Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נפגעתי מהביזיון הזה שנקרא ביטוח ישיר (9000000)- עשיתי ביטוח שם למאזדה 3. כשנגמר הביטוח גיליתי במקרה שהם חידשו לי אותו בלי הסכמה שלי (ביטחתי כבר במקום אחר). כשהתקשרתי לנציג לקוחות שלהם הוא אמר לי "לא ענית לטלפון אז חידשנו אותו", כמובן שיש להם את המשפט הרגיל "מנהל יחזור אליך תוך 4 ימים". אני כבר עשיתי הכחשת עסקה בויזה בשביל שאני לא אחויב בכסף. בקיצור ביטוח ישיר או 9000000 שזה אותה חברה פשוט להיזהר כי הם חבורה של נוכלים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עוד שמטפל בכל מיני בעיות מולם,

קוראים לו ניר גורן.

פנה אליו, הוא ישמח לטפל.

בכל מקרה הפעולה לא חוקית.

פורסם

זה קורה לא רק איתם. לי זה קרה עם שירביט.

אבל זו לא היתה בעיה לבטל. התקשרתי ואמרתי שלא ביקשתי לחדש. אמרו שהם מחויבים לחדש אם לא קיבלו הוראה מפורשת ממני לא לחדש, כדי למנוע מצב שאדם נוסע בלי ביטוח חובה עקב שיכחה. ביקשו שאפקסס להם את תעודת ביטוח החובה החדשה שעשיתי בחברה אחרת ולאחר ששלחתי זיכו אותי בסכום שבו הספיקו לחייב.

פורסם

גם לי זה קרה עם שירביט.

בנושא לא קשור אבל דומה, הבנק שלי הזמין לי אשראי של אמריקן אקספרס למרות שאמרתי להם בפירוש שאני לא רוצה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קרה גם לאבא שלי עם ביטוח ישיר. אחרי הרבה שנים איתם, על הטעות הזו הם איבדו לקוח.

פורסם

לי זה דווקא לא קרה עם 9 מיליון.

כשהביטוח על הרכב הקודם שלי עמד להסתיים קיבלתי מהם שלל מיילים וטלפונים עם הצעות לחידוש.

קצת אוף טופיק:

זה כן קרה לי עם סלקום, שאמרתי במפורש שאני לא מעוניין בביטוח לגלקסי, ובכל זאת עשו לי ביטוח לגלקסי. :lol:

V5

פורסם

ב 9 מיליון חידשו לנו פוליסה למרות שבשיחה עם נציג ביקשנו באופן מפורש שלא יחדשו. לצערי גבו סכום נכבד עד ששמנו לב.

החזירו לאחר מסכת חפירות ועינויים. ז-ב-ל של חברה. עשו לנו את זה בעוד שתי פוליסות שלא קשורות לרכב.

וכן, בסבבה שלי לממן לשוקון טיול לחרמון כי אם הוא ינסה להבריז לי פעם אחת - אני יודע איפה המשרד שלו וגם איפה הוא גר :evil:

בביטוחים טלפוניים אתה יכול רק לדבר ללמפה ויעבירו אותך מנציג לנציג עד שתצא נשמתך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חברים,

לא מעוניינים לחדש?

כלל ברזל:

תשלחו פקס עם הודעת אי חידוש, ותוודאו שהוא התקבל.

לא שיחת טלפון, ואל תחשבו שאם לא ביקשתם לחדש, זה לא יקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי אמר שזה לא חוקי?

לפי מה שידוע לי, מותר להם לחדש ביטוח 3 שנים מבלי לבקש ממך אישור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אבל למה?

אצל שוקה הרבה יותר יקר ושוקה נוסע לטיול בשוויץ לעשות סקי על חשבוננו...

חבורה של נוכלים ביטוח ישיר ו9000000 שמסתתרים אחרי הטלפון ומעברים אותך מאחד לאחד ובסוף מנתקים את השיחה.

לא משנה אצל מי לעשות ביטוח רק לא אצלם.

יוסי

• תוכן חדש...