Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

אבי מחפש רבות אחר רכב, עוד רכב כמו היסטורית הרכבים שלו: משפחתי, סולידי, אמין, חלקים בשפע, חסכוני וכל זה.

עכשיו, רציתי שהוא קצת יצא מהסולידריות כי בכל זאת חיים רק פעם אחת, וגם השוק במצב הכי טוב שאפשר לנצל.

אנחנו מחפשים את הדברים הבאים:

1. אבזור יוקרתי - שנכנס פנימה ולא נראה מאזדה 3 עם מסך. סאנרוף, ג'אנטים, מערכת שמע בריאה, שליטה מההגה וכו'..

2. אנחנו מבינים לאן נכנסים, האחזקה השנתית תעלה משמעותית מרכב רגיל אבל עדיין אנחנו לא מחפשים רכב עם הוצאות לא שפויות כמו פורשה ופארארי. רצוי שתהיה אמינות כלשהי, EBAY וOEM זאת לא מילה גסה כי יש לי ולאבא שלי מספיק זמן להזמין חלקים וכו'.

3. נפח מנוע זה לא חיסרון - אנחנו נוסעים באוטו הזה 8K~ בשנה, גם עם 1 ל5 אפשר לחיות.

4. שנתון 2007+.

5. תקציב 100K~

אוקיי אז אחרי כל זה, בנתיים המתמודדת המובילה היא קרייזלר 300C. האוטו נראה מעולה, יוקרתי, קיים בלוחות בשפע ואפשר למצוא שמורה במחיר שצויין. למישהו יש דעות על הרכב ?

בכל מקרה, יש עוד רעיונות ? אשמח לשמוע !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יגואר S טייפ תענה על דרישותיך.

גם מבחינת מראה וגם מבחינת פינוק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

300 C היא אחת מהרכבים האהובים עליי,אבל אתה יודע מה הבעיה עם הקרייזלרים?

לא מחירי החלקים שאותם אפשר באמת להזמין מחו"ל אלא מחירי העבודה במוסך-ברוב המיקרים זה רק מוסך מרכזי נוגע ברכבים האלו.

קאדילאק STS

ביואיק לה קרוס

במיוחד לאור המשפט הראשון שלך הייתי שוקל היטב את הבחירות שלי.

Gn'f'R

פורסם

אחת מנקודות התורפה של הC300 מבית קרייזלר היא האינטריור(פנים הרכב) בו איכות החומרים וההרכבה אינם ברמ של רכב יוקרה מסוגו.

פורסם

קרייזלר 300C הוא לא רכב יוקרה, לפחות לא בארה"ב, והוא לא ממש מתחרה ברכבים כגון אאודי A6. התמחור שלו בישראל הוא הזוי.

הואיל ובישראל הקרייזלר עולה בערך אותו דבר כמו רכבים מצוינים כדוגמת אאודי A6 שעולים עליו בכל מובן (למרות שבארה"ב, למשל, הוא עולה רק חצי מהם), אני מציע בחום להוריד אותו מהרשימה.

פורסם

אני לא חושב שכדאי לכם לרכוש רכב יוקרה של ממש, בטח בהתחשב בעבר ומה שאביך רגיל.

נראה לי שהכי מתאימות הן המשפחתיות הגדולות בדגמים מאובזרים כמו סובארו B4 בדגמי ה-2.5 או ה-3 ליטר, סקודה סופרב, פולקסוואגן פסאט, וולבו S60 בגירסאות האטמוספריות שמזדקנות טוב יותר, טויוטה קאמרי, הונדה אקורד בדגמים החזקים והמאובזרים ואולי בלחץ בלחץ לקסוס IS250.

אני חושב שכל אחת תתן ערך מוסף מ-"סתם" משפחתית ועדיין לא תדרוש תחזוקה מיוחדת שגם עולה הרבה ולא תאבד ערך בצורה חמורה וגם לא יעלה יותר מדי לבטח אותה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

Mike808 אקורד, B4, סופרב, קאמרי, פאסאט לא בחשבון. מנגד הS60 והלקסוס נשמעות כאופציה טובה. לבחור שהציע יגואר, זאת עלות מטורפת מאוד היינו רוצים לראות אחת בחנייה אבל זאת הרפתקה לא רצוייה.

