Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"במקרה" אני מפתח iOS בחברה שעושה גם אנדרויד...

זה חלק מהמשמעות של הפיגור של שנה שנה וחצי אחורה.

החלק השני של הסיבה הזו היא שגם היום - iOS היא הפלטפורמה עם כמות השימוש הגבוהה יותר משמעותית ועם כמות הכסף הגבוהה יותר משמעותית על אף העובדה שכמותית כבר בתיאוריה יש יותר אנדרויד.

החלק השלישי זה האחידות של המכשירים והSDK.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שזה לא נושא הדיון, אבל פעם הייתי קורא את ההודעות האלו מהצד והייתי בטוח שבאמת אנדרואיד זה הדרך.

וצחקתי על כל המעריצי APPLE האלו :lol:

עד שהיה לי גלאקסי S2 (שהוא בין האנדרואידים כי טובים גם היום ובייחוד שהוא יצא) ואת האייפון 4.

מה אני אגיד לכם? כל פעם שיכולתי בחרתי באייפון. הרבה יותר נוח, ידידותי, פשוט החבילה מרגישה יותר טוב.

לא הרגשתי כמעט שום הגבלה איתו ואת אלו שיש פריצה פותרת מייד.

אז אתם יכולים לספר לי על אנדרואידים עד מחר. שהיה לי את שניהם בהישג יד תמיד בחרתי באייפון. למרות שבהתחלה הייתי אנטי IPHONE רציני ורק בשנה האחרונה נכנעתי.

פייסבוק לעומת זאת אני לא פותח ולא מעניין אותי כלום :twisted:

פורסם

לזכות הגלאקסי 2 ייאמר שהוא באמת רץ חלק יותר מאביו, הגלאקסי הראשון. הוא כבר לא נתקע ולא לוקח לו שעות להפעיל אפליקציות, אבל עדיין מקבל כפה סגירה מדי פעם. מה זה פה, ווינדוס XP ? (מדובר על מספר מכשירים של חברים שהתקנתי עליהם PILOTX האחרון + 2ND CORE).

עם ICS לא יצא לי להתעסק, ואני מאמין שהם עשו שם שיפור מטורף, אבל עדיין, זה לעולם לא יעבוד חלק כמו מערכת שתוכננה במיוחד למספר מכשירים מצומצמם כמו ה IOS. בדיוק כמו סיפור הווינדוס-OSX.

אבל כל זה בכלל לא משנה,

זה בשביל החברה. שרוצה אייפון ולא משנה מה.

הבחורה יודעת מה היא רוצה, וזה הכל.

Stay Dirty

פורסם

מאמר מעניין על היציבות בהשוואה בין אנדרואיד לIOS

http://www.tgspot.co.il/android-vs-ios-which-is-really-more-stable/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheGadgetSpot+%28TGspot%29

כמות FC שיש באנדרואיד היא נמוכה יחסית לכמות המכשירים שיש בשוק,ישנם אפלקציות ירודות ולא מעודכנות שבגללם יש FC בגאלקסי,המכשיר רץ יותר מהר מכל מכשיר שראית עד כה.

מה גם שבאייפון אפל עשו "עידון" לFC לאומת אנדרואיד שהוא יותר מורגש ברגע שהוא מתרחש.

אסף,יש רומים טובים פי כמה מפיילוט,בטח שמת להם בכוונה את הרום הזה כדי שהם יעברו לאייפון:wink:

ICS אין לכם מה להתעסק איתו,הוא עדיין בטה ומלא בFC ואי תאימות כרגע.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

המרקט באנדרואיד פשוט חסר טעם, 400 אלף אפליקציות מתוכם 350 אלף עוסקים בשיפצור המערכת.

באמת שצריך לחלק את המרקט לשני חלקים.

חלק א אפליקציות מערכת כאנלוג לסידיה באייפון, כאן האנדרואיד שולט בכול פרמטר ואין מה להתווקח על זה.

חלק ב אפליקציות שמספקות תוכן כול שהוא, בחלק הזה המרקט מפגר באיזה 4 שנים אחרי אפסטור :)

אודי A4

דימה.

פורסם

רק אותי לא מעניין כמה אפליקציות יש בכול פלטפורמה?

הרי בסה"כ, כשעובר הבאז הראשוני, מתוך כול החצי מיליון אפליקציות, בסופו של דבר אני משתמש גג ב-20. ואני ממש לא חושב שמי שקונה את המכשירים האלה קונה אותם בשביל חתול מדבר על המסך או בשביל לשחק בהורדת נייר טואלט כמה שיותר מהר :)

פורסם

תתפלא אבל זה חלק מחווית השימוש, ללא האפליקציות השטוטיות האלו המכשיר היה משעמם :)

אודי A4

דימה.

פורסם

הבחורה יודעת מה היא רוצה, וזה הכל.

בדיוק. וזו הסיבה שבכלל כתבתי את מה שכתבתי. ולא שלא ברור לי שלא אשנה את דעתה, כי אייפון זה הכי בעולם אפילו אם זה מכשיר בן כמעט שנתיים במחיר של מחירים חדישים לגמרי. הבעיה היא שזה בדיוק מסוג הדברים שאני רואה מתחום הרכב. פח עבה, בגאז' ארוך כי זה מרחיק מהנוסעים מאחור, 1.6 אוטומט וכולי וכולי. כל מיני מיסקונספציות שנובעות מעניינים פסיכולוגיים נטו.

