Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כשבועיים בערך קניתי רכב, ברצוני לשדרג את המע׳ הבסיסית שקיבלתי עם הרכב.

הרדיו דיסק שקיבלתי הוא KD-R800 של חברת JVC; נקנה מטום קאר ע״י הבעלים הקודם.

איך הרדיו דיסק עצמו?

מישהו יכול לומר לי בוודאות כמה יציאות למגבר יש לו? (בטום קאר רשום אחת, באתרים אחרים רשום שתיים)

חוץ מהרדיו דיסק ברצוני גם להביא קומפוננט, מגבר וסאב (לא מחפש משהו פלצתי, אלא משהו קטן ויעיל)

אני מחפש משהו שינגן טוב עם הרדיו דיסק הנוכחי שלי (או שאתם ממליצים להחליף למשהו אחר?)

תודה מראש,

דן

Peugeot 206XS

פורסם

באיזור האלפיים שקל עם גמישות קלה לפה ולשם.

הכיוון שלי הוא קומפוננט של מורל טמפו, מגבר של JBL 1004, סאב ES300 (למרות שהוא טיפה יקר, יחסית לתמורה או שאני טועה?)

אם יש לכם עוד המלצות לתת לי, אשמח! 

Peugeot 206XS

פורסם

הסאב של הDLS עולה 700 בערך עם תיבה?

וסתם שאלה אתה מעדיף אותו על פני ההרץ, או שפשוט התכוונת שעדיף מורל דוטק ולקחת סאב קצת פחות טוב?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

הסאב של DLS ובכלל החברה בפרט לא מוכרים לי, איך הביקורות עליו? כמה RMS הוא מוציא?

במה ההרץ יותר טוב ממנו?

אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הסאב של JBL1014? 

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...