ביואיק לה קרוס דור קודם לא בעלת מראה חינני, שמעתי על אודי A6 הרבה דברים שלילים שזה אוטו שהוא מועד לחורים בכיסים, אשמח לשמוע את דעתכם עליו.

קאדילאק STS נשמע כמשהו מאוד מיוחד, נברר עליו לעומק. לגבי הקרייזלר, נלך למוסכים שאבא שלי עובד איתם ונראה אם יש צדיק בסדום.

תודה רבה לכם חברי הפורום, נחזור עם התפתחויות בעתיד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מניסיון של שנתיים כמעט על A6 שיש במשפחתנו, הרכב מפנק ומאובזר ברמה גבוהה.

העלויות אחזקה לא ממש בשמיים כמו שחושבים.. בתנאי שמדובר בדגם הדיזל שחיפשנו הרבה מאוד זמן שצריכת הדלק שלו היא 1 ל8.5 - 9 משולב.

כמו שאמרתי קודם הרכב מאובזר ברמה גבוהה:

מראה מרכזית ומראות צדדיות מתכהות, כמו כן המראות הצדדיות חשמליות מחוממות ומתקפלות.

כיסא נהג ונוסע חשמליים ובעלי תמיכת גב מתכוונת חשמלית, כמו כן יש 2 זכרונות.

בקרת שיוט ושליטה על מערכת השמע מההגה.

דיבורית BT מקורית מובנית במערכת.

דיפוני עץ (שלא נראים כמו פלסטיק זול)

מושבי עור.

סאנרוף.

מחשב דרך.

GPS מובנה. (אמנם לא מקורי של החברה, אבל עובד לא רע)

חיישני רוורס קדמיים ואחוריים(מובנים).

צ'נג'ר בתא הכפפות.

בקרת אקלים מפוצלת, עם 4 יציאות לאחור.

ואולי עוד כמה שטויות ששכחתי..

הדגם שלנו זה ה3.0TDI קוואטרו.

שלפני שנתיים כמעט עלה 125K היום עולה בסביבות 90 אם לא פחות..

מה שכן תיקונים אפשריים שיכולים לצוץ אכן עולים לא מעט, תושבות מנוע לדוגמא עלו 5000 שקל לזוג.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
Mike808

קאדילאק STS נשמע כמשהו מאוד מיוחד, נברר עליו לעומק. לגבי הקרייזלר, נלך למוסכים שאבא שלי עובד איתם ונראה אם יש צדיק בסדום.

תודה רבה לכם חברי הפורום, נחזור עם התפתחויות בעתיד.

שלום,

אשמח אם תעדכן אותי לאחר בירור במוסכים לגבי הקרייזלר באם מצאת צדיק שלא תחת גג מוסך מרכזי (אפילו בהודעה פרטית)

לצורך העיניין ,לפני שרכשתי את הקרייזלר שלי הSTS הייתה ברשימה שלי הייתה שייכת לשכן שלי דאז,(למרות שאצלי דובר על מודל 2000 ותקציב של עד K35),האישה לבסוף בחרה בסיברינג...אנחנו נוסעים עד 12K בשנה וכמוך גם אנחנו לא ייחסנו חשיבות גבוהה לדלק,אך עדיין ביקורים במוסכים מוגדרים כהתאבדות ואף לא נעימים כשאתה נאלץ להשאיר רכב במוסך ל 3 ימים בגלל משאבת מים,או לאחרונה עוד 3 ימים בגלל חיישן שאין בנמצא.

כמובן שאם הייתי מעמיד את הSTS מול ה 300C אז הייתי בוחר בקאדילאק-היא משדרת אימרה וסטטוס,במיוחד כשזה מגיע לאיבזור ועיצוב פנים.

ה300C קנתה אותי רק בזכות המראה החיצוני האגרסיבי ונפח המנוע הנדיב,אך מבחינת פנים היא קצת מאכזבת בתמורה למחיר הבאמת מופקע שדורשים עלייה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...