Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב שימלא את מקומה של הפיג'ו האהובה שלי שנמכרה.

התקציב הוא באזור ה35K.

עדיפות לרכב חסכוני בדלק וידני.

אשמח לשמוע המלצות ממכם.

Seat Ibiza 2012

פורסם

אתה יכול לבדוק גרנדה פונטו עדיפות למנוע 1.4 בטיחותית וחסכונית בקטגוריה,פחות חסכונית אך חזקה יותר היא גטס עדיפות לרמות איבזור GLS\GLX\GLI רק לא GLF אחרי 2006 קיבלה תוספת כוח 97 כ"ס.

פיגו 206,נוחה יותר,אולי פחות אמינה וחלפים קצת יותר יקרים,אך ה206 כמו ה 306 נחשבים לדגמים מוצלחים,חשוב לבדוק ידיד איתות,החלפתה לא זולה.

רכב מיני גם מתאים או רק סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניראה לי התכוונת לגם מיני יתקבל,תאלץ להיתפשר על כוח,אך תקבל רכבים מאוד חסכונים וזולים לתחזוקה למשל הפנדה,אולי מליסינג אלטו 2009 למרות שהיא קצת מעל התקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...