Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לרכוש באיביי מוצר חשמלי יקר ולשלוח אותו לארץ דרך USPS.

האם יש סיכוי שבמכס יקבעו שהוא לא עומד באישור מכון התקנים וכו', אע"פ שהוא נמכר בארץ ? (ההבדל היחיד בינו לבין מה שנמכר בארץ זה המתח- אירופאי \ ארה"ב)

פורסם

טרנספורטר, לפעמים הפריט נכנס לארץ אבל היבואן מחליף לו את הכבל לכזה שתיקני בארץ - וזה כל ההבדל ולכן הוא "לא עומד בתקן הישראלי". טיפשי, אבל זה המצב. אני לא יודע לגבי הפריט שלך, אבל יכול להיות שזה המצב או דומה לו, תבדוק בכיוון. חוץ מזה, הם חייבים לנמק למה לא עומד בתקן.

וחוץ מזה - הרי ידוע שהתקנים האירופיים והאמריקניים שווים לרקטום, ורק פה בארץ ממציאים תקנים ישראליים שהם הכי טובים בעולם, כי אנחנו יודעים הכי טוב מכולם. זה ידוע.

פורסם

רוב אם לא כל התקנים הישראליים הוסבו לתקני השוק המשותף.

לכן אם המוצר נמצא בארץ סימן שבגדול הוא עומד בתקן.

אם לצורך התאמת המוצר שלך יהיה צורך להשתמש בטרנספורמטור ייתכן וירצו לראות את צורת החיבור.

בכל מקרה בקש מהספק שיצרף לך את תעודת הבדיקה של מכון התקנים האמריקאי אם קיימת כזו או לפי איזה תקן אמריקאי או אירופאי

הוא נבדק.

בכל מקרה הם רשאים לחייב אותך לעבור בדיקת מעבדה במכון התקנים לאסמפלר שלך ואז תכין בצד מבלי שנרגיש כמה אלפיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רוב אם לא כל התקנים הישראליים הוסבו לתקני השוק המשותף.

לכן אם המוצר נמצא בארץ סימן שבגדול הוא עומד בתקן.

אם לצורך התאמת המוצר שלך יהיה צורך להשתמש בטרנספורמטור ייתכן וירצו לראות את צורת החיבור.

בכל מקרה בקש מהספק שיצרף לך את תעודת הבדיקה של מכון התקנים האמריקאי אם קיימת כזו או לפי איזה תקן אמריקאי או אירופאי

הוא נבדק.

בכל מקרה הם רשאים לחייב אותך לעבור בדיקת מעבדה במכון התקנים לאסמפלר שלך ואז תכין בצד מבלי שנרגיש כמה אלפיות.

אם יש לי חבר שהזמין כבר 3 מכשירים כאלה לארץ ולא עשו לו בעיות, אין סיבה שיעשו לי בעיה נכון ?

פורסם

מקטין את הסיכוי אבל דבר לא מובטח , תלוי על איזה מוכס נפלת:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מקטין את הסיכוי אבל דבר לא מובטח , תלוי על איזה מוכס נפלת:evil:

אין דרך לוודא את זה לפני?

אני סך הכל צריך לשים מתאם מחשמל של ארה"ב לישראל...

• תוכן חדש...