Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קרתה לי היום תאונה שנסעתי עם המוסטנג

בזמן פניה רכב סטה ממסללו ושיפשף לי את כל הטמבון הקדמי

נזק שאני מעריך אותו כ 1000 שח ( עלות טמבון + יבוא )

הוא מבחינתו לא מודה, דיברתי עם הסוכנת ביטוח ומבחינתה צריך להגיש תביעה אזרחית

מישהו התנסה בעניין כאשר זה רכב אספנות ?

אשמח להתיעצות כי אין לי ממש מושג בדברים האלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בעבר, ניכנס בי רכב מאחור בשעה שעצרתי במעבר חציה על מנת לתת להולך דרך לחצות. הרכב היה סיטרואן ds 1972. הפגיעה היתה בטמבון האחורי. עכשיו לך תסביר שאי אפשר לתקן כזה טמבון, ושאין מצב למצא כאן בארץ. במיקרה שלי למעשה, האפשרות היחידה היתה ליבא טמבון משומש מחו"ל. הגברת הפוגעת סירבה לקחת אחריות על הפגיעה, ולא היה מנוס מתביעה. ואכן, הסופו של דבר קיבלתי את כספי.

אריה

פורסם

לא צריך להיות שום הבדל בין רכב אספנות לרכב רגיל.

תתקן / תזמין מחו"ל ואת החשבון תגיש לנהג הפוגע.

לא משלם בטוב , תובע אותו בבית המשםט לתביעות קטנות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי דודו, לא אוכל לעזור לך עם התביעה אבל, יש לנו ניסיון רב ביבוא אישי של חלקי חילוף ואני מבטיח לך שתקבל דרכנו מחיר תחרותי כשתחליט לייבא. אני מפנה אותך לאתר שלנו הכולל לינקים לאתרים של דילרים ומחשבון ליבוא רכבים וחלקי חילוף. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה בנושא. עמיר

שם האתר: ushops

• תוכן חדש...