב הוא לא מטאלי. הייתה תוספת של 2K רק עבור צבעים מטאלים.

השנה שרכשתי את ה-FR לקחו תוספת של 2K על צבע אדום. התווכחתי איתם ואמרתי להם שהצבע אינו מטאלי ולוקחים תוספת רק על צבע מטאלי.

ממה שהבנתי זאת מדיניות חדשה בכל צ'מפיון:

בפולו תשלום 2K תוספת עבור כל צבע שאינו לבן.

בגולף תשלם תוספת של 4K בעבור כל צבע שאינו לבן!

גם בפורד תוספת 4,000 ש"ח על צבע אדום...הסוכן אמר שצובעים ב-7 שכבות צבע כי זה אדום מיוחד משהו ושחור אני חושב תוספת 2,000 אם איני טועה.

נו, שיטה מצוינת להוציא ממך עוד קצת כסף. המחיר הבסיסי נראה לך טוב, אז אתה מגיע לסוכנות, מתיישב לקבל הצעת מחיר והופ - עוד 4K כי אתה לא רוצה לבן. מה, אחרי שכל כך התאמצת תוותר על הרכב בשביל 3% תוספת. יאללה, שיהיה. אתה הרי לא רוצה צבע לבן, זה כל כך סתמי. כסוף זה הרבה יותר מאגניב :-P

זה נכון, אבל עדיין עם המבצע המחיר הסופי יוצא משתלם ביחס למה שמקבלים, אבל נכון...באמת גניבת כסף נוספת סתם.

פורסם

למה בגולף זה עולה 4K תוספת ובלאון 2K?

זה בכלל הזוי.

הריי מדובר על אותו הצבע בדיוק ואם אני לא טועה הלאון אפילו קצת גדולה יותר.

פורסם
גם בפורד תוספת 4,000 ש"ח על צבע אדום...הסוכן אמר שצובעים ב-7 שכבות צבע כי זה אדום מיוחד משהו ושחור אני חושב תוספת 2,000 אם איני טועה.

זה נכון, אבל עדיין עם המבצע המחיר הסופי יוצא משתלם ביחס למה שמקבלים, אבל נכון...באמת גניבת כסף נוספת סתם.

בפורד אכן יש תוספת על הצבע האדום ״המיוחד״

על כל שאר הצבעים (כולל שחור,אני קניתי פוקוס שחורה) אין תוספת.

V5

פורסם

אצל רוב היבואנים ישנה תוספת בעבור צבע מטאלי.

כל יבואן גובה סכום אחר בעבור הצבע כאשר המחיר הממוצע עומד על סביבות 2000 ש"ח.

וישנם צבעים אשר אינם מטאלים ולא רק בלבן, למשל שחור, אדום או צהוב (אלפא + לנצ'יה).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מניח שגם אם תזמין פרארי, ואני מאחל לך את זה מכל הלב, תגלה שעל כל שטות ותוספת יש מחיר. לכל מכונית יש מחיר בסיס ומולטימדיה, או ריפודי עור, גג שמש ג'אנטים וכו' זה בדרך כלל איבזור אקסטרה שיש עליו תוספת מחיר. ספציפית לגבי הלאון, ואני מתאר לעצמי שיצא לך לנהוג בו לא פעם, תודה שמדובר במבצע יוצא מהכלל שווה. אז היבואן מבקש תוספת על צבע משיקולים כלכליים שלו אבל הפואנטה במבצע הזה זה הרכב ולא הצבע. מי שזה כל כך משנה לו שיוסיף 2000 שקל. עדין הוא מקבל רכב בהנחה של כמעט 30,000 שקל ממה שהיה לפני חודשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...