Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד, לא אמרת שאתה עוזב את הארץ ?..

אגב, גם אני סקרן למה לא עזבת את הארץ/פורום אחרי מליוני הודעות בנושא.

תהנה ממנה ואולי זה ישנה את דעתך לגבי לעזוב את הארץ :lol:

אני לא בדיוק עוזב, אני נוסע לעבוד בחו"ל עם חוזה לכמה שנים, בתחום שמאוד מעניין אותי.

(אין פרטים עד שיתחיל הפרויקט עצמו).

הטיסה תהיה עוד חודשיים-שלושה וסביר להניח שפעם בחודש בערך אני חוזר לארץ.

בינתיים אני עובד בזה מפה.

כשאני לא פה, אמא שלי תשתמש באוטו קצת.

היא לא עוברת את ה3000 סל"ד וגם לא את ה8000 ק"מ לשנה, אז זה בסדר.

התחזוקה תהיה עלי כי זה אפילו לא האוטו היומיומי שלה.

איזה שנתון ויד ?

אני מת על הג'אנטים האלו, אם לא תרסק אותה תרשום אותי בתור הבעלים הבא כשתרצה למכור.

האמת היא שהבעלים הקודם ממש לא רצה למכור (ההורים שלו הכריחו אותו) והוא מקווה שעוד שנה-שנתיים הוא יקנה אותה ממני בחזרה.

זה לא יקרה...

תתחדש.

אני מקווה שאתה מכיר מוסכניק שיודע לטפל באלפות.

המנוע כנראה לא 'חדש' אלה מייבוא או שעבר אוברול.

המנוע היה עם 40000 קילומטר עליו ונשמע מצוין.

אני מכיר כמה שמטפלים באלפות ועשיתי מחקר עליהם לפני שקניתי את האוטו כי התחזוקה של רכב כזה היא החלק הכי קריטי באחזקה שלו.

אם התחזוקה לא טובה, הכל הולך לעזאזל.

פורסם
אז ככה:

לפני שלושה ימים הופיעה בפני הזדמנות של פעם בחיים לקנות רכב מעולה שתמיד רציתי עמוק בלב ובמצב כמעט מושלם.

הצלחתי לקנות היום את הרכב.

זה אלפא 156 עם מנוע 2.0 Twin Spark ותיבת הילוכים SELESPEED.

יש עליה 252000 קילומטרים ומנוע חדש מלפני 10000 ק"מ.

קניתי אותה היום וכבר עשיתי עליה 200 קילומטרים, שמהם 40 באזור משגב והסביבה (סיבובים וגבעות).

הרכב כיפי לנהיגה בצורה מדהימה והרעש גם מדהים.

מחר אני אעלה עוד תמונות (ואולי גם סרטונים).

לא שהבנתי איך הרכב הזה, עם הגיר הזה, הוא משהו שלב כלשהו תמיד רוצה, או כיצד רכב עם 250K ק"מ הוא הזדמנות של פעם בחיים (גם אחרי מנוע חדש), אבל תתחדש ותהנה.

אגב, יש ביד2 156 סלספיד 2004 יד I (!) עם 153K, נשמע לי יותר "הזדמנותי", אבל כאמור - מאחל לך רק הנאה ונסיעה בטוחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72, אני אישית מכיר את הרכב ויכול לספר לך שהוא באמת הזדמנות.

הרכב טופל ע"י הבעלים במוסך מורשה אלפא והושקע בהרבה אהבה ובתור אחד שיצא לו לסוע באלפא הזו היא ממש לא מרגישה\נראת כאלפא עם 250K.

יוסי,תתחדש (שוב:-P) יוני שמר יפה על האוטו תשמור עליו גם אתה (הוא החליף את המסגרת השבורה שסביב הידית הילוכים?)

נ.ב

אריק, אתה קשיש על טוסטוס אין לך זכות דיבור :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
לא שהבנתי איך הרכב הזה, עם הגיר הזה, הוא משהו שלב כלשהו תמיד רוצה, או כיצד רכב עם 250K ק"מ הוא הזדמנות של פעם בחיים (גם אחרי מנוע חדש), אבל תתחדש ותהנה.

אגב, יש ביד2 156 סלספיד 2004 יד I (!) עם 153K, נשמע לי יותר "הזדמנותי", אבל כאמור - מאחל לך רק הנאה ונסיעה בטוחה.

אני מכיר את הבעלים ויודע איך הוא שמר על הרכב.

חוץ זה ההזדמנות האמיתית הייתה שהוא מכר את הרכב לטרייד אין ואז יכולתי לקנות אותו בתשלומים.

bar72, אני אישית מכיר את הרכב ויכול לספר לך שהוא באמת הזדמנות.

הרכב טופל ע"י הבעלים במוסך מורשה אלפא והושקע בהרבה אהבה ובתור אחד שיצא לו לסוע באלפא הזו היא ממש לא מרגישה\נראת כאלפא עם 250K.

יוסי,תתחדש (שוב:-P) יוני שמר יפה על האוטו תשמור עליו גם אתה (הוא החליף את המסגרת השבורה שסביב הידית הילוכים?)

כן, הוא החליף.

הנה כמה תמונות :)

DSCN4622.JPG

DSCN4623.JPG

DSCN4624.JPG

DSCN4625.JPG

DSCN4631.JPG

DSCN4634.JPG

DSCN4635.JPG

DSCN4630.JPG

פורסם

אני רואה ששוב גנבו לו את הסמל האחורי :lol:.

כמו שאמרתי בסה"כ היא במצב מעולה ויוני טיפל בה ממש יפה

נ.ב

אריק,סליחה שוב :oops:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

תתחדש, הרכב נראה שיגעון.

יחד עם זאת לא ברור קצב קניית הרכבים שלך, ועוד כשאתה עומד לחלק את חייך בין הארץ לבין חו"ל...

משליפה מהזיכרון אתה מחזיק בבעלותך 4 מכוניות (טמפרה, טווינגו, וולבו ו156, כמובן אולי אני טועה). הביטוח לכל אחת מהן זה 2000 ש"ח בשנה לפחות, טסטים, טיפולים ויישורי קו אין סופיים, רק כדי לא למכור אותן אחרי שהן שפכו לאגר, מהסיבה הלא הגיונית בעליל של "אחרי כל הכסף ששפכתי על האוטו חבל לי למכור אותו".

אתה באמת לא חושב שהגיע הזמן לנקות את האורווה ולהתמקד רק ברכב אחד?

בריאות ואושר, זה מה שנותר לאחל :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...