Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו חושבים על רכישת הפיאסטה הידנית שמוצעת היום ב 75K ש"ח, בכוונתי לבצע טרייד אין על הרנו סניק 2002 שלי (שבטח אקבל עליה גרוש וחצי)

השאלה האם גם במעמד קניית רכב הנחשב "תקציבי" כזה יש על מה להתמקח ולנסות לקבל הנחה או לפחות איזה אקסטרות כלשהן?

אם התשובה היא כן אשמח לקבל קצת טיפים בנושא כי אני ממש חלש בענייני התמקחות

תודה

ערן

פורסם
אנחנו חושבים על רכישת הפיאסטה הידנית שמוצעת היום ב 75K ש"ח, בכוונתי לבצע טרייד אין על הרנו סניק 2002 שלי (שבטח אקבל עליה גרוש וחצי)

השאלה האם גם במעמד קניית רכב הנחשב "תקציבי" כזה יש על מה להתמקח ולנסות לקבל הנחה או לפחות איזה אקסטרות כלשהן?

אם התשובה היא כן אשמח לקבל קצת טיפים בנושא כי אני ממש חלש בענייני התמקחות

תודה

ערן

במקרה שאתה מבצע "טרייד אין" נקודת הפתיחה שלך עוד פחות טובה, בסוכנות עושים לך סוג של "טובה" כאשר הם לוקחים את הרכב שלך בטרייד. כאשר אתה מגיע לסוכנות רק עם מזומן נק' הפתיחה שלך הרבה יותר טובה.

גם פריסת תשלומים וכו' מגיעה על חשבון הנחה מסויימת שאפשר לקבל.

בכל מקרה אני בספק גדול אם אפשר "להוציא" הנחה נוספת על הרכב הספציפי. מעולם לא קניתי רכב בסוכנות "פורד" ואני לא יודע איך הדברים מתנהלים שמה, יש הבדלים גדולים במדיניות ההנחות אצל כל יבואן.

פורסם

מניסיון לא תקבל שום הנחה על המחיר כשהרכב הוא כבר במבצע. מה שכן תוכל אולי להתווכח על תוספות קטנות לרכב (חיישני רוורס, רמקולים וכו'...) הכל תלוי בסוכן שמולך שרוצה למכור ובכושר ההתמקחות שלך.

כמו שאמר קודמי, בביצוע טרייד אין נקודת הפתיחה שלך נמוכה יותר כי "כבר עושים לך טובה".

אין נאמן כמו כסף מזומן :-)

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

חשבתי ככה :-(

לפחות מיגון אנסה לקבל

בכל מקרה ניסיתי לתאם נסיעת מבחן ליום שישי ונאמר לי שאין נסיעות מבחן בשישי - קצת לא מובן האמת, הרי זה היום העיקרי שבו אנשים פנויים לכל מיני סידורים.

פורסם

יותר מזה יש רק פיאסטה ידנית אחת בכל ארץ לנסיעות מבחן :shock:

זה פשוט מראה עד כמה היבואן הזה רוצה למכור ולהתאמץ בשביל הלקוח הפרטי....

• תוכן חדש...