אגב, עדיין לא קיבלתי דוגמאות קונקרטיות למחסור האדיר באפליקציות איכותיות. לא, באמת, אני מת לדעת מאילו אפליקציות אתם נהנים באופן יומיומי, שאצלי פשוט לא קיימות (או שהן באיכות נמוכה כל כך, שאפילו משתמש "חצי מתוחכם" כמוני לא יכול להשתמש בהן). החברה של גבי 88, אגב, בוודאי תצטרך אותן הרבה יותר ממני :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדוגמא כל נושא הוידאו סטרימינג מפגר מאחור משמעותית.

כדי לסדר את זה - אנדרויד בICS אימצו תקן שאפל הוציאו לiOS3 כדי לישר קו ולאפשר סטרימינג איכותי באפליקציות (וזה עדיין מאוד לא נפוץ כאמור).

אם בא לך לקרא - http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_Live_Streaming

גם במשחקים האנדרויד ממש לא שם.

עוד אפליקציה פשוט אדירה זה iTunesU שזה מערכת למידה אונליין שכוללת קורסים מדהימים מMIT , הארוורד וכל האוניברסיטאות הכי טובות בעולם - עם שיעורי וידאו , מצגות בPDFים ועוד.

עוד נקודה שלי חשובה זה ניהול ועדכון של פודקאסטים.

זה ככה ב2 דקות חשיבה בשלוף ומה שקרוב אלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרגתם את הבנאדם, תגידו לו אם זה משתלם או לא?!(לעומת קניה במקום אחר, ולא של מכשיר אחר)

חברה שלו רוצה, ואם זה מה שהיא רוצה רוני, גם אם תביא את כל מומחי הטכנולוגיה בעולם,

ותצרף את ליידי גאגא, מדונה, וביונסה, שיגידו לה שאותן הם שכנעו, זה לא יעזור, היא רוצה אייפון.

מה הבעיה? כל אחד שיקנה מה שבא לו. מי שרוצה אייפון, שיבחר באייפון, ומי שרוצה אנדרואיד,

שיקח אחד מהמכשירים המובילים וזהו. למה כל פעם להתווכח על משהו שאין לו תשובה חד משמעית?

פורסם
תתפלא אבל זה חלק מחווית השימוש, ללא האפליקציות השטוטיות האלו המכשיר היה משעמם :)

מסכים בהחלט!

רוני תקח לדוגמא לגבי הציטוט הזה את temple run. להתקל ברכבת באנשים, לא רק ילדים וחיילים שמשחקים במשחק הנ''ל בתדירות גבוה מעיד על משהו.

וכדי להמחיש את הדוגמא, זה חסר באנדרואיד שיש אפילו קבוצות פייסבוק שנפתחו למען המטרה.

http://www.facebook.com/pages/Temple-Run-To-Android/109100529203971

ואם תחפש במרקט את המשחק תמצא הרבה זיופים העיקר שיעלו את מונה האפליקציות.

אושרי, השרשור אבוד.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

"טמבל רץ" יצא החודש כניראה לאנדרואיד,לא שהוא שווה התייחסות מיוחדת אבל שיהיה

posted via cupra tuning device

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לדוגמא כל נושא הוידאו סטרימינג מפגר מאחור משמעותית.

כדי לסדר את זה - אנדרויד בICS אימצו תקן שאפל הוציאו לiOS3 כדי לישר קו ולאפשר סטרימינג איכותי באפליקציות (וזה עדיין מאוד לא נפוץ כאמור).

אם בא לך לקרא - http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_Live_Streaming

גם במשחקים האנדרויד ממש לא שם.

עוד אפליקציה פשוט אדירה זה iTunesU שזה מערכת למידה אונליין שכוללת קורסים מדהימים מMIT , הארוורד וכל האוניברסיטאות הכי טובות בעולם - עם שיעורי וידאו , מצגות בPDFים ועוד.

עוד נקודה שלי חשובה זה ניהול ועדכון של פודקאסטים.

זה ככה ב2 דקות חשיבה בשלוף ומה שקרוב אלי.

ליביו

או, סוף סוף תשובה נורמלית.

וידאו סטרימינג - דווקא שיחקתי עם זה קצת והאיכות סבירה (נכון שלפני חצי שנה זה היה הרבה פחות טוב).

משחקים - המשחקים שאני ראיתי לאנדרואיד הם נהדרים (ואני לא מדבר על נייר הטואלט), אני בספק שבאמת צריך יותר מזה. לא יודע מה זה הטמבל רץ הזה, אבל יש לי תחושה שזו לא סיבה אמיתית להעדיף אייפון על אנדרואיד...

פודקאסטים - יש לא מעט אפליקציות מתאימות במרקט. לא יכול לערוב לאיכות, אבל דברים מתקדמים מאוד מהר.

ה-iTunesU זה בעצם הדבר היחיד המשמעותי, כפי שאני רואה את זה, ולא מצאתי מקבילה אנדרואידית.

שים לב, אני לא טוען שאייפון פחות טוב מאנדרואיד. אני טוען שהעדפה חד משמעית לאייפון בגלל "כמות ואיכות האפליקציות" היא טפשית. בטח ובטח כשמדובר בקניית מכשיר מיושן במחיר מופקע